Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

Ya artık konuşmayım diyorum ama sinirlerimi zorluyorlar resmen.Hepsinden artık emin oldum hoşlanmıyorum.Neden mı,bin tane sebep var ama şuan aklıma gelenler ,en son olay yan yana olduğumuz halde eşim iş gereği kaç gündür yurt dışında ve ben tek başıma kalıyorum.Ailem de çok uzak yanımda olabilecek de kimse yok yani.İnsan ya bu gelin tek başında korkar mı değil mi gelip de bir sormadılar bile,tamam ben onlara yatmaya gitmeyecem belki ama insan bir sorar.Ama diğer gelini (onlarla oturuyor ) aynı günlerde iş yerinden biraz geç geldiği için araba ile gidip hem kayınvalidem hem kayıpederim iş yerinden alıp eve getiriyorlar,ya bu kadar ayrım da yapılmaz be....bari yapıyosunuz yan yan oturuyoruz utanmıyorlar ben görürüm diye gözüme soka soka yapıyorlar bunu.Yaptıkları söyledikleri laflar saymakla bitmez.Beni ( neyse ben elin kızıyım sonuçta) ve kocamı bunlar hepsi beraber (yani annesi,erkek kardeşi,eltim ve eşimin annesinin bir arkadaşı ) ile eşimin ve benim dedikodumuzu yaparken yakaladım,ne dediklerini,hepsini duydum sonra da hepsini utanmadan inkar ettiler.Yanıma geldiği zaman da laf sokup sokup duruyor bu nasıl bir şey ya,artık kendini iyice soğutturdu ,eşimden bir şikayeti olsa eşim yanımızda olmadığı zaman kaç kere bana suç gelinde diyor,sanki eşimin yaptığı her şey ben sorumluymuşum gibi,halbuki ben hiç karışmam ki onların karşı eşimin davranışlarına.Benim gibi bir gelin hiç bir şeyine ne yaptılar,ne aldılar ne satılar hiç karışmadım hiç.Bana neler söylerken bile eşim onlara kus kalmadı hep gitti geldi,başka biri bellki farklı davranırdı.Ay ben bıktım bunlardan,halbuki evi alırken yakında olalım ben istemiştim.Ben böyle yapacağını nereden bilseydim.Bin pişmanım .Benimle tanıştığı zaman istemeye konu açılırken benim ailem uzak bir yerde oturdukları için bana ,ay bende uçak korkusu var gelemem numaraları yapıp durdu.Ama şimdi küçük gelin için yanıma gelip balandıra balandıra istemeye gideceğiz şöyle yapacağız böyle yapacağız anlatıyor.Ya beni sevmeyebilir küçük gelini sevsin umrumda değil yeter ki bana zararı dokunmasın .Annemler geldi bizde kaldı,ertesi gün gideceklerdi bana diyor ki ya keşke sen de bunlarla gitsen.Bu ne demek ya,siz söyleyin...Ben bununla ben seni istemiyorum git demek ben başka bir şey anlamıyorum bununla çünkü annemlerin oturduğu yer öyle yakın bir yer değil ki ben gidecekmişim de gelecekmişim.Akrabalarını sorsanız gelirler ancak ya bir dedikodu almak için,ya da eşyalarımıza bakıp bize laf atmak,yok bu eşya yok mu sizde,yok bunu daha almadınız mı,ya bunlar nasıl böyle olmayan eşyalarımız için ben dert etmiyorum da bunun sülalesi dert ediyor.Gel de bunları sev......

Valla şu saatten sonra kuzeninden nefret ediyorum.. zavallı yaratık.. sevgilimle tartıstılar. sevgilime saygısız dedi, Ben de haliyle gördüğüm zaman soğuk davrandım.. arkamdan sevgilimin annesine Burcu dolduruyor kuzenimi Bana karşı, kuzenim Bana küsmezdi Burcu örgütlüyor demiş. ne zavallı bi kız yaa

eltime sinir oluyorum ya kadin her bir sozume bi kulp buluyor.aksam ustu aradi ne yapiyorsunuz dedi bende hic cocuklarla oturuyoruz dedim(iki cocugum var) ay dedi sanki cok cocuk vardacocuklarla oturuyoz diyor nasil sinirlerim zipladi ya bende az veya cok sonucta cocuklarim degilmi dedim. nefret ediyorum bu kadindan sanane kac tane cocuk yapmamdan salak sey

kaynanama sinir oluyorum her fırsatta yuvamı yıkmaya uğraşıyo yalanı tığ üstünde döndürüyo her hatasını ekarte edecek bi yalanı mutlaka oluyo ama bu konuda eşime de kızıyorum annesine inandığının yüzde biri kadar bana inanmıyo tabi kaynana konusundan bahsediyorum

Kaynanadan..........
Sonradan görmüş kızından.........
Kendini bişey zanneden büyük kızından.........
Londradan gelen anormal kuzenlerine......
Aman daha ne olsun
Bazen de kayınpedere............

senin nerden gaynana gaynatan oldu be o insanlar 1 adamla beraber yasamakla gaynana gaynata olunmaz madem gicik oluyorsun bu insanlara neden ewlendigini bile bile halen daha ewlerine gitmek icin cesit turlu numaralar yapiyorsun

gümüş ve diğer arkadaş siz birbirinizi tanıyormusunuz ya çok ilğinç ilk defa böyle bi duruma şahitim

kayınpederimi çok severim dürüst bir insan, kaynanam ise tam tersi örneğin yeni bişey alıp anne nasıl güzel mi diye sorduğumda hep saçma sapan cevaplar verir al tabi kızım biz size karışmıyoruz niye aldınız demeyizki gençken alacaksınız der sanki alabilirmiyim diye soran var ona. zaten karışamaz maaşımı o vermiyo zaten farklı şehirlerde oturuyoruz ne alacağımı ona soracak değilim ama böyle mal yorumlar yapınca sinir oluyorum ona kendi kendine pot kırıyo sürekli

Valla kısaca halası hariç hepsine sinir oluyorum. Ama en çokta sonradan görme elti denilen kadına sinirim. Bozcam bi gün ama bakalım ne zaman

Henüz evli değilim nişanlıyım fakat eşımın dayısının karısına çok sınır oldum benı her gordgunde elını opmem ıcın gozumun ıcıne sokar resmen ya bunu yapmasa sankı öpmucem hayretbışı uyus oldum valla gerçı onu kaynanamda sevmıyor bıraz deışık bı tıp kendını begenmış anlıcagınız acayıp suzuo bıde kaynanam bıle öle suzmemıştır heralde

Kayinpederime, Büyük görümceme, eltime, abisine, ve tüm amcalarina ve ailesine.
Aslinda geriye sevdigim pek kimse kalmiyor. Sevdigim kisiler: Kayinvalidem, kücük görümcem ve esimin enistesi.

kayınvalideme sinir oluyorum sadece. diğer bütün akrabalarını seviyorum. onuda beni sevmediği için sevemiyorum artık. kocama görede sorun bendeymiş kendimi sevdirmiyormusum. çıldıracam yaa. geceden beri ağlamaktan helak oldum.

ben ne kayınvalidemi,ne kayın pederi mi ne de görümcemi seviyorum.hepsinden nefret ediyorum.biliyorum ki onlarda beni sevmiyor.ama hiç umrum değil.kocam sevsin yeter beniiii

hepsine sinir oluyorum hepsinden nefret ediyorum esimde dahil hepsini topluca cikaricam hayatimdan

anam hepimiz aynıymışız be :)))) ben eşimin anasından babasından bi tane ablası var ondan şimdilik bu kadar yeter devamı haftaya hehe :)

ayni seyi benim kocam´da diyor bana canim. Ben kendimi sevdirmiyormusum. Bayramda ben yardima giderim, dogumgünlerini kimse hatirlamaz, elimde pasta ile ben giderim, anneler gününde, babalar gününde tüm öz cocuklari telefon acmayi bile cok görürken yine sadece ben giderim, canlari sIkkIn oldugu zaman 5 saat benim kafami sisirirler dertlerinle, hizmet ederim, güleryüz gösteririm......amaaaa gel gelelimki herseye ragmen hep kusurluyum, hep kusurluyum. Artik güleryüz göstermiyorum, daha dogrusu gösteremiyorum biktim cünkü veeeeee tabiki buda kusur. Aslinda tek kusurum üniversite okuyor olmam, bundan nefret ediyorlar farkindayim, asaglik kompleksine kapilip beni sürekli ezmeye kücümsemeye calisiyorar.Yapcak bisey yok. Beni bilen biliyor, sevende cok seviyor. Onlarin sevgisine kalmadim cok sükür, istememde zaten öyle yalandan sevgi. Ama ne yalan söyliyeyim artik esimide sevmiyorum bu sebeplerden dolayi. Beni arkalayip bana destek olsaydi durum farkli olurdu. Yani anliyacagin arkadasim, sana aglama diyecegim ama diyemiyorum, kendimde agladim cünkü bütün gece. Ve ben aglarken esimimin bana lafi: Sen gercekten bunalimdasin bunlar icin aglanirmi bence git terapi ol" oldu.

Eşimle aramı bozan kaynanaya,bir gün yine eşime beni şikayet ediyordu ,eşimde annesine demiş ki onu olduğu gibi kabulleneceksin, senin yüzünde hanımı boşayamam,birde kayınlarıma onların muhabbetinde para var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…