Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

melek34567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
28
-9
1
Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?

Başlığa istinaden cevap veriyorum , yaşamam.
Size tavsiyem siz de yaşamayın.

İş ciddiye binince herkesin gerçek yüzünü görürsün, şu anda iyi olması normal bilemeyiz tabii belki de hep iyi olacak. Kayınvalide de istiyor mu?

Benim kendi fikrim çok iyi kayınvalidem fakat yaşamam 5 görümcem var ee onlar gidip gelse rahatsız olurum, affedersiniz yazın insan rahat yatmak duş almak ister ikiniz için de zor olur. Bir sürü örnek sayılır burada...

Yok yaaaa... suna bak bide ayrilirmis
Gule gule cav bella de
Evlilik 2 kisi olur tatlim o annesinden ayrilamayan bi erkek nokta

Yok aynı evi istemem , isterse aynı bina olsun yakın oturabilirim ama aynı ev nooo ...

Eğer yaşarsan aşıkın bir anlamı kalmıyor zaten çocuk baştan göz dağı vermiş ayrı eve asla çıkmayacağını aynı evde anneme bana hizmet edeceksin etmesen yine ayrılırız aynı şey bacım böyle bi hatta asla yapma asla pişman perişan olacaksın ben etim sen etme eyleme

Ayrıl bence şimdiden tüm yolları kapamış, bugün evet dersen kendi ellerinle eline koluna kelepçe vurmuş olursun , hickimse vazgeçilmez değildir, ben bu sebepten nişana 2 ay kala benle evlenmek isteyen beyi yüz üstü bıraktım , kibarca bu şekilde yaşayamam deyip yol verdim ( kendisi beni kandırdı son 2 ay kala söylemişti) tabi sonra defalarca dönse de kabul etmedim onu , asla pişman değilim...

Konudan alakasız ama burda konu nasıl açılıyor acaba fikir danışmak için katıldım açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…