Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Bence de aileler arası diyaloğa bağlı.ben kayinvalidemi çok ama çok severim annemden ayırmam ki emeği çoktur üzerimde keza kayınpederimin de öyle.tabiki kendi annemin babamın yeri ayrı onlar her zaman bastacimdir benim biriciklerim neyse biz surekli gorusuyoruz hep birbirimize gider geliriz hem kv mlerle hem annemlerle allah hicbirini basimizdan eksik etmesin ben oyle dusunuyorum dediğim gibi aranızdaki diyaloğa bagli

Maşallah şanslısınız.

İlk etapta aynı sitede oturuyorduk bi de uzakta ev vardı
H sonları uzaktaki evde kalıyorduk hafta içi de onlar catkapı geliyordu ben en az bir kez giderdim
Baktım bu catkapı falan olacak gibi değil geri durdum mesela saatsiz gelince odamdan cıkmadım mesela esime de dedim ki pijamalıyım ayıp olur yani chat diye 2300 da gelinir mi. Gelirse ben de görünmem ortada.
İkinci yıl bebek dogdu orada kalmalara devam catkapılar a da devam ama ben daha nesafeli
Üçüncü yıl baktılar bende pek iş yok onlar da mesafe koymaya basladı
Dördüncü yıl kalmalar neredeyse sıfıra indi
Çatkapı bitti çünkü tasındılar
Besten sonra da biz arada gideriz bazen olur bir iki ayda onlar neredeyse hiç gelmiyor
Gelmeme sebepleri sadece ben değilim baska konular da var.
Keşke bastan yılış yılış olmasaydık daha cok görüşsek dik bazı insan kendini sevdiremiyor tam tersine üsteledikçe üsteliyor.
Bence normali
En az iki üç haftada bir aile ziyareti olmalı( bizim tek boş günümüz var çünkü ve mesafe uzak) onlar da yine iki üç haftada bir gelince iki gece kalacak şekilde olsa iyi olurdu.
Benim kp yok. Kv evi uzak biz cok doluyuz ondan boyle. Evler yakınsa boş günler daha cok vs değişir. En az ya onlarda ya sizde haftada bir en az

banabenigeriver merhaba..
Çalıştığımız için, ne zaman vakit bulursak o zaman görüşürüz. Bazen 2 haftada bir görüşürüz, bazen 1 ay geçer görüşemeyiz. Bir rutin yok yani. Kimse de şikayetçi değil bu durumdan.. :)
Henüz çocuk yok. O zaman ne olur bilemem..

Çocuk olmadan haftada birdi. Çocuk olduktan sonra ben izindeyken haftada 2-3 gittiğimiz oldu. Şimdi yine işe başladım ancak haftada bir gün gidiyoruz.

Maşallah şanslısınız.
Size birşey söyleyeyim mi açık yüreklilikle belki bu hayatta birçok şey beni sınadı zorluklarla mücadele etmem gerekti hep sınav verdim ama hayattaki en büyük şansım kendi ailemdi iyi ki varlar annecim babacim sora da eşimin ailesi ile tanistim 2.ailem oldular onlar da iyi ki varlar ben yeri geldi esinle tartistim kv benim arkamda durdu kp im de ole sukur olsun kayinvalidem hep gelinini kızın damadını oğlun gibi seveceksin der rabbim beni sınadı ama aile yönünden şanslıyım gerçekten şükürler olsun belki de en önemlisi bu

Maşallah mesafe olayını zamana iyi yaymışsınız ama onlar gelince odadan çıkmamak illaki sorun olmuştur.

Benim babam yoktu gerçekten eşimin iyi bir babası olması sanırım en büyük isteğimi eşimden bile iyi olsun isterdim.İsteme olduktan sonra ilk sıkıntı çıkaran babası olmuştu.Hiç sorun yaşayacağımı düşünmezdim.Abim evlenirken tek sorun yaşanmamıştı yengemin ailesiyle ama bende öyle olmadı biz alttan aldıkça karşı taraf davranışlarına devam etti sonuç olarak 1,5 yıllık evliyim altı aydır görüşmüyorum eşimin ailesiyle küs değilim ama görmek içimden gelmiyor.

Hiç.
İnşallah ileride çocuk falan olursa onun bahanesiyle gelmeye çalışmazlar.
Çok amin.

Bende uzağa taşındım şimdi.
Eltimle aynı şehirdeyiz ..
Daha önce Doğumda eltimin yanına gelmiş sadece kv eltim pek yüz vermiyor daha da hiç gelmemişler.
Şimdi biz buraya taşındık ne hikmetse dün kv eşime eltimin oğlunun Doğum günü var 2 3 ay sonra ona süpriz yapmak için kimseye sormadan uçak bileti almışlar onu söylüyor.
Şaka gibi.
Onların evleri pek müsait değil tamamen gelip bende kalmalarından korkuyorum..
Kaç gün kalıcaklar hiç bilmiyorum da siz ne yapardınız bu durumda yani gelme denilmez eltim dururken hep bende kalırlar mı düşünceler düşünceler ..

Ama haklısınız eğer ev huzurunuzu da etkiliyorsa yapacak birşey yok evlilik aileler kumar aslında şans meselesi rabbim bir yerden verdiğini diğer yerden alıyor böyle dengeleniyor bazı ilişkiler inşallah hep mutlu olabileceginiz gunler yasarsiniz esinizle

Haftasonları kızımı bırakmak için gidiyoruz,haftaiçi çalışıyoruz zaten.. onlar oturmak için bize pek gelmezler.. ayda bikere belki yemeğe kalırız..

Amin herkes yaşar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…