Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görüyormusunuz

Bu aile konusunda eşinizi dikkate almayın önlerinde paspas olssanız eşiniz yine diyecek sen ailemi sevmiyorsun yabancı gibisin bik bik bik
Ayrıca tabii ki size sorması lazımdı dünya hali bu belki sizinde ihtiyacınız olack kredi çekmeniz gerekck

Ağzınız laf yapmıyor mu efendim, soramadınız mı eşinize; '' Benim aileme de kredi çeksek ikinci evi alsalar nasıl olur? '' diye?

Benim eşimin ailesi de, oldukça kibardır, hiçbirşeyimize müdahale etmezler.. Ailemle de iyi ilişkileri vardır. Ben de kendi ailem gibi görmüyorum ama seviyorum hepsini..
Kredi konusuna gelince, ben sanırım razı olmazdım..

Nasıl böyle anlayışlı olabiliyorsunuz masallah :)) bizim başımızda da böyle bir durum var, eşim babasının ev almasına yardım etmek istiyor ama ben sizin gibi anlayışlı olamıyorum.

Miras evin tek oğluna mı kalıyor? Enteresan.

Nasıl böyle anlayışlı olabiliyorsunuz masallah :)) bizim başımızda da böyle bir durum var, eşim babasının ev almasına yardım etmek istiyor ama ben sizin gibi anlayışlı olamıyorum.
Evin tek oğlu canım annesi babası bugüne kadar getirmiş sonuçta eşim onlara yardım ederken beni hiç ihmal etmiyor ki bana 10 veriyorsa onlara 1 veriyor ki vermeli de bence. Kaynanam kayınpederim çok iyidir belki de onun için kendi ailem gibi gördüğüm için hiç düşünmedim niye veriyor diye . Ama kaynanamda onda 3 varsa 2 tane bize verir turşu olsun Mısır olsun sebze meyve olsun ne olursa olsun bizi hiç ayrı tutmaz hiç gittiğimizde eli boş bırakmaz.kızı nasılsa öyle görür ki gönüllerini de biliyorum yani yapmacık değiller. Çok şükür hiçbir sorunumuz yok

Hainlikler yapmasalardı kendi ailem gibi görürdüm şahsen

Açıkçası iyi insanlarsa bence sende bir gariplik var.Neden ailen gibi olmasın ki kırk kat el insana yakın oluyor dost oluyor anne nine oluyor eş ailesi neden olmasın bence düşüncelerini değiştir iyi insanlarsa gerçekten bir evlat ol

Sanırım okumadınız görümceme de dedim yazımda bir oğlan bir kız sonuçta ikisine kalacak tabi hiçbirimize kalmasın yaşasınlar inşallah da
Devrik yazınca anlayamamışım kusura bakmayın. Allah herkese sizin gibi gelin, hakeden gelinlere de güzel aileler nasip etsin inşallah.

Önemli değil canım amin ama en çok da karşı tarafa bağlı hep iyilik gördüm kötülük görmediğim için öyle bence
Kimi aileler çok iyilik görse de gelinlerini düşman belliyorlar, bazı gelinler de iyilik hoşluk görse de cadılıklarından taviz vermiyorlar. Bence karakter meselesi bu. Siz ne güzel karşılıklı birbirinizi bulmuşsunuz maşallah diyeyim.

Ben bu konularda eşimi desteklerim,annesi ,babası sonuçta.Eşim evlerini de yeniledi,araba da aldı,annesini emekli de ettirdi.Helal-ı hoş olsun.ekonomimiZ şu an için buna el veriyor.
Kaporosçu insanlar değillermiş,bence dert etmeyin bu konuyu.

Eğer hiçbir problemim olmasa sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişkimiz olsa, kendi anne babam kadar sevemesem bile sahiplenirdim. Aileyiz biz, ne güzeliz kafasında olurdum.
Ama şuanda, yoldan geçen insanlar bile daha yakın olabilir bana, çünkü yoldakilerle zorum yok

Ayrıca eşiniz sizin rızanızı almalı, istişare etmeliydi.
Aile olan sizsiniz.

Eşimin ailesini eşimin ailesi gibi görüyorum. Dümdüz mantık. Belli bir yaşa kadar hayatımda olmayan insanlar sonuçta. Elbette severim, sayarım ama ne kayınvalidemle annemle olduğum gibi olabilirim, yanında uzanamam, üstümü başımı rahat rahat değişemem... vs, ne kayınbabamla babamla olduğum gibi olabilirim, telefonu naber minik kuşum diye açamam, aynı sevgiyi besleyemem vs...

Sizin konunuzda sorun sizde veya kayın ailenizde değil, eşinizde. Evet annesi babası için kredi çekebilir, para harcayabilir ama usülen de olsa size danışması gerekirdi.

Valla bende öyle hissetmiyorum hissedende olduğunu sanmıyorum

Ayyyy imrendim gerçekten. Sanırım ben hiç bi zaman böyle düşünemeyeceğim en azından kv hakkında. Maşallah

Dert konusunda haklısınız. Sonuçta eşiniz bekar değil aranızda evlilik bağı var. Bu da hukuki sözleşme demek. Kim olursa olsun size danismasi gerekiyor sonuçta bir aksilik çıksa sadece o sorumlu olmayacak bu durumdan.

Onun dışında kimse kolay kolay kendi ailesinin yerine başkasını koyamaz eşdeğer göremez garip bir durum değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…