- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Nasıl diye birşey dediği yok ama konuştukları zaman eşimde annesinin yanındaydı arayıp soran selam söyleyen o onlardan hazetmeyen ben.Annem dolduruşa gelmez zaten.Ne diyerek sormus seni? Annene seni kotu gosterse ne olur ki, o senin annen. Onun doldurusuna gelmez bence. Haksiz miyim?
Nasıl diye birşey dediği yok ama konuştukları zaman eşimde annesinin yanındaydı arayıp soran selam söyleyen o onlardan hazetmeyen ben.Annem dolduruşa gelmez zaten.
Aynen öyle çok kırgınım.Çok bir inatları yok ama arada birde olsa canım sıkılıyor.Aran iyi degil kv tarafiyla kirilmislik durumun vardi sanirim. Onlar sen gormezden geldikce inatla gostermek istiyorlar herhalde kendilerini.
Ne sebeple geliyorlarsa onlarda kalsınlar,derim ben,hiç de çekinmem,çekinmemiştim daha önce :)Bende uzağa taşındım şimdi.
Eltimle aynı şehirdeyiz ..
Daha önce Doğumda eltimin yanına gelmiş sadece kv eltim pek yüz vermiyor daha da hiç gelmemişler.
Şimdi biz buraya taşındık ne hikmetse dün kv eşime eltimin oğlunun Doğum günü var 2 3 ay sonra ona süpriz yapmak için kimseye sormadan uçak bileti almışlar onu söylüyor.
Şaka gibi.
Onların evleri pek müsait değil tamamen gelip bende kalmalarından korkuyorum..
Kaç gün kalıcaklar hiç bilmiyorum da siz ne yapardınız bu durumda yani gelme denilmez eltim dururken hep bende kalırlar mı düşünceler düşünceler ..
İnsan kimlerle mutluysa onunla görüşmeli diğer türlü herkes huzursuz oluyor.Evliligin ilkaylarinin icine ettiler nerdeyse hergun ordaydik. Pazar gunu oglen gidip gece 2de esimi zorla kaldirdigimi bilirim.
Catkapi olayini cok severler o gelmek istiyomus git kizim cal kapiyi ben geldim de diyoruz dediler esimin akrabalari icin benim evime kimsenin cat kapi gelemiycegini gelsede pijamayla acmiycagimi soyledim. Gelmek isteyen onceden haber vericek misafir gibi guzel guzel agirlanicak dedim.
Bunu soyledigimde 1aylik evliydim o gece kv kp kvmin annesi teyzesi kizkardesi cat diye geldiler (gekdiklerinde uyuyodum) kosar adim mutfaga gittim kv arkamdan esine seslendi aliii cay koysun mu? Kisibasi 3tatli kasigindan enacisindan turk kahvesi yaptim yutamadilar bile ogun ilk ve son oldu
Kv evine hergelen misafirde cagirdi hatta ilk evlilik yildonumumuzde onlara gidip sulalece kutlamadik diye yapmadigi surat soylemedigi soz kalmamistir
Ben ilk ceytegi tamamladigimizda cektim kendimi "gitmiyorum"dedim ayda 1e dustu gitmemiz. Ben once gidiyodum esim sonra geliyodu bigun oglen gittim ogun yemek yapmayacagini soyledi yumurta kirdi aksama zira yemek yaptiginda da hazir corba lapa makarna bulasik suyu rengibde biseyler yapar ogunden sonrada esimle gittim esimle dondum.
Ayda 1e dustu benim ailemede oyle gittik sonra benim aileme haftada 1e geldi onun ailesine bayram sabahlari dogumgunleri birde birkac gun yillik gorusme rutini bu oldu.
Cok dolmusum bosver gorusme sikligini sen kendi aileni dusun
Eski evliliğimde eski eşin ailesiyle aynı sehirdeydikOnlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?
Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.
Bende çocuk olduğu zaman eşimle yollamayı düşünüyorum.İlk evlendiğim zamanlar yakamizi bırakmadılar her hafta gittik bazen 2 kere haftada.
Telefonlarından gına gelmişti.
Sonra noluyo ya dedim kendi ailem olsa bile ben bukadar sık gitmem bu ne dedim . Haftada 1 düşürdük görüşmeYı. .
Sonraları 2 haftada bir gorusuyorken hop hamilelik çocuk derken yine haftada bir görüşüyoruz.
İstemesem gitmem aslında ama çocuğumu ozluyorlar ve onlarında hakkı diye düşünüyorum. . Ama mecburiyetten haftada bir görüşmemiz çünkü eşim yoğun çalışıyor ve birbirimize zor zaman ayirabiliyoruz. Ve gidince eşimde bende sıkılıyoruz aslında ..
Birazda onların görüp beklentiye girmemesi lazım da nerdeee. Bana acımadın bari oğluna acı uyumaya hasret kitap okumaya kendine zaman ayırmaya hasret kaldı. .
Bu büyükler insanı daraltiyolar Allahtan seviyorum sevmesem aslaaa gitmemben zaten pek gidiş geliş sevmem. Bi kafede bi sinema sonra kahve falan olsa daha iyi. Diğeri benlik değil ama hayat işte...
Çok ilginç neden görüşmüyor?Esim kendi ailesiyle gorusmuyor. Dolayisiyla ben de gorusmek zorunda kalmiyorum. Bayramda seyranda bile gitmeyiz. Toplu mekanlarda karsilasirsak merhaba der geceriz. Benim sadece annem var,haftada 2-3 gun giderim. Esim ne zaman denk gelirse o zaman gider anneme
Bende çocuk olduğu zaman eşimle yollamayı düşünüyorum.
Bekarligindan kalan bazi sorunlu durumlari var. Babasinin genel yasayis tarzini onaylamiyor,annesi de babayi koruyup savundugu icin onu da silmis durumda. Ilk evlendigimizde dedik ki normal bir gorusme duzenimiz olsun, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyordukÇok ilginç neden görüşmüyor?
Aramızda 1.5 saatlik mesafe var 1 aydır gitmiyorum onlarda gelmiyor eşimde gitmek istemiyor arayıp gelcekmisiniz özledik diyorlar ama gitmiyoruz kafam cok rahat biz ilçedeyiz onlar merkeze bizde merkeze geçersek görüşme sıklıgımız yine böyle olur cünkü eşim de bende evimizdw yalnız vakit geçirmeyi seviyoruzOnlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?
Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.
Şuan çocuk yok olduğu zaman için düşünüyorum gidince huzursuz oluyorum yeterince kırıldığımı düşünüyorum.Ben nereye çocuğum oraya asla bensiz kendi anneme dahi gidemez. Siz neden gitmiyorsunuz? Benim görüşümde çok ayıp bu. Şahsen gelinim böyle yapsa çok kalbim kırılır. Kalp kırmak kabe yıkmak gibıdır.
Bi kaç saat idare ederseniz içsel olarak daha iyi hissedersiniz vé eşiniz üzülmez.
Bir evlat anne babadan ne olursa olsun görüşmeyi kesmemeli diye düşünüyorum hayırlısı olsun.Bekarligindan kalan bazi sorunlu durumlari var. Babasinin genel yasayis tarzini onaylamiyor,annesi de babayi koruyup savundugu icin onu da silmis durumda. Ilk evlendigimizde dedik ki normal bir gorusme duzenimiz olsun, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyordukbaktik ki evde huzur kalmayacak. Uzaklasti esim. Ben de sen bilirsin dedim karismadim. Gercekten sorunlu insanlar. Hani deneyince ben de gormus oldum. Bir ayarlari yok,vur dersin öldürürler. Simdi anlatmaya kalksam senin konu kalmaz ortada hahahaha o derece
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Hatta herkes kendi ailesiyle gorussun,ben onun anasiyla gorusmek zorunda degilim,o da benimkiyle gorusmek zorunda degil. Ama herkes kendi ailesiyle gorusmek zorunda. Yani benim fikrim oyle en azindanBir evlat anne babadan ne olursa olsun görüşmeyi kesmemeli diye düşünüyorum hayırlısı olsun.
Aynen öyle umarım vicdan olarak rahattır yada kısa zamanda rahatlar.Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Hatta herkes kendi ailesiyle gorussun,ben onun anasiyla gorusmek zorunda degilim,o da benimkiyle gorusmek zorunda degil. Ama herkes kendi ailesiyle gorusmek zorunda. Yani benim fikrim oyle en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?