yani içmeyi seven biri zaten bırakmak istemez.oyüzden tabi isteyerek kullanmaz. bu ilaçla çok rahat edenler var. eski komşum ilacı un halinde ezip yemeğine katıyormuş.annem babama içirecekti ama sarılık olunca kendi bırakmak zorunda kaldı. bence önce yarım denesin komşumun kocası rahatsız olmamıştı sanırım şimdi ben istedim bıraktım diye hava atıyormuş. babam bayağı rahatsızlandı ama annem tüm vermişti. yani ufak tefek rahatsız olsun zaten yoksa nasıl bırakacak. zamanla çeyrek hatta hiç vermedende içmezmiş. allah yardım etsin arkadaşına.babam içerdi bilirim ne bela şey.:içelim:kötükedihüso
eski komşumun kocası çok içip,çokta döven bir adamdı .nerden duyduysa ona bir ilaç buldu verdi şimdi adam evlere şenlik. kadın hem kocayı hem kendini kurtardı. kocayıda diyorum adam oşekilde içmeye devam etseydi şimdiye sizlere ömürdü çünki.ilacı ilk verdiğinde biraz rahatsılanmış sonra sonra içkiden nefret etmiş .içmek istesede içemiyormuş şimdi geçen gün karşılaştık kadının yüzüne renk gelmiş.alkisalkisalkis
tam olarak bilmiyorum ama sen bi eczacıya sor mutlaka biliyordur.anbus muydu yada ona çok yakın bişeymiydi.canım sen araştır bende yakın zamanda eski mahalleme gidersem mutlaka öğrenirim senin için.birde tavsiye kim kullanıcaksa lütfen dikkat etsin.çünki ilaç aldığı gün içerse biraz rahatsızlanıyormuş.yanı daralma kızarma falan gibi.mesela ilk zamanlar yarım yada çeyrek denesin.hatta ben eczacı arkadaşımada sorarım bulamazsan . boşver minneti ben zaten yeşil aycıyım sigara içki cinim gibi aslında ben sana tşk ederim allah yardım etsin öpüyorum.a.s.şu ilacın ismini öğrenip bide bana versene ömür boyu minnettar kalırımvereliniortak
tam olarak bilmiyorum ama sen bi eczacıya sor mutlaka biliyordur.anbus muydu yada ona çok yakın bişeymiydi.canım sen araştır bende yakın zamanda eski mahalleme gidersem mutlaka öğrenirim senin için.birde tavsiye kim kullanıcaksa lütfen dikkat etsin.çünki ilaç aldığı gün içerse biraz rahatsızlanıyormuş.yanı daralma kızarma falan gibi.mesela ilk zamanlar yarım yada çeyrek denesin.hatta ben eczacı arkadaşımada sorarım bulamazsan . boşver minneti ben zaten yeşil aycıyım sigara içki cinim gibi aslında ben sana tşk ederim allah yardım etsin öpüyorum.a.s.
şu ilacın ismini öğrenip bide bana versene ömür boyu minnettar kalırımvereliniortak
ayy kızlar şuu ilacın adını öğrenin nolur bana da iletin..
benim eşim aslaa eline bile almaz içkiyi ama nbabam çok içiyorr(
onun kurtuludunu içmediğini bi görsem bi görsemm ..şimdi bunları yazarken bile gözlerim doluyo
Kızlar ilacın adı ANTABUSE 500 MG içinde 25 tablet var fiyatı 12 tl civarında
Ama eczacıya mutlaka nasıl kullanılacağını sorun
Allah yardımcınız olsun
çok saol inş işe yarar :Saruboceq:
Kızlar ilacın adı ANTABUSE 500 MG içinde 25 tablet var fiyatı 12 tl civarında
Ama eczacıya mutlaka nasıl kullanılacağını sorun
Allah yardımcınız olsun
yani içmeyi seven biri zaten bırakmak istemez.oyüzden tabi isteyerek kullanmaz. bu ilaçla çok rahat edenler var. eski komşum ilacı un halinde ezip yemeğine katıyormuş.annem babama içirecekti ama sarılık olunca kendi bırakmak zorunda kaldı. bence önce yarım denesin komşumun kocası rahatsız olmamıştı sanırım şimdi ben istedim bıraktım diye hava atıyormuş. babam bayağı rahatsızlandı ama annem tüm vermişti. yani ufak tefek rahatsız olsun zaten yoksa nasıl bırakacak. zamanla çeyrek hatta hiç vermedende içmezmiş. allah yardım etsin arkadaşına.babam içerdi bilirim ne bela şey.:içelim:kötükedihüso
ah ahhhhh içki belası mafoldumbenmafoldumben
hamoldun allahıma eşim içki sigara bilmez bende öle
ama hayat:Saruboceq:ımın en güzel dönemlerinde babamın içki illetiyle uğraştık
annem bizi yatırırdı görmeyelim diye ama babam içmiş gelirdi hepimizi uyandırırdı:gitme:
sonrası kavga kıyamet hemen hergece senelerce böle sürdü senağlamasenağlama
sonra annem bu ilacı bulmuş nasıl bulduysa:sm_confused:aklım eriyordu benim bana sölerdi
annem bunu ezip yemeğine katıcaz her akşam içki içince kötü olcak diyordu:1shok:
uzun bir zaman sonra babam içemez hale gelmeye başladıdelikafadulden
hatta bir akşam içkiden hastanelik oldu tabi ilaçla içki artık yan etki yapmaya başladıvereliniortak
o gece doktor babama içkiyi bırakmazsan karaciğer büyümesinden ölürsün demiş akannehir
babam o günden sonra nerdeyse hiç içmedilmaz:ama annem ilacı bırakmadı uzun yıllar
gene verdi gizli gizli ama artık hiç içmediği için vermiyor :lepi:
ama içmek gelmiyor içinden soruyorum ben bazen çok utanıyor yapdıklarından:mymeka:
çok üzdü çok offff ağlıcam gene senağlamasenağlama
ya boyle birşeye nasıl cesaret edilebilir kiilacı araştırdım kesinlikle alkol alan kişinin haberi olması gerekir diyor.ilaç aldığı surece kolonya traş losyonu oksurup şurubu kullanılmasın diyor alkol içerdiğinden dolayı
gerçi kendilerine soylenilse hayatta istemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?