Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görüyormusunuz

Bende kendi ailem gibi göremem,sizin eşinizin tarafı nekadar iyi olursa olsun kendi aileniz gibi olamaz tabii,birde eş ve eş tarafına ne yapsanız yaranamazsiniz bakın hemen nasıl laf söylemiş, neden bu kadar önemli bi olayda haber verilmiyor size, demekki onlarda sizi aile içinden görmüyor çekinmiyor sizden.

Her şey karşılıklı. Ağzı kızım deyip kalbi başka şey demeseydi belki onlarıda ailem gibi görürdüm.

33 yıldır bana ana babalık yalan insanlara haksızlık olmaz mı 7-8 yıldır hayatımda olan insanlarla denk tutmam?
Hayır kendi ailem gibi görmüyorum.
Ama önyargılı da yaklaşmıyorum.
Sırf es ailesi diye gardimi almış beklemiyorum.
Yada suratını asip anlamsiz trioler atmıyorum.

Sizin durumunuzda eşiniz size sormalıydı.
Ama kayınpederin sizi mağdur etmeyeceğini söylüyorsunuz, öncesinde bir probleminiz de yok, eşinizi uyarıp geçebilirsiniz.
He şu da var, babam benden böyle bir şey istese, ondan eminsem, dur bir kocama sorup geleyim demeyebilirim.
Canım ciğerim, kırk yılda bir bir şey rica etmiş, ne Olacak :)

Ben de aynısını söyledim Eşime seninle konuşmadan ben aynısını yapsam ne hissedersin diye yapabilirsin onlar senin annen baban bana sormana gerek yok dedi ama kendini haklı çıkarmak için böyle söyledi diye düşünüyorum.

Eşim biz tanışmadan önce ailesi için kredi çekmişti böyle. Biz evlendikten sonra o kredi kapandı. Burda mesele size sormamasi. Ailesine yardım etmek istemesi normal. Ama yüksek krediler çekilirken kendinin ve eşinin planlarına uyuyor mu konuşman gerekir. Ben bütün açık kredileri kapattırdim zamanında. Cünkü iş kurmak istesen veya acil bir durumda kredi vermiyorlar başka krediler dururken. O maddi özgürlüğü elden veriyorsanız bundan emin olmanız lazim. Bunun şahıslardan önce sizin hayatınızla alakası var çünkü. Başkası için kredi çekerken her ihtimali de katmak lazim. Baba iyi olabilir. Ama hastalığı olabilir, Allah korusun verfat edebilir. Altından kalkabilirseniz yapın sadece

Konut kredisi çekerken sizin imzaniza ihtiyaç duyacak.o zaman siz olmadan kredi cekemeyecegini anlayacak.bence hiç tartışmayın .madem öyle çek cekebiliyorsan ben olmadan kredi deyin.danismasi gerekirdi tabi.ama kv kp iyilerse de bence çok da takmayin

Ben goruyorum ya. Hic uzmediler simdiye kadar beni. Bende onlari uzmemisimdir umarim. Esimin babasina bisey olsa kendi babama olmus gibi uzulurum.

Bu arada diger kisma gelirsek, konu sahibi krediyi esin cekecekse tapu mecbur esinin olur. Odemezlersede ev esine kalir bosansan bile yarisi senin olur. Kaldi ko oderler diyorsun. Ben olsam sorun yaratmazdim.

Kimse kimsenin anne babası olamaz. Benim öz ailem sorunludur. Eşimin ailesi ise ufak tefek şeyler dışında gerçekten çok iyilerdir çok da severim. Fakat benim öz annem babam gibi olamazlar tabi. Eşim onlara para verecekse, kredi çekecekse bir zahmet bana danışsın. Evlilik öyle karı kocanın kendi kafasına göre kararlar alabileceği bir kurum değil. Ben pahalı bir şey alırken dahi söylüyorum bak bunu alıyorum haberin olsun diye.

Saçmalaşmış !!! Erkeklerin
geneli böyle maalesef
Çek bakalım ya da çektim de , ne diyecek ? Ya da hissedecek

Onlar onun anne-babası evet kimse değil demiyor ki zaten neyin tribinde kendisi? Felsefe yapmasına gerek yok sizin tepkiniz neden kredi çektin, nasıl kabul edersin, hayır çekemezsin değil ki zaten neden size sormadığı sonuçta çok basit bir şey en azından hani hayatım böyle böyle konuştuk babamla da çekmeyi düşünüyorum kabul ettim ne düşünüyorsun sana da sormadım sonuçta anne-babam bir şey demezsin diye düşündüm dese sorun kalmayacak ortada. Ama yooookkk erkek ya güya diklenecek illa öteki türlüsü raconuna ters düşer bilmem nerenin (banlanmak istemiyorum ) horozları

Bu arada bende eş ailesini kendi ailesi gibi görenlerdenim hepsi tek tek kıymetli insanlar benim için çok şükür Allah onlardan razı olsun

Eşiniz olayı saptırmış.
Fark et ki kendi baban aynı şeyi teklif etseydi eşinde evet deseydi o zamanda sorardın neden benim fikrimi almadık diye
Bu aile gibi görmek meselesi değil.
Konu bambaşka.
Ve ne olursa olsun kendi aileniz gibi görmek zor zaten başka bir anne asla benim kendi annem olamaz. Sevgi başka öz olmak başka.
Ama olay bu değil.

Valla ben eşimden çok ailesini kendi ailem gibi görüyorum. Keşke aile aynı kalsa da çocukları başka olsaymış...

Tabiki ailem gibi değiller. Bizde de benzer bir durum olmuştu kv kişisinin yeni evinin eşya parasını biz ödeyecekmişiz borçlu olmasınlar başkasına diye ay duydum bir gülme almıştı beni eşim anladı durumu konı kapandı cıngar çıkar kıyamet kopar çünkü onları hiç sevmiyorum

Aileden hisset lutfen

Madem kp ödeyecek o zaman neden sorun olsun ki... siz mi kredi çekip bir şey alacaktınız anlayamadım yani. Ben arkadaşımın anne babasının kredisine bile kefil oldum ki dünya kadar borçları vardı, ödeyememe ihtimali sözkonusuydu. İnsan kendi babasına yapmaz mı... ha eşim bana söyler mutlaka çünkü kp ödeyemez.

Ben de önyargısızdım..beni yargıladıkca beni eze eze şu an yüzlerini görmesem aylarca özlemiyorum .o kadar soğuttular..ama başımıza iş gelse ilk onlar koşar tabıkı..köprüleri yıkmadan denge kuruyoruz işte. Eşimle sadece olmak isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…