Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz?

Kesinlikle doğru yolda olduğunu düşünüyorum. Ben de senin gibiyim, insanlarla kolay kolay samimiyet kuramam. Biz kv ile farklı şehirlerdeyiz eşim her telefonda konuşmasında bana tel uzatırdı konuşayım diye ben de istemezdim. Sonra sonra eşimde alıştı. Ben annesinin kızı değilim, o da benim gerçek annem değil. Zaten kv kendi ailesi ile dahi arası iyi değilmiş, bir bulaşirsan daha kurtulamazsın kolay kolay.

Aynennn bi olay olduğunda ben hiç konuşmam eşim avukatim gibi beni savunur saolsun :)

Bende senin gibiyim. Hep mesafeli davrandim tum aile bireylerine cünkü yeni bir aileye giriyoruz ve bi anda alismamiz mümkün degil tabi ki. Kp Le sorun yok. Ama kv daha nisanliyken laf sokma ugrasina girdi. Once sustum. Bu yaz 2ay gibi bi surede orda olmamiz gerekiyodu. Ve olan oldu o beni ezmeye laf sokmaya calistikca brn altta kalmadım bu saygisizliksa evet yaptim cunku icimde büyütmek yerine aninda lafimi soyledim. Ilk basta bu konuda esimle cok tartıştık beni hic anlamadi ama 2hafta once kv kendini aştı ve esimin yaninda bana konuştu ben yine susmamdim ve esim haklı oldugumu anladi. Suan konusmuyorum ve cok mutluyum İnsallah siz benim gibi olmadan esiniz anlar aradaki mesafeyi korur.

Nasıl bir ilişkiniz olur onu bilemem ama kv nizin başkalarıyla özellikle kendi ailesiyle yaşadıkları sizi hiç ilgilendirmez. Haddinizi bilirseniz saygı görürsünüz.

Benim lv cok cok degisik bir tip...
Benim uc-bes gundur uzuldugum bir konu var.
Hemde cok icten uzuluyorum agliyorum
kv ile paylasmistim neden paylastiysam sanki bilmiyorum onun ne kadar soguk nekadar duygusuz ve ne kadar bencil ve empati yoksunu oldugunu.
Birazda suc bende bile bile lades diyorum...belkide bir teselli arayisi yahut halim su su diye bilgi verme iste herneise...
Soyledim uzuntumu ogun bana amannn ne yapcan iste oyle olmus dedi ve hic ilgilenmeden baska bir konuya gecti.bugun esimle konusmuslar esim nio uzgun agladi hala uzuluyor dedii ve kv amann ammada uzatiyor onla mi kalacak hep dedi ve secimlerden konusmaya basladi ben bu kadina nasil davranayim??? tabiki seviyeli uzak soguk gayet tavirli davranmaliyim

Valla ben kendi açımdan söyleyim biz çok iyiyiz.öyle mesafe cart curt olmaz yani aramızda. Ben onun bana annelik yapmasını istemiyorum oda kızı olmam konusunda ısrar etmiyor. Bunu demekte ki amacım şu bazı kızlar burda kv si kendi kızına davrandığı gibi davranmıyor diye sorun çıkarıyor ya. Bana zaten saçma geliyor kızı gibi Nasıl davranabilir ki. Onun dışında birbirimizden beklentisiz olduğumuz için çok iyidir aramız. Ararım sorarım,hastalanırsa yardımcı olurum,evine gitsem her işini yaparım.oturur sohbet ederim ortama girersek saygı gösteririm millete hava atsın diye gelin moduna geçerim. O da evine bişi aldı mı bana da alır(zaten gelirimiz ortak) ben ona gideceksem sevdiğim yemekleri yapar. Bende Boğaz'ıma kadar tok olsam da yine de yerim. Oğluna kızarsam anlatırım genelde beni haklı bulur. Derdini sıkıntısını anlatır. Bende sık sık torununu götürürüm yakın olsunlar isterim. Aileme karşı saygılıdır. Benim ailemde onlara çok saygılıdır. Annemlere farklı şehirlerden çok yöresel hediyeler gelir özellikle yiyecek. Bana ve ablama ayırdığını da ikiye böler kv lerinize gönderin diye. Ailem böyle düşünceli olduğundan eşim de aileme çok düşkündür benim aklıma gelmese bile eşim hadi annenlere gidelim der. İşler eksikleri varsa halledelim der. Ben market alışverişine,pazara gidecek olsam kv Ararım eksiği varmı diye sorarım. Velhasıl kelam bizde saygı ve sevgi tam gaz vardır :)

Güzelim her yiğidin yoğurt yemesi farklı biz öyle yap böyle davran desekte tutmaz huyları kaş yaparken göz çıkarırsın kendi doğrunu kendin bul ablası

Çok iyiyoz allaha sukurler olsun. Ilk basta bende mesefali olm dedim ama ilerde oglumun karisi benle ii gecinsin isterim ondan dolayi mesafeyi kaldirdim çok seye karisir ama ben dalga.gecerim tabiiki anne evett anne haklisin anne bencede anne diye gulerek :) oda bisure sonra sklir susar. Anne kiz gibi kahve icer sohbet ederiz. Icinden cikamadigim karismalari olursa esimin yaninda anne gecen ne diyordun su isi nasil yapalim diyorum o da esimin yaninda soyleyince esim karsi cikiyor oyle olmaz diye o sekilde hallediyorum :) gizli saklim yerine gore vardir yerine gore yoktur. Ama bi evlilikte aileyle gecinmek zordur. Dedigim gbi dalga geciyor guluyorum o da susturuyor bunu abartmadan tabiki :)

Kim bana ne kadar yaklasirsa bende o kadar yaklasirim. Ister esimin ailesi ister yabanci isterse kendi ailem olsun farketmez benim icin.zaten yapi olarak soguk biriyimdir.

bende mesafe birakiyorum arada ama aslinda kendi ailen gibi gormen daha guzel. sonucta onlarlada omur geciyor. kendi mutlulugumuz icinde aile gibi olmaliyiz. ama bana da batiyolar cogu zman malesf :)

Eşim yok son anda olamadı diyeyim.
Ama annesini çok severim
Daha bu akşam 3 buçuk saat konuştuk nasıl sevmem,oğluyla olmasa da onla aramızda bir aşk sevgi var

kesinlikle çok dogru bi yaklaşım daha 2 aylık evlisin bi bak bakalım zman ne göstercek maximum seviye sınır şu an iyidir eşinede böyle yaparak samimi yapmaya çalışma bizi zamana bırak daha 2 ay oldu de..... daha yıllar var önümüzde içimdn gelmeden bana zorla bişey yaptırdıgında kendimi baskı altında hissediyorum de.... sınırı elden bırakma ha çok iyi olurla sen o ilişki aranızda zaten gelişir...

Biz ayrı şehirlerdeyiz.
Arada gidip 1 gece kalabiliyoruz. Bazen bana karşı çok sıcak oluyorlar. Bazen de inanılmaz soğuk ve itici.
En son gittiğimde bayram tatilini bana zehir ettikleri için bayram dan beri ne ben onları arıyorum, ne de onlar beni.
Yanyana gelsek yine saygımı gösteririm eşimden sebep değil. Ailemin bana verdiği terbiyeden ötürü.
Mesafeli olmak en güzeli.

Bence herşey yerinde iyi ben aynı binada yaşıyorum KV ile ise başlamadan önce herşey bana bakıyordu onu yap bunu yap bi kaç kezde tartıştık falan 15 yasında gorumcem var tam bi ortalık faresi karıştırıp çekiliyor kenara çok kiskanc 5 aylık evli olmama rağmen daha ilk başlarda soguttular kendilerinden o yüzden mesafa her zaman iyidir esimde farkında herşeyin beni ailesine karşı hep savundu çünkü saygısızlık yapmadim hiçbir zaman ama artik ilk başlardaki gibi herşeye de evet demiyorum çünkü sonradan herşey bana kalıyor ise başladım kimsenin yüzünü gormuyorum ohh miss gibi valla esimle huzurumda yerinde herkes kendi işini yapiyo artık en iyisi bu :):)

Çok şükür benimde mesafeli ve seviyeli bir ilişkim var canım. Ama sana şunu söylüyeyim ki çağırdıklarında git. git ki bir daha ki çağırdıklarında gerçek manada yorgun olursun işin çıkar ozaman o hakkını kullan. Bunlar küçük şeylerdir büyümemesi senin elinde. Eşini mutlu ediceksin o kadar. Emin ol eve daha huzurlu döneceksiniz. Bi kere daha çağırırsın ozaman eşinin dilline düşmezsin seni ailesine karşı korur, savunur, "geçen geldi demekki yorgun anne " gibilerinden.
sen zaten saygıyı elinden bırakmadıkça sıkıntı olmaz. Halini hatırını sorarsın gittiğinde bi kaç yardımda bulunursun bu kadar. Az ve öz şeyler yaparak idareyi bulabilirsin

saygısız olunmadığı sürece bence mesafeli olmakta hiçbir sıkıntı yok. ben de yapı olarak insanlarla hemen kaynaşabilen bir yapıya sahip değilim. eşimin ailesi de çok konuşkan ve sıcakkanlı insanlar değiller. bazen iyi oluyoruz bazen mesafeli. ama ben bu durumdan memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…