Ya artık konuşmayım diyorum ama sinirlerimi zorluyorlar resmen.Hepsinden artık emin oldum hoşlanmıyorum.Neden mı,bin tane sebep var ama şuan aklıma gelenler ,en son olay yan yana olduğumuz halde eşim iş gereği kaç gündür yurt dışında ve ben tek başıma kalıyorum.Ailem de çok uzak yanımda olabilecek de kimse yok yani.İnsan ya bu gelin tek başında korkar mı değil mi gelip de bir sormadılar bile,tamam ben onlara yatmaya gitmeyecem belki ama insan bir sorar.Ama diğer gelini (onlarla oturuyor ) aynı günlerde iş yerinden biraz geç geldiği için araba ile gidip hem kayınvalidem hem kayıpederim iş yerinden alıp eve getiriyorlar,ya bu kadar ayrım da yapılmaz be....bari yapıyosunuz yan yan oturuyoruz utanmıyorlar ben görürüm diye gözüme soka soka yapıyorlar bunu.Yaptıkları söyledikleri laflar saymakla bitmez.Beni ( neyse ben elin kızıyım sonuçta) ve kocamı bunlar hepsi beraber (yani annesi,erkek kardeşi,eltim ve eşimin annesinin bir arkadaşı ) ile eşimin ve benim dedikodumuzu yaparken yakaladım,ne dediklerini,hepsini duydum sonra da hepsini utanmadan inkar ettiler.Yanıma geldiği zaman da laf sokup sokup duruyor bu nasıl bir şey ya,artık kendini iyice soğutturdu ,eşimden bir şikayeti olsa eşim yanımızda olmadığı zaman kaç kere bana suç gelinde diyor,sanki eşimin yaptığı her şey ben sorumluymuşum gibi,halbuki ben hiç karışmam ki onların karşı eşimin davranışlarına.Benim gibi bir gelin hiç bir şeyine ne yaptılar,ne aldılar ne satılar hiç karışmadım hiç.Bana neler söylerken bile eşim onlara kus kalmadı hep gitti geldi,başka biri bellki farklı davranırdı.Ay ben bıktım bunlardan,halbuki evi alırken yakında olalım ben istemiştim.Ben böyle yapacağını nereden bilseydim.Bin pişmanım .Benimle tanıştığı zaman istemeye konu açılırken benim ailem uzak bir yerde oturdukları için bana ,ay bende uçak korkusu var gelemem numaraları yapıp durdu.Ama şimdi küçük gelin için yanıma gelip balandıra balandıra istemeye gideceğiz şöyle yapacağız böyle yapacağız anlatıyor.Ya beni sevmeyebilir küçük gelini sevsin umrumda değil yeter ki bana zararı dokunmasın .Annemler geldi bizde kaldı,ertesi gün gideceklerdi bana diyor ki ya keşke sen de bunlarla gitsen.Bu ne demek ya,siz söyleyin...Ben bununla ben seni istemiyorum git demek ben başka bir şey anlamıyorum bununla çünkü annemlerin oturduğu yer öyle yakın bir yer değil ki ben gidecekmişim de gelecekmişim.Akrabalarını sorsanız gelirler ancak ya bir dedikodu almak için,ya da eşyalarımıza bakıp bize laf atmak,yok bu eşya yok mu sizde,yok bunu daha almadınız mı,ya bunlar nasıl böyle olmayan eşyalarımız için ben dert etmiyorum da bunun sülalesi dert ediyor.Gel de bunları sev......