- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Bende kendi ailem gibi göremem,sizin eşinizin tarafı nekadar iyi olursa olsun kendi aileniz gibi olamaz tabii,birde eş ve eş tarafına ne yapsanız yaranamazsiniz bakın hemen nasıl laf söylemiş, neden bu kadar önemli bi olayda haber verilmiyor size, demekki onlarda sizi aile içinden görmüyor çekinmiyor sizden.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Her şey karşılıklı. Ağzı kızım deyip kalbi başka şey demeseydi belki onlarıda ailem gibi görürdüm.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Ben de aynısını söyledim Eşime seninle konuşmadan ben aynısını yapsam ne hissedersin diye yapabilirsin onlar senin annen baban bana sormana gerek yok dedi ama kendini haklı çıkarmak için böyle söyledi diye düşünüyorum.33 yıldır bana ana babalık yalan insanlara haksızlık olmaz mı 7-8 yıldır hayatımda olan insanlarla denk tutmam?
Hayır kendi ailem gibi görmüyorum.
Ama önyargılı da yaklaşmıyorum.
Sırf es ailesi diye gardimi almış beklemiyorum.
Yada suratını asip anlamsiz trioler atmıyorum.
Sizin durumunuzda eşiniz size sormalıydı.
Ama kayınpederin sizi mağdur etmeyeceğini söylüyorsunuz, öncesinde bir probleminiz de yok, eşinizi uyarıp geçebilirsiniz.
He şu da var, babam benden böyle bir şey istese, ondan eminsem, dur bir kocama sorup geleyim demeyebilirim.
Canım ciğerim, kırk yılda bir bir şey rica etmiş, ne Olacak :)
Konut kredisi çekerken sizin imzaniza ihtiyaç duyacak.o zaman siz olmadan kredi cekemeyecegini anlayacak.bence hiç tartışmayın .madem öyle çek cekebiliyorsan ben olmadan kredi deyin.danismasi gerekirdi tabi.ama kv kp iyilerse de bence çok da takmayinEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Saçmalaşmış !!! ErkeklerinBen de aynısını söyledim Eşime seninle konuşmadan ben aynısını yapsam ne hissedersin diye yapabilirsin onlar senin annen baban bana sormana gerek yok dedi ama kendini haklı çıkarmak için böyle söyledi diye düşünüyorum.
Aileden hisset lutfenEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?