- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
- Konu Sahibi melek34567
-
Ayni evde kaldiginizda elbette sana emir verecek. Kendi senden büyük oldugu icin, evin hanim sen degil o olucak. Sana emir vermeye cekinmeyecek. Kadinin her halini göreceksin yani en huysuz haline sahit olacaksin. Esinle rahat rahat kavga edemeyeceksin, istedigin kiyafeti evde giymeyeceksin, hatta aksamlari esinle rahat rahat vakit bile geciremeyeceksin ses gelmesinden cekineceksin. Kendine reva gördügün hayat bu mu? kimse kusura bakmasin. Anne bakima muhtac halde degilse geliniyle ayni evde yasayamaz. Herkes evi farkli olmali. Ayni apartman bile olabilir son care olarak. Ama ayni ev asla. Bu bencilliktir.Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Sizi bilmem ben ama ben kabul etmem. İsterse kanatsız melek olsun hiç önemli değil er geç sıkıntı yaşanacaktır buna şüpheniz olmasın. Ben ayrılmayı böyle durumlarda seve seve kabul ederim.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Yok bende o mantikta bir insan değilim bence evlatlar kız erkek ayırt edilmek sizin birdir ancak cevremde erkek çocukları varken kızlarıyla yaşamayı anneler tercih etmedigi için bunu belirttim halbuki burada olan gelin de istemeyebilir bana göre sonuçta o da farklı bir yerden gelen damatla aynı konumda olan biriEşim tek erkek çocuk diye niye belirttiniz ki?
Sizi tek erkeğim ona ben bakmalıyım diye manipüle mi ediyor yoksa?
Çünkü yok öyle bir şey “tek erkek çocuk” mantığını da hiç anlamam.
Evlat evlattır yani.
Bence orta yolu bulsa bile ayrılın hiç güven verici gelmedi
Gerçekten ayrı ev açmak mümkün değilse ve yaşıda orta yaşın biraz üstündeyse veya hastalık durumu vs varsa ancak olabilir ama sırf annesini yalnız bırakmak istemediği için olmaz kesin
istense acılabilir diye düşünüyorum yeterli madiyat var sağlığı gayet iyi
Ben özgür büyümüş bi insanım zaten benim bunun kısıtlanacak olması korkutuyor. Evet çok iyi olsa hicbir seye karişmasa dahi sanki ona karşı bi sorumluluk sinirlilik doguyorDünyanın en iyi kv si seçilip plaket bile verilse olmaz.Bakın özgürlük insan hayatının en önemli olgusudur.Her düzeninizi ona uydurmak zorunda kalmanın ne demek olduğunu bir bilseydiniz, burda bu konuyu almazsınız zaten.
Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...Gerçekten çok değer veriyoruz birbirimize benim için birçok fedakarlık yaptı ama onun hassas olduğu bu konuda bende yapmalı mıyım başta bu konuyu actigimda hallolacagını söylemişti ancak sonrasında ayrı olmaz dedi
Annesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacakFazla tecrübeli sayılmam 2 yılı geçti evleneli, ayrı yaşamak mesafeli olmak çok güzel o zaman daha tatlı oluyorsun.
Erkek arkadaşına fazla güvenme sen evlendikten sonra anam da anam diye ortada dolaşacak.
Hem kayınvalide iyi birisi ise anlayışla kabul eder bence alt üst ters dubleks veya aynı sokaktan iki farklı ev bakabilirsiniz.
Büyük konuşmak istemiyorum ama Yaşamam. Bir kere annesi her ne kadar iyi biri olsa da rahat edemem belki kocami çocuk gibi sevesim gelecek salonda niye sevemeyim.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Ayni yatakda olsun bari oldu olacakAnnesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Neyinize saygılı yahu?Annesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Bende öyle düşünüyorum kendi annem olsa dahi sağlıklıyken kendi evinde olsum isterim tabi sağlık sorunları olur kendini idare edemez benim anneminde kayinvalideminde başımın üstünde yeri var ama şu an yaşamaya başlayıp yıllarca ömür boyu birlikte olmak çok zor olur gibi geliyor. Yine tabi saygı duyar sıkıntı çıkarmam ama hep içime atmış olurum.Bugun benim evimde konustugumuz konu neydi biliyomusun
Erkek kardesimin evlenip annemle yasamasi
Hic kimseye faydasi olmuyo
Herkes evinde yuvasinda olsun
Anneye gelin gider torunlar gider hep beraber gidilir ama ayni evde yasamak hic mantikli degil
Biz kardesimizin bir an once ev bulup cikmasini istiyoruz
Sorunlar kapida bekliyo, simdilik ustu ortuluyo ama her an patlama olmak uzere
3 aydir ayni evdeler dusunun.
Başlığa ithafen;Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Annesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25Siz 22 yaşındaymışsınız. Bu gerçek yaşınız mı ? Erkek arkadaşınız ve annesi kaç yaşında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?