Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

görümceme sinir oluyorum çoık terbiyesiz ve saygısız onu ble yapanda annesi en byük hata onun ne absine nede bana saygısı var benden uzak olsundaa

görümcem,kaynanam ve eşimin abisi sinir oluyorum.isimlerini bile duymak istemiyorum.klava:ama artık yoklar hepsini kovaladımmmmmmm:sm_cool::roflol:

eşim tarafından herkese sinir oluyorum :)) görümcelerim avukat gibiler..kvalide ve kpeder de habire öğüt verip dururlar ama kendileri sıfır vaziyetteler.. kayınlar da işte pek kayın gibi değiller ama karsıma çıkınca sinir oluyorum napiyimmm

insanlara hükmetmeye alışmış bizide yönetemediği için çileden çıkan kayınvalideme ve para içinde yüzdüğü halde herşeyi alabilecek gücü varken benim aldığım üç beş kuruşluk şeyleri bile kıskanıp laf yapan görümceme acayip sinir oluyorum.

büyük gorumcemı cok sevıyorum, kucugunden nefret edıyorum umursamaz tavırları ve saygısızlıgından,kayınvelıdemden hıc haz almam mumkun oldugunca gorusmemeye calısırım o kendını bılmez tavırları,herseyı ben bılırım konusma seklınden,ve bulundugu ortamı hukmetmesınden...

bende esımın annesını ne kadar sewmeye calıssamda hos gormeye cabalasamda bır turlu mumkun olmuyorgecenlerde buyuk oglumun dogumgunuydu tel ettı ogleden sonra bız aksama gelıcez kalabalık yoksa dedı ( kalabalık benım aılem oluyor bu arada )buyrun dedım herhangı bır programımız yok aksama yemege kayınım kayınpederım kaynanam geldı yemek cay derken pasta geldı kestık bızesımle hedıyesını verdık oglumuzun kayınvalıdemın sozu su oldu torununa hedıyenı yazın halan getırecek gelırken ucude yedı ıctı gıttıler .ama sewındıgım su sinir bıle edemedıler cunkı ıste onlar o kadar ınsan yazıkkkkkkkk acıdım bıle

çok Bilmiş Anasina,sinsi Bacilarina,görgüsüz Abileri Ve Eniştelerine,yaramaz,pasakli,tembel,parazit Yeğenlerine Ksiacasi Tüm Sülalesine Gicik Oluyorum.eşimi Bu Kadar Sevmesem Sirf Bu Görgüsüzlerle Karşilaşmamak Için Evlenmezdim.

mustakbel esımın ablasını sevmıorum ısınamadım bı turlu bölegıdersede ısınamıycam :çok üzgünüm:

amcalarindan Birine çok Sinir Oluyorum.
çünkü Beni Gördüğünde Ben Biraz Esmer Olduğum Için Aldin çingeneyi Demiş. Ben De O Yüzden Sevmem.

Çok üzgünüm çoookeşimin dısında memleketınden olanı bıle sevmıyorum ailesı yuzunden.........:dilcikar:

annesi , babası hele en kucuk görumceee:mymeka:

Son düzenleme:
en çok kendini feleğin çemberinden geçmiş gibi engin hayat tecrübesi varmış gibi göstermeyen çalışan benden 6 yaş küçük görümceme. sonra nişanlımın abisine (maşallah sazı eline almış kyın pederim çıtını çkaramıo) sonra kayınbiraderimle doğru orantılı eltimeee. ama ençok görümceme yaaa. boşuna dememişler GÖRÜMCE GÖRMİM ÖMRÜMCE diye

küçük görümceme gıcık oluyorum..2 yıl bizimle kaldı evlendiğimizden beri...
herşeyine gıcık oluyorum..kaç yaşına geldi bi koca bulup gidemedi..nankör kedi..

1- Halasına ııyyyykkk aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.
2- Halasının kızına. Anası gibi işte oda.
3- Kaynanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…