- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Gecelik giyip mi karşıladınnerde kaldı böyle heyecanlı hatunlar
Önce seksi bir müzik açıyorum, yavaşça kapıyı açarken önce ayağımdaki stilettomu sallayarak gösteriyorum. Daha sonra kapı yavaşça açılırken üzerimdeki muhteşem seksi kırmızı elbisemle kıvrak bel dansı yaparak dönüyorum. Eşim ise kırmızı gülü dudaklarının arasına alıp elimden tutuyor ve tango dansı eşliğinde eve giriyoruz.
GerçeklerEvlendim evleneli, tayt, bol tişört, şavkı kaymış yukardan topuz, pijama, şort, yine şavkı kaymış topuzlar, temizlik yapıyorsam lekeli eşofmanlar, berbat tişörtler
Gelinlikle karşılıyorum. Kapıdan girer girmez dans edip yemeğe geçiyoruz.
Heyecanımızı diri tutuyoruzHer gece ilk gecemiz olsun konsepti
Aa üstümdeki nerden bildin :-Dpuantiyeli pijama altina steletto dimi ?
Sanada,her gecemden farksızdı benim için,fakat yine de takvimde olsun rakamın değişmesi üzücü gibi,2018de gitti hayatımızdan=/Süpersin :)
Mutlu seneler :)
Ahaha cok guldum girgir makarayla adam etkilemek leopar taytla ilginc fantaziymisKonu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Bu ciddi miöldüm cevaplara
Ciddi ciddi cevap vermek istiyorum .
Al bir zıbın gibi babydollar giy . (öncesine duş kokular falaann tabisiii)
Üstünede bir elbise giy normal yazlık gibi olanlardan . otururken bir anda ayy sıcak mı oldu ne de elbiseyi çıkart
Veya direk banyoya çağırşuh bir ses tonuyla - şu duujjjj jelini yedirirmisin bana de
neden olmasınBu ciddi mi
Bir hayli zaman önce benzer bir konuda arkadaş mini etek giyip eşine arkasını dönüp yeri gırgırladığını anlatmıştı. Bir çeşit fanteziymiş yani adam görünce bir hoş oluyormuş falanAllahini seven şu gırgırı açıklasın
Haaaaa tamamBir hayli zaman önce benzer bir konuda arkadaş mini etek giyip eşine arkasını dönüp yeri gırgırladığını anlatmıştı. Bir çeşit fanteziymiş yani adam görünce bir hoş oluyormuş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?