- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Aynennn bi olay olduğunda ben hiç konuşmam eşim avukatim gibi beni savunur saolsun :)Asgari saygıyı elden bırakmamaya gayret ediyorum, bu konuda eşimle bir anlaşmam var,beni kendimi savunmak zorunda bırakma, bırakırsan ben kendimi fena savunurum benim dediklerim unutulmaz sen oğullarısın sana kin gütmezler
Bende senin gibiyim. Hep mesafeli davrandim tum aile bireylerine cünkü yeni bir aileye giriyoruz ve bi anda alismamiz mümkün degil tabi ki. Kp Le sorun yok. Ama kv daha nisanliyken laf sokma ugrasina girdi. Once sustum. Bu yaz 2ay gibi bi surede orda olmamiz gerekiyodu. Ve olan oldu o beni ezmeye laf sokmaya calistikca brn altta kalmadım bu saygisizliksa evet yaptim cunku icimde büyütmek yerine aninda lafimi soyledim. Ilk basta bu konuda esimle cok tartıştık beni hic anlamadi ama 2hafta once kv kendini aştı ve esimin yaninda bana konuştu ben yine susmamdim ve esim haklı oldugumu anladi. Suan konusmuyorum ve cok mutluyum İnsallah siz benim gibi olmadan esiniz anlar aradaki mesafeyi korur.Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!
Güzelim her yiğidin yoğurt yemesi farklı biz öyle yap böyle davran desekte tutmaz huyları kaş yaparken göz çıkarırsın kendi doğrunu kendin bul ablasıTecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!
Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
kesinlikle çok dogru bi yaklaşım daha 2 aylık evlisin bi bak bakalım zman ne göstercek maximum seviye sınır şu an iyidir eşinede böyle yaparak samimi yapmaya çalışma bizi zamana bırak daha 2 ay oldu de..... daha yıllar var önümüzde içimdn gelmeden bana zorla bişey yaptırdıgında kendimi baskı altında hissediyorum de.... sınırı elden bırakma ha çok iyi olurla sen o ilişki aranızda zaten gelişir...Asgari saygıyı elden bırakmamaya gayret ediyorum, bu konuda eşimle bir anlaşmam var,beni kendimi savunmak zorunda bırakma, bırakırsan ben kendimi fena savunurum benim dediklerim unutulmaz sen oğullarısın sana kin gütmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?