- Konu Sahibi Ultraviyole
-
Arkadaş benim cümlemin aynısını yazıp bana da eksi rep vermiş delikafaduldenamaan bırak arkadaşım,banada yapmış aynı şeyi.Kendi düşüncesine katılmayan herkesi eksi raplemiş. Sanki böyle fikrimiz değişecek.Hadi burada eksi rap vererek tepkisini dile getiriyo,gerçek hayatta öyle bi butonda yok.Napıyo acabadelikafadulden
B
Dolayısıyle, eşimizi seviyoruz diye saygısızlığa tahammül edecek değiliz..
Ben gemileri yakar, ardıma dönüp bakmam, iletişimi keserim;
başkası bire bir mücadeleye girişir, herkesin tarzı farklıdır.
Ama kesin olan birşey var ki şu hayatta kimseye hakettinden fazla değer verilmemeli.
Saygısız bir insana kim olursa olsun, saygı gösterecem diye uğraşılmamalı..
Konuya önyargıyla yaklaştığını ve anlatılmak isteneni anlamadığını düşündüğüm herkese konu sahibesi olarak - rap verdim!
Sayfayı bu şekilde meşgul etmek yerine rapzedeler ve rapseverler olarak kendi aranızda paylaşmanızı öneriyorum
Savunulmadığı için aynı cümleyi yazmışsınız zaten..Zaten konunun içeriğinde bu savunulmuyor.
Özellikle böyle düşünenler olabilir diye de eşimin ailesi ile aramdan su sızmadığını da belirtmiştim oysaki kaydirigubbakcemile3
Bu sayfayı meşgul ötmekten öte önyargı nasıl oluyor göstermek olsa gerek
Savunulmadığı için aynı cümleyi yazmışsınız zaten..
ayyyyyy ne komikkk
zaten bize saygı duyana biz de saygı gösteriyoruz
üzülme sennnn
kaydirigubbakcemile3 Yok üzülmüyorum emin olabilirsiniz
madem üzülmüyorsun da
derdim vara neden açtın konuyu
derdi olan üzülmezmi
derdin yoksa konu neden burada
:))))))))))))))))))))))))))
saygı duyulacak aile var duyulmayacak aileler var aradaki ince çizgiyi görmemiz gerekiyor sana olmadık hakareti çirkefliği yapsın kocamın ailesidir deyip sineyemi çekeyim o zamanda bu nasılsa ses etmiyor deyip daha beter üstüne gelsinler seni bi paçavra gibi kullansınlar niye kocamın ailesi saygı duymalıyım olurmu böyle bi saçmalık
ha sana kendi ailen gib i içgten ve samimi davranır kocanla arana girip kurtluk yapmazsa elbet baş tacı eder saygıda kusur etmezsin tam tersi olursa saygısızlıkmı etmek gerekiyor HAYIR mesafeni koyar kendini ezdirmezsn
Eğer eşinizi sevdiğinize inanıyorsanız kesinlikle eşinizin ailesine saygı duyarsınız.Aile, kişinin hayata bakışında davranışlarında sahip olduğu değerlerin ve kalıplaşmış düşüncelerin 1. dereceden belirleyicisidir. Yani o aşık olduğunuz adamı adam yapan kişiler en azından saygıyı fazlasıyla haketmektedir.
Konu daha fazla sapmadan toparlamak gerekirse ;
Sevdiğiniz,hayatınızı birleştirdiğiniz kişinin ailesine,aynı soyadını paylaşacagınız insanlara önyargılara yenik düşerek yaklaşımda bulunmak yerine,huzur dolu birliktelik odaklı bir ilişki için saygı ile yaklaşmak gerek!En azından haklarında yeterli bilgiye sahip olma,tanıma,anlama şansı verilmeli.Daha en başından ezilmemek,üzülmemek adına diş gösterme derdinde değil,yüreğinizdeki sevgiyi gösterme çabasında olunmalı.
Sonrasında elbetteki ilişkinin seyrine göre biçimlenecektir hersey.
Size saygı duymayan,haksızlık eden insanlara saygı duyulmalı fikrini savunmuyorum!
İyilik yapana iyilikle karşılık verilir. Kötülük yapana kötülük yapmak değil de haksızlık yapmamaya çalışmak, haksızlık yapmadan hatasını göstermek idealdir.
şaka gibisiiz yaa
insanlar yaşadıkları olaylar sonunda eşlerinin ailesinin saygıyı haketmediğini düşünürken siz halen ön yargıdan bahsediyorsunuz..
insanlar evlenir evlenmezz kayınvalidesine saygısızlığa mı başlıyor..yaşanmışlıklar olmadan kim?neden?saygısızlık yapsın...
siz gidin eşiniz ve ailesiyle mutlu mesut yaşayın..buradaki kimseye de nasıl davranacağını öğretmeye çalışmayın...
Ne yazık ki var arkadaşım!
"Nasıl başlarsan öyle gider" sözü vardır sıkca duyulan.
Baştan ezilmemeyi garantileme adına sözümona rahat,küstah tavırları takınanlar...
Pire için yorgan yakan,emin olmadan yargılayan ....
Var ki yazıldı...
Ne yazık ki var arkadaşım!
"Nasıl başlarsan öyle gider" sözü vardır sıkca duyulan.
Baştan ezilmemeyi garantileme adına sözümona rahat,küstah tavırları takınanlar...
Pire için yorgan yakan,emin olmadan yargılayan ....
Var ki yazıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?