- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Nasıl böyle anlayışlı olabiliyorsunuz masallah :)) bizim başımızda da böyle bir durum var, eşim babasının ev almasına yardım etmek istiyor ama ben sizin gibi anlayışlı olamıyorum.Tabi canım aileden aileye göre de fark var .Örnek bende kendi akrabalarımdan çok eşimin akranlarını seviyorum .Annesini babasını kendi anne babam gibi Allah korusun tırnakları ağrısa en az eşim kadar üzülürüm. Çünkü kaynanam en çokta kayınpederim dünyadaki en büyük şansım onlar sanırım
Bizde kayınpederime 150 bin liraya kefil olduk eşimle birlikte ( yüklü miktardaki borçlara eş olmadan kefil olunmuyormuş) kayınpederim ev aldı ödüyor ama tabi eşimle birlikte ödüyorlar evin tek oğlu Allah korusun bir şey olduğunda yine bize kalacak tabi Görümcemle birlikte sonuçta biz bir aileyiz . Eğer kayınpederim öder diyorsan eşine sitem etmene gerek yok canım bence .
Miras evin tek oğluna mı kalıyor? Enteresan.Tabi canım aileden aileye göre de fark var .Örnek bende kendi akrabalarımdan çok eşimin akranlarını seviyorum .Annesini babasını kendi anne babam gibi Allah korusun tırnakları ağrısa en az eşim kadar üzülürüm. Çünkü kaynanam en çokta kayınpederim dünyadaki en büyük şansım onlar sanırım
Bizde kayınpederime 150 bin liraya kefil olduk eşimle birlikte ( yüklü miktardaki borçlara eş olmadan kefil olunmuyormuş) kayınpederim ev aldı ödüyor ama tabi eşimle birlikte ödüyorlar evin tek oğlu Allah korusun bir şey olduğunda yine bize kalacak tabi Görümcemle birlikte sonuçta biz bir aileyiz . Eğer kayınpederim öder diyorsan eşine sitem etmene gerek yok canım bence .
Evin tek oğlu canım annesi babası bugüne kadar getirmiş sonuçta eşim onlara yardım ederken beni hiç ihmal etmiyor ki bana 10 veriyorsa onlara 1 veriyor ki vermeli de bence. Kaynanam kayınpederim çok iyidir belki de onun için kendi ailem gibi gördüğüm için hiç düşünmedim niye veriyor diye . Ama kaynanamda onda 3 varsa 2 tane bize verir turşu olsun Mısır olsun sebze meyve olsun ne olursa olsun bizi hiç ayrı tutmaz hiç gittiğimizde eli boş bırakmaz.kızı nasılsa öyle görür ki gönüllerini de biliyorum yani yapmacık değiller. Çok şükür hiçbir sorunumuz yokNasıl böyle anlayışlı olabiliyorsunuz masallah :)) bizim başımızda da böyle bir durum var, eşim babasının ev almasına yardım etmek istiyor ama ben sizin gibi anlayışlı olamıyorum.
Sanırım okumadınız görümceme de dedim yazımda bir oğlan bir kız sonuçta ikisine kalacak tabi hiçbirimize kalmasın yaşasınlar inşallah daMiras evin tek oğluna mı kalıyor? Enteresan.
Hainlikler yapmasalardı kendi ailem gibi görürdüm şahsenEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
İşte en önemli olan o karşı taraf ne kadar iyi olursa sende iyi olursun ama karşı taraf kötüyse kendini ne kadar zorlasan da olmuyorHainlikler yapmasalardı kendi ailem gibi görürdüm şahsen
Açıkçası iyi insanlarsa bence sende bir gariplik var.Neden ailen gibi olmasın ki kırk kat el insana yakın oluyor dost oluyor anne nine oluyor eş ailesi neden olmasın bence düşüncelerini değiştir iyi insanlarsa gerçekten bir evlat olEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Devrik yazınca anlayamamışım kusura bakmayın. Allah herkese sizin gibi gelin, hakeden gelinlere de güzel aileler nasip etsin inşallah.Sanırım okumadınız görümceme de dedim yazımda bir oğlan bir kız sonuçta ikisine kalacak tabi hiçbirimize kalmasın yaşasınlar inşallah da
Önemli değil canım amin ama en çok da karşı tarafa bağlı hep iyilik gördüm kötülük görmediğim için öyle benceDevrik yazınca anlayamamışım kusura bakmayın. Allah herkese sizin gibi gelin, hakeden gelinlere de güzel aileler nasip etsin inşallah.
Kimi aileler çok iyilik görse de gelinlerini düşman belliyorlar, bazı gelinler de iyilik hoşluk görse de cadılıklarından taviz vermiyorlar. Bence karakter meselesi bu. Siz ne güzel karşılıklı birbirinizi bulmuşsunuz maşallah diyeyim.Önemli değil canım amin ama en çok da karşı tarafa bağlı hep iyilik gördüm kötülük görmediğim için öyle bence
Valla bende öyle hissetmiyorum hissedende olduğunu sanmıyorumEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Ayyyy imrendim gerçekten. Sanırım ben hiç bi zaman böyle düşünemeyeceğim en azından kv hakkında. MaşallahTabi canım aileden aileye göre de fark var .Örnek bende kendi akrabalarımdan çok eşimin akranlarını seviyorum .Annesini babasını kendi anne babam gibi Allah korusun tırnakları ağrısa en az eşim kadar üzülürüm. Çünkü kaynanam en çokta kayınpederim dünyadaki en büyük şansım onlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?