Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Senin adına üzüldüm daha üni okurken başlamışsın evlenecem demeye
Guzel kardeşim bir sene kpss çalışıp atanıp hayatını güzelce devam ettirmek varken sürekli bi evlenme çabasına girmişsin şimdi de hemen hamile kalıp bi suru sorunlar ...

Ben de öğretmenim atanana kadar tek derdim kpss oldu şimdi de yiyip içip geziyorum.insan bu rahatlığı bir kez yaşamalı hayatında.hemen evlenince hemen çocuk yapınca kimse madalya takmıyor

Pijama gecelik ile kapimi acilir.sen butun gun evde ne giyiniyorsun.
Kadin dedigin esi icin degil kendi icin gun icinde bakımlı olur
Yataktan kalkar dusunu alir kot mu elbise mi tayt mi ne giyecekse artik.
Hafif makyaj seviyorsan falan.
Esinede cilve yapacaksan gidersin yemekten sonra odana giyinirsin artik fantazi giyim resmen cigir açmış durumda kafana gore cesitlendir dolabini.bakarsin adamin tepkisine.
Yada kalk dusa girelim dusta sevişmek istiyorum de.
Ama uyku pijamanla kapi acma yani.

puantiyeli pijama altina steletto dimi ?

Annemin pazen donunu giyiyorum genelde. Bize niye soruyorsun bacım sen bizden daha basarılısın cinsellik konusunda ki 3 ayda hamile kalmışsın. Bence bizim senden akıl almamız lazım , ne önerirsin mesela :)

öldüm cevaplara
Ciddi ciddi cevap vermek istiyorum .

Al bir zıbın gibi babydollar giy . (öncesine duş kokular falaann tabisiii)

Üstünede bir elbise giy normal yazlık gibi olanlardan . otururken bir anda ayy sıcak mı oldu ne de elbiseyi çıkart

Veya direk banyoya çağır şuh bir ses tonuyla - şu duujjjj jelini yedirirmisin bana de

Bu ciddi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…