Eşinizin alkolle arası nasıl ve bu sizi ne derece rahatsız ediyor?

tavsiyelerini ileticem çok teşekkürler..inşallah herkes bırakabilir..

şu ilacın ismini öğrenip bide bana versene ömür boyu minnettar kalırımvereliniortak

şu ilacın ismini öğrenip bide bana versene ömür boyu minnettar kalırımvereliniortak
tam olarak bilmiyorum ama sen bi eczacıya sor mutlaka biliyordur.anbus muydu yada ona çok yakın bişeymiydi.canım sen araştır bende yakın zamanda eski mahalleme gidersem mutlaka öğrenirim senin için.birde tavsiye kim kullanıcaksa lütfen dikkat etsin.çünki ilaç aldığı gün içerse biraz rahatsızlanıyormuş.yanı daralma kızarma falan gibi.mesela ilk zamanlar yarım yada çeyrek denesin.hatta ben eczacı arkadaşımada sorarım bulamazsan . boşver minneti ben zaten yeşil aycıyım sigara içki cinim gibi aslında ben sana tşk ederim allah yardım etsin öpüyorum.a.s.

ayy kızlar şuu ilacın adını öğrenin nolur bana da iletin..
benim eşim aslaa eline bile almaz içkiyi ama nbabam çok içiyorr (
onun kurtuludunu içmediğini bi görsem bi görsemm ..şimdi bunları yazarken bile gözlerim doluyo

teşekkürler canım sağol bende sorarım ayrıca rahatsızlanmasıda hiç umrumda değil ben sekiz yıldır rahatsızım fark etmesin yeter:lepi:

Kızlar ilacın adı ANTABUSE 500 MG içinde 25 tablet var fiyatı 12 tl civarında
Ama eczacıya mutlaka nasıl kullanılacağını sorun
Allah yardımcınız olsun

Benim eşim de arada bir alkol alır ve bu durum beni rahatsız ediyor. Eğer müdahale etmesem nerdeyse her gün alkol alcak. neyse ki azalttı biraz. Allaha şükür.
Allah yardımcımız olsun hepimizin

bu arada bir arkadaş benden özel mesaj istemiş ama ben henüz o hakkı kazanamadım üzgünüm özürdilerim özellikle ismini vermedim canım sanada kolay gelsin .nasılsa artık cevabı aldın.:teselli:

ah ahhhhh içki belası mafoldumbenmafoldumben
hamoldun allahıma eşim içki sigara bilmez bende öle
ama hayat:Saruboceq:ımın en güzel dönemlerinde babamın içki illetiyle uğraştık
annem bizi yatırırdı görmeyelim diye ama babam içmiş gelirdi hepimizi uyandırırdı:gitme:
sonrası kavga kıyamet hemen hergece senelerce böle sürdü senağlamasenağlama
sonra annem bu ilacı bulmuş nasıl bulduysa:sm_confused:aklım eriyordu benim bana sölerdi
annem bunu ezip yemeğine katıcaz her akşam içki içince kötü olcak diyordu:1shok:
uzun bir zaman sonra babam içemez hale gelmeye başladıdelikafadulden
hatta bir akşam içkiden hastanelik oldu tabi ilaçla içki artık yan etki yapmaya başladıvereliniortak
o gece doktor babama içkiyi bırakmazsan karaciğer büyümesinden ölürsün demiş akannehir
babam o günden sonra nerdeyse hiç içmedi lmaz:ama annem ilacı bırakmadı uzun yıllar
gene verdi gizli gizli ama artık hiç içmediği için vermiyor :lepi:
ama içmek gelmiyor içinden soruyorum ben bazen çok utanıyor yapdıklarından:mymeka:
çok üzdü çok offff ağlıcam gene senağlamasenağlama

eşim normalde alkol almaz sadece özel zamanlarda,gecelerde birer kadeh içeriz ikimizde

ya boyle birşeye nasıl cesaret edilebilir ki ilacı araştırdım kesinlikle alkol alan kişinin haberi olması gerekir diyor.ilaç aldığı surece kolonya traş losyonu oksurup şurubu kullanılmasın diyor alkol içerdiğinden dolayı

gerçi kendilerine soylenilse hayatta istemezler.

""alkolün esiri olmuş kişileri yani Alkolik olan şahısları, Alkolden soğutmak yada tiksindirmek için kullanılan ilaç türüdür. içindeki maddeden dolayı disülfiram olarak da bilinen bu ilaç alkolün, metabolizmasını değiştirir Organizmada alkolden asetaldehid meydana getiren bu madde zehirlidir. Antabuse kullanan kişi, çok az miktarda alkol alsa bile, çok rahatsız edici belirtiler ortaya çıkar ve hasta alkolden tiksinir. Fazla miktarda alkol almış ve komanın eşiğinde olan hastaya antabuse verilmez ve Hastadan habersiz vermemelidir

Hastanın istek ve arzusu olursa verilir. antabuse, her gün kullanmak gerektirdiği halde, vücutta adale içine konan ve bir defalık konunca altı ay ile bir sene hastada etkili olan preparatları da bulunmaktadır.

Antabuse Alkollü içkiyi kullanma halinde son derece tesirli etkiler meydana getirir. Bu şekilde alkolün kendisine yaramadığına inanan şahıs alkolden soğur. ilacın tesirli olması için düzenli olarak her gün alınması gereklidir.

Antabuse tedavisinin mutlaka uygun bir klinikte ve yetkili doktor kontrolünde yapılması en azından başlatılması hayati ehemmiyeti haiz bir husus olduğu unutulmamalıdır.

Alkol bağımlılığının tedavisinde, alkole karşı tiksinti yaratmak amacıyla kullanılan bu ilaç Alkolün normal metabolizmasını engeller ve nefes darlığı, kalp çarpıntısı, kusma ve bulantı gibi nahoş semptomlar yaratan asetaldehidin kandaki konsantrasyonunu yükseltir. Yüksek tansiyon, kardiyovasküler çökme ve bazen de konvülsiyonlar gibi daha ağır tepkiler ortaya çıkabilir""

Yazık ki Çaresizlik
O çaresizlik hele alkol ve uyuşturucunun getirdiği çaresizlik var ya
İnsana neler yaptırıyor
Yaşamadan bilemeyiz
Allah kimseye yaşatmasın

sürekli alkol alan biri deildir..
çıktığımız yemeklerde falan beraber içeriz 1-2 kadeh şarap.. onun haricinde viski çok sever ama en son 1.5 sene önce mezuniyetimizde içti...

öle arkadaşlarıyla toplanıp içmeye gitme vs gibi huyları yoktur şükür, istememde zaten :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…