- 4 Mart 2012
- 15.978
- 37.197
- 798
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Oğullarını seversiniz bi o doğuran,emek veren anneleri sevmezsiniz.Gün olur devran döner birgün sizde kayınvalide olursunuz..Mesafe her zaman iyidir.
İnsan yeri gelip kendi anasıyla babasıyla anlaşamıyo çok sık görüşünce.
Bu yüzden ben çok anlamsız buluyorum dipdibe olmayı devamlı.
Ve erkeklerin de birbirinden hoşlanmayan insanları devamlı
Bi araya getirme çabalarını anlamıyorum yani.
Sevmiyolar işte birbirlerini niye zorluyosun dimi.
Ben eşimin ailesiyle 2 haftada bir bi iki saat görüsüyorum
Bi de yılda bi kere ramazanda gelirler
Valla çok bile bence
Elimde olsa onu da görmem de eşim benim aileme düşkündür
Ben ne zaman gitsem gelir aileme
Bu yüzden ayıp olmasın diye gidiyorum onu da
Yoksa hiiiiç umruma değiller evlat olsa sevilmez valla kayınvalidem
Oğullarını seversiniz bi o doğuran,emek veren anneleri sevmezsiniz.Gün olur devran döner birgün sizde kayınvalide olursunuz..
Esinizle evlendiginiz zaman annesi-babasi, kardesleri, dayilari, teyzeleri, halalari vs... ile de evleniyorsunuz, bu kacinilmaz bir gercek pek cok kisi icin. Anneme babama yada her ne kisiye boyle davrandin diye tartismaya yonelen evlilikler zaten pek saglikli baslamiyor maalesef. Bu ileride daha da buyuk kirginliklara yol acabiliyor. Siz esinizi sevdiginiz icin onunla evlenip bir yuva kurma karari aliyorsunuz. Onun ailesini de sevmek yada onlarla iyi anlasmak zorunda degilsiniz. Bunun aksi fedakarlik olur. Benim fikrimce siz esiniz mutlu olsun diye onun istedigi yonde annesiyle samimi olmak yerine araya mesafeler koyarak gorusebilirsiniz. Icinizden nasil geliyorsa oyle davranin. Daha cok yenisiniz. Sirf esiniz mutlu olsun diye sizin kendi istemediginiz seyleri yapmak zamanla sizi yipratir. Birakin onlarin istedigi gibi olarak onlari mutlu etmeyi, siz once kendinizi mutlu edin, orta yolu ortak kararlarla bulun. Araniza ne kalin duvarlar orun ne de tamamen bos birakip onlarin istedikleri gibi sizi yonlendirmesine izin vermeyin.Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!
her ıkı aıleye karsıda saygılı ama mesafelıyız...Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!
Ben de 3 aylık evliyim.Benim ki arada şakayla karışık laf sokar ama severim.İstese yılanı deliğinden çıkarır sevmediklerine yaptıklarını görüyorum ama bana dokunmuyor sağ olsunTecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?