- 23 Mart 2015
- 481
- 533
- 23
- 34
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Benden olmadığım gibi davranmamı bekleme deyin kararlı bi sekilde. Benim esim ve ailesinin iliskileri cok icice, inanilmaz bunaliyorum bu samimiyetten. Esim birkac defa yalakalık seviyesine varacak sekilde ifadelerde bulunmami talep etti. Ben de kesinlikle yapamam benim yapim bu, mesafei birisiyim dedim, ki aipeme karsi bile mesafeli birisiyim ben. Kesinlikle daha samimi olmayin yoksa daha cok basiniz agrir.Şuan bile yeterince sıkıyorlar ama bunu eşime nasıl anlatıcam sorun o. Biliyor annesini benden daha iyi biliyor ama yinede samimi olmamı istiyor. Zmanla anlayacağını umuyorum
eşiniz ne sıklıkta görüşme bekliyor
kendi aileniz ile ne sıklıkta görüşüyorsunuz
çok yazdım ben çok mesafelilerdenim
aynı şehirde 3-4 ayda bir görüyorum
çocuk olsun sıklaşır derler çocuk da var
mesafe zira huzur kaçıyor ama eşim de gidip gelmiyor
ilk evlendiğimizde de öyleydi şimdi de öyle
ilk gelin ile kavgalılardı beni istediği gibi yönetirim diye düşündü ama ben de bunun için tamamen kendimi kapattım
zaten kimse ile samimi olmam
şehir dışındaki kendi annemi bir hafta 10 günde ararım ben eşimin ailesini hiç aramam mesela
evinde misafir olarak oturur yer içerim
en son hazır yemeği tabağa koydum, bir iki de çay doldurdum
10 yılda iki kere bulaşık yıkadım görümcemin sözü ve nişanında
ben ona o bana karışamıyor böylelikle
çok şükür bu aşamada muhtaç değil kendi hayatlarını yaşıyorlar ben de kendi hayatımı
Bayramdan bayrama 1-2 saat görüşüyorum. Bu sene bayramlarda sadece telefonda konuştum.
Eşim telefonda konuşurken benden de selam söylüyor.
Ne iyi ben artık konuşacak bişey bulamıyorum telefonda pazardan aldığı domates biberlerden falan bahsedip 20 25 dakika boş boş konuşuyo
Ben kendimi mesafeli zannediyordum ama hiçte değilmişim ya, aynı şehirde oturup 3 4 ayda görüşmekmi ne iyimiş, biz bir saat uzaklıkta oruruyoruz her iki haftada bir gideriz ziyarete, gidemesek hemen onlar gelir sabahın erkeninde
oraya gittiğim zaman bulaşıkta yıkarım kv yemek yaparken yardımcı olurum sofrayı kurarım toplarım nebilim o iş yaparken gidip oturma odasında oturmam oturaman. Ama o bunların hiç birini haketmiyormuş
iyi de kv ile 20 dakika telde konuşulmaz ki
hem de haftada gidildiği halde
ne konuşulur tabii ki pazarı anlatır ne anlatsın kadın yani
kafka mı anlatsın
nasılsın iyi misin ben de iyiyim
işe gittim eve geldim şuraya gittik vs bitti
eşim haftada bir gidelim istiyor diyorsun neden onlar mı çağırıyor eşin mi istiyor
kendi aileni sordum ona da cevap alsak onlarla nasılsınız
bu akşam için de gelip dönmem geç olur ben atıştırırım sen ye benim işten dönüş saatime de evde buluşuruz de kapat konuyu oldu bitti
en fazla kv bir kaba sana da yemek koyar gönderir ya da gelmedin diye trip yapar
Bencede mesafe iyi, bana kalsa bayramdan bayrama gitmek isterim ama eşim hadi gidelim diyince mecbur kalıyorum. Peki onlar geliyormu size?aynı şehirde araba ile bir saate yakın sürüyor
muhatap olunca herkesin canı sıkılıyor
mesafe iyidir
ben kendi aileme de yılda bir kere gidiyorum
biz aileci değiliz eşimle
herkesin kendi düzeni
Bencede mesafe iyi, bana kalsa bayramdan bayrama gitmek isterim ama eşim hadi gidelim diyince mecbur kalıyorum. Peki onlar geliyormu size?
Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?