- Konu Sahibi Pretty little liars
-
E daha ne o zaman . Ben bu durumda olsam asla eşimle tartışıp olayı büyütmezdim. Es ailesini de cok severim, özlerim görmek isterim ama elbette ki kendi ailen gibi olamazÖdeyeceğine eminim kaldı ki biz evlenmeden önce edim adına ev almış biz evlenirken satıp parasını direkt bize verdi asla öyle insanlar değiller. Mesela eşim internetten faturalarını öder daha biz onlara gider gitmez hemen eşime verirler parayı. Benim derdim neden haberim yok bana söylemedi.
Valla ben aileden hissediyorum kendimi. Onlarda beni kendi çocukları gibi sever hatta bayramda kocaman kadınım bana bayramlık alırlar,bi yere giderler indirim falan kazanirsalar bana birşeyler alırlar . Ben de onlar için aynı özeni gösteririm. Zaman zaman geriliriz ama bana çok desteği yardımı ilgisi olan insanlar zaman zaman da beni uyarma eleştirme hakkına gayette sahiptir. Çünkü bilirim ki beni sevdikleri için söylüyorlar. Tüm bunlara rağmen eşim eğer kredi cekecekse de bunu benimle konuşur. Ben de sorun olmadığını söylerim. Ki şuan bi yatırım yaptık babasının üzerine ama biz ödüyoruz yani Allah şaşırtmasın yanıltmasın aramızda büyük bi güven var. ŞükürEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Canım böyle yapıcam haberin olsun diyebilirdi. Bilmiyorum biraz da abaryıyosun sankiÖdeyeceğine eminim kaldı ki biz evlenmeden önce edim adına ev almış biz evlenirken satıp parasını direkt bize verdi asla öyle insanlar değiller. Mesela eşim internetten faturalarını öder daha biz onlara gider gitmez hemen eşime verirler parayı. Benim derdim neden haberim yok bana söylemedi.
Bende öyleyim ama bunun sebebi kaynanam. Nişanlıyken benimle pek muhabbet etmemesi. Hatta babamla daha çok konuşması. Belki kızacaklar ama yalakalık yapanlar kazanıyor hepEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Benzeri bnm basimada geldi eşim kardeşine bir miktar para çekip vermiş bende kızdım bana söylemediği için aileye gelirsek onlar bana nasıl geliyorsa öyle giderim ama asla kendi ailemin yerine koymam kp yüzünde söyledim kimse özün yerini tutmazEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Benzeri bnm basimada geldi eşim kardeşine bir miktar para çekip vermiş bende kızdım bana söylemediği için aileye gelirsek onlar bana nasıl geliyorsa öyle giderim ama asla kendi ailemin yerine koymam kp yüzünde söyledim kimse özün yerini tutmazEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?