- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi melek34567
-
Ayrılırım ben olsam annesine ömürlük hizmetçi aradığını düşünürüm ki öyle.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Yorumları okudunuz mu?Burada sadece bir kişi yaşarım demiş.O da umudunu kayınvalidesinin ölme ihtimaline bağlamış.:)Kolay gelsin size.Umarım en doğru kararı verirsiniz.Şehir dışındayım döndüğümde bu konuyu açıcam ancak yüz yüze konuşmak istiyorum bekliyorum şu an o yüzden
Böyle kendini feda etmeyi iyilik sanarak, erkekleri memnun edince değerli olacağına inandırılarak yetiştirilen biri de olabilir. Böyle yetişip böyle yaşayan insanlar yaptıklarının iyilik olmadığını çünkü kendilerinden verdiklerini, kendilerine kötülük ederek başkasına iyilik edilmediğini anlamak istemiyorlar. Hayatlarını böyle yaşadıkları için kendilerini merhametliyim vb diye ikna ediyorlar çünkü bizim dediklerimizi düşününce "hayatımı boşa mı bu kadar zorlaştırdım, kendi istediğim gibi yaşayabilirdim ama yaşamadım ve kimseyi memnun da edemedim" diyecekler, bu gerçekle yüzleşmek ağır geldiği için kabul etmiyorlar. Oysa ki "şimdiye dek çok yordum kendimi ama Allah sevabıma yazsın, kendime ettiğim zulmü de affetsin, geçmiş halimi kabul edip onunla barışıyorum, bundan sonra kendimin kıymetini bileceğim" demek çok daha faydalı olacak.Ya evli değilsin ya da yaşını yanlış yazdın kaynana adayısın. Sen git kvile yaşa da gör dünya kaç bucak
1 hafta kocanla senin annende 1 hafta onun annesinde yaşayınErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Ne diyeyim aklıma baska bisey gelmediHala gülüyorum.Müzik,tv açın yorumunuza.
Konu sahibi konuştu mu erkek arkadaşıyla acaba?
Türkiyede ortalama yaş 81,2 imiş yalnız kadınlarda. Yani siz 2 yıl oturmuşsunuz da, belki konu sahibinin 21 yılı var, bilin istedimAblaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker
Seni küçük çılgınAblaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker
Canım şöyle anlatayım. Tam 4yıllık evliyim. Kaçarak evlendim ama eşimi çok çok seviyorum oda beni çok seviyor şükürErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Kabul etmeErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Kesinlikle yaşamazdım...Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Kabul edersen pişman olursun keşke aşk acısı çekseydim de evlenmeseydim dersiniz.tecrübeliyim malesef bu konu da benim kayınpedrim de vardı ayrıca tek kaynana daha sıkıntı oluyo diye duymuştum kıskançlık daha fazla oluyormuş. Yakın yere taşınmayı teklif edin ama aynı ev asla derimErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hayır.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?