Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz?

Kendi adıma konuşuyorum , ben çok samimiyim ailesiyle . anne ve babası gerçekten beni evlatları gibi gorurlwr . nisanlanmadan önce annesi bana benim oğlum bi elmanın yarısı sen bi elmanın yarisisin siz butunsunuz artık demişti . evlendikten sonra da aynı tavrı davranışı devam etti . hatta beni daha çok arar sorar sen iyiysen oğlum da iyidir der . isteklerimi yapmaya calisir sağolsun . elinden geldiğince benim yanimda olurlar . karşınızdaki insan nasılsa sizde ona gore davranın . eşimin ailesi diye önyargıya gerek yok diye dusunuyorum

Nisanlımın annesiyle masallah dillere desten kayınvalide geliniz:)
Bugüne kadar tek bi saygısızlık etmedim onlardanda gram sevgisizlik görmedim..
Herşeyin en iyisini yaptılar olmayan kızları yerine sayarlar..
Ben bir annecim diyosam o on kere kızım diyor.
Ama herşey karsılıklı saygı,güleryüz,iyi niyet.

Bayramdan bayrama 1-2 saat görüşüyorum. Bu sene bayramlarda sadece telefonda konuştum.
Eşim telefonda konuşurken benden de selam söylüyor.

Ben kendimi mesafeli zannediyordum ama hiçte değilmişim ya, aynı şehirde oturup 3 4 ayda görüşmekmi ne iyimiş, biz bir saat uzaklıkta oruruyoruz her iki haftada bir gideriz ziyarete, gidemesek hemen onlar gelir sabahın erkeninde
oraya gittiğim zaman bulaşıkta yıkarım kv yemek yaparken yardımcı olurum sofrayı kurarım toplarım nebilim o iş yaparken gidip oturma odasında oturmam oturaman. Ama o bunların hiç birini haketmiyormuş

Şuan bile yeterince sıkıyorlar ama bunu eşime nasıl anlatıcam sorun o. Biliyor annesini benden daha iyi biliyor ama yinede samimi olmamı istiyor. Zmanla anlayacağını umuyorum
Benden olmadığım gibi davranmamı bekleme deyin kararlı bi sekilde. Benim esim ve ailesinin iliskileri cok icice, inanilmaz bunaliyorum bu samimiyetten. Esim birkac defa yalakalık seviyesine varacak sekilde ifadelerde bulunmami talep etti. Ben de kesinlikle yapamam benim yapim bu, mesafei birisiyim dedim, ki aipeme karsi bile mesafeli birisiyim ben. Kesinlikle daha samimi olmayin yoksa daha cok basiniz agrir.

Ona kalsa haftada 1 gidelim hatta fırsatı varsa daha çok. Çünkü dün akşamda onlardaydık bu akşamda gidiyoruz!

Bayramdan bayrama 1-2 saat görüşüyorum. Bu sene bayramlarda sadece telefonda konuştum.
Eşim telefonda konuşurken benden de selam söylüyor.

Ne iyi ben artık konuşacak bişey bulamıyorum telefonda pazardan aldığı domates biberlerden falan bahsedip 20 25 dakika boş boş konuşuyo

Ne iyi ben artık konuşacak bişey bulamıyorum telefonda pazardan aldığı domates biberlerden falan bahsedip 20 25 dakika boş boş konuşuyo

iyi de kv ile 20 dakika telde konuşulmaz ki

hem de haftada gidildiği halde

ne konuşulur tabii ki pazarı anlatır ne anlatsın kadın yani

kafka mı anlatsın

nasılsın iyi misin ben de iyiyim

işe gittim eve geldim şuraya gittik vs bitti

eşim haftada bir gidelim istiyor diyorsun neden onlar mı çağırıyor eşin mi istiyor

kendi aileni sordum ona da cevap alsak onlarla nasılsınız

bu akşam için de gelip dönmem geç olur ben atıştırırım sen ye benim işten dönüş saatime de evde buluşuruz de kapat konuyu oldu bitti

en fazla kv bir kaba sana da yemek koyar gönderir ya da gelmedin diye trip yapar

aynı şehirde araba ile bir saate yakın sürüyor

muhatap olunca herkesin canı sıkılıyor

mesafe iyidir

ben kendi aileme de yılda bir kere gidiyorum

biz aileci değiliz eşimle

herkesin kendi düzeni

Ben hep mesafeli olacağım derdim ama nişanlımın ailesi gerçekten çok iyi niyetli ve sıcak insanlar.. Karşıdakine göre belirlersin mesafeyi..

Ben mesafeliyim. Onlari sevmeye çok hazirdim ama evliliğin başinda yanlişlari oldu soğuttular kendilerinden.
Bazen 2 hafta aramadiğim olur kvnin sesinden anlarim kizdiğini soğuk soğuk konuşur ama aramak gelmiyor içimden.
Ayrica ben nerdeyse doğuracağim bir günde o arasin sorsun nasilsin diye

Kv ve kp burada değillerdi 1 aydır yazlıklarındaydılar o süreç içerisinde haftada bir bizimkilerle görüştük ya bize gelirler ya da biz onlara gidiyorduk. Çarşamba günü dönüş yaptılar hemen bize geldiler. Dün akşam onlardaydık, bugünde gidiyoruz.!

aynı şehirde araba ile bir saate yakın sürüyor

muhatap olunca herkesin canı sıkılıyor

mesafe iyidir

ben kendi aileme de yılda bir kere gidiyorum

biz aileci değiliz eşimle

herkesin kendi düzeni
Bencede mesafe iyi, bana kalsa bayramdan bayrama gitmek isterim ama eşim hadi gidelim diyince mecbur kalıyorum. Peki onlar geliyormu size?

En doğrusunu yapıyorsun. Ben de mesafeyi tercih ediyorum. Aynı şehirde yaşıyorken ayda 1 belki giderdim. Telefonla aramak gibi bir adetim yok. 2 yıl önce küçük geliniyle kavga edince temelli yazlığa yerleştiler. O yüzden kafam rahat. Yılda 2 kere bayramda, 1 kere de anneler gününde arıyorum.

Bencede mesafe iyi, bana kalsa bayramdan bayrama gitmek isterim ama eşim hadi gidelim diyince mecbur kalıyorum. Peki onlar geliyormu size?

gelmiyorlar

otobüs ile gelmek zor

eşimin gidip alıp getirmesi gerekiyor araba ile

onları alıp getirip götürmek yerine bizim gitmemiz daha kolay

oğlum bebek iken bir kaç kez geldiler

en son da bu yaz değil geçen yaz geldiler doğum gününde habersiz

aynı sitede görümcem var bize değil de ona gelmişler, gelip onu aradılar sana geldik diye benim oğlanın doğum gününde, akşam da bize geldiler tabii

ondan önceki sene de bir ev görmeye geldiler bir sefer de enişte kendi evlerine getirmiş öyle geldiler bize geçmedik onlarda oturduk

eşim hadi gidelim diyemiyor işte

zaten bir pazar var onda da onlara gitmek tüm haftamı felç ediyor

bu nedenle çocuk yokken iş çıkışı gider uğrardık hatta bazen kalırdık da o zaman belki biraz daha sık olabilir 2 ay gibi zira çoluk çocuk olmayınca hazır yemek bazen cazip gelebiliyor

Ee cnm esini seven esi icin ailesiyle de iyi gecinmeli tamam saygi da kusur yapmiyon ama aile yakinligi da kurmuyorsun artik evlendigine gore daha genis bir aile cevren oldu. belki baslarda cabuk samimiyet olmaz ama kendini kapatmamalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…