- Konu Sahibi Ultraviyole
-
Gitmeden önce siz ya da anneniz aramamışmıydınız ?
İnsan olan herkes saygıyı hakeder...
Kayınvalide anne olduğu için,kocamı doğurduğu için,büyüğüm olduğu için saygıyı hakediyor,kabul!
Peki ya ben?
Biz gelinler?hihoyyyt
Bizim de birer kadın olduğumuzu,oğullarına eş,torunlarına anne olduğumuzu unutmuş kadına ne diyelim?
Saygısızlık yapmam,yapamam.. Yetişirilme tarzıma ters bir kere..:1no2:
Ama koparırım ipleri,hiç de içim acımaz... Öyle bir keserim ki iletişimimi tatlı söz,güler yüzü geçin kavga etmeme hasret kalırlar..
Mutluluğuma gölge vuran hiç kimseyi affetmem!!!
1 hafta öncesinden erkek arkadaşıma haber verdim oda ailesine söylemiş. (bana böyle dedi) ama haberi olmasa dahi gitmemesi gerekti,, hoş biyere gittiği falan yok aynı gün akşam eve gelmiş, komşuya falan saklandı heralde, gülüyorum ağlanacak halime..
Şehir dışında oturuyorlarmış gitmeden önce annenizin ya da sizin aramanız belki bu şekilde sonuçlanmasını engelliyebilirdi.Gitmesi hiç hoş olmamış elbette...İşi olsa bile en azından annenize durumu izah edebilirdi.Belli ki müstakbel kayınvalideniz tepkili.Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
bu arada konu sahibi arkadaş bana eksi rep vermiş pardon yazdığım şeyde eksi verecek ne var dedim ve artı rep verdim senin gibilere en güzel yanıt bu işte ...
Eeee.yani?????
Arkadaşım topic başlığı "bir derdim var".
Ne yani şimdi bu yazdığınız. Derdiniz ne,konuyu açma sebebiniz ne? Bu düşüncenizi ilgili konulara yorum olarak da yazabilirdiniz. Kesinlikle tartışma için açılmış bir konu. Umarım çabuk farkedilip,kapatılır...
:roflol:
Düşüncenize / söylediğinize katılmadığım için değerlendirmemi o şekilde yapmışım,nedir yani meselemi bu,topiğede taşıyorsunuz?
sürekli aynı tür konu açıyosun merak ettim bir derdin mi var bu konuda bilmiyorumkismile
Konularıma olumlu ya da olumsuz iştirak eden tüm arkadaşlara rap veriyorum,düşüncelerine katılıp,katılmadığımı dile getiriyorum.Neden bu kadar büyüttüğünüzü anlayamadım,neyse uzatmak manasız....
sana derdin mi var arkadaşım açıkça yaz dedim cidden manasız yaptığın şeyde uzatmakta haklısın ...
amaan bırak arkadaşım,banada yapmış aynı şeyi.Kendi düşüncesine katılmayan herkesi eksi raplemiş. Sanki böyle fikrimiz değişecek.Hadi burada eksi rap vererek tepkisini dile getiriyo,gerçek hayatta öyle bi butonda yok.Napıyo acabadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?