Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Ayni evde kaldiginizda elbette sana emir verecek. Kendi senden büyük oldugu icin, evin hanim sen degil o olucak. Sana emir vermeye cekinmeyecek. Kadinin her halini göreceksin yani en huysuz haline sahit olacaksin. Esinle rahat rahat kavga edemeyeceksin, istedigin kiyafeti evde giymeyeceksin, hatta aksamlari esinle rahat rahat vakit bile geciremeyeceksin ses gelmesinden cekineceksin. Kendine reva gördügün hayat bu mu? kimse kusura bakmasin. Anne bakima muhtac halde degilse geliniyle ayni evde yasayamaz. Herkes evi farkli olmali. Ayni apartman bile olabilir son care olarak. Ama ayni ev asla. Bu bencilliktir.

Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım

Siz 22 yaşındaymışsınız. Bu gerçek yaşınız mı ? Erkek arkadaşınız ve annesi kaç yaşında ?

Sizi bilmem ben ama ben kabul etmem. İsterse kanatsız melek olsun hiç önemli değil er geç sıkıntı yaşanacaktır buna şüpheniz olmasın. Ben ayrılmayı böyle durumlarda seve seve kabul ederim.

Gerçekten ayrı ev açmak mümkün değilse ve yaşıda orta yaşın biraz üstündeyse veya hastalık durumu vs varsa ancak olabilir ama sırf annesini yalnız bırakmak istemediği için olmaz kesin ve net kopsunda gelsin.

Yok bende o mantikta bir insan değilim bence evlatlar kız erkek ayırt edilmek sizin birdir ancak cevremde erkek çocukları varken kızlarıyla yaşamayı anneler tercih etmedigi için bunu belirttim halbuki burada olan gelin de istemeyebilir bana göre sonuçta o da farklı bir yerden gelen damatla aynı konumda olan biri

Ben özgür büyümüş bi insanım zaten benim bunun kısıtlanacak olması korkutuyor. Evet çok iyi olsa hicbir seye karişmasa dahi sanki ona karşı bi sorumluluk sinirlilik doguyor

Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...

Annesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak

Büyük konuşmak istemiyorum ama Yaşamam. Bir kere annesi her ne kadar iyi biri olsa da rahat edemem belki kocami çocuk gibi sevesim gelecek salonda niye sevemeyim.

Ayni yatakda olsun bari oldu olacak

Neyinize saygılı yahu?
Annesiyle aynı binada oturma isteğinize bile karşı çıkıyor.
Sizin en doğal hakkınız olan ayri evi çok görüyor.
Bencillikten başka bir şey değil bu ısrarı.
Aklınız varsa kabul etmezsiniz.
Mesele kayinvadenin iyi olması da değil. Dünya iyisi de olsa, ayni evde olmaz.

Bende öyle düşünüyorum kendi annem olsa dahi sağlıklıyken kendi evinde olsum isterim tabi sağlık sorunları olur kendini idare edemez benim anneminde kayinvalideminde başımın üstünde yeri var ama şu an yaşamaya başlayıp yıllarca ömür boyu birlikte olmak çok zor olur gibi geliyor. Yine tabi saygı duyar sıkıntı çıkarmam ama hep içime atmış olurum.

Başlığa ithafen;

Naslaaa, nayııırrr, nolamaazzz

Hele hele, yan yana daireyi bile kabul etmiyor paşaya bak sen. Sakın sakın, böyle bir şey söz konusu bile olmamalı. Aynı binada, görece iyi bir kaynanayla dahi evliliğimden bir şey anlamadım. Ne zaman uzağa gittik o zaman evli olduğumu anladım. Erkek mi kalmadı sanki, aksiyona gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…