- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.380
- 598
- Konu Sahibi melek34567
-
Annesiyle yaşamak isteyen evlenmesin. Göbek bağını kesmeden neden evlilik yoluna çıkıyor? O zaman sizde bende ailemden ayrilamam birlikte yaşamak istiyorum deyin bakalim ne diyecek.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hayır. Kimsenin annesiyle yaşanmaz. Elden ayaktan düşmediği sürece kimseyi evime devamlı kabul etmem. Sen de etme, pişman olursunErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Şu an için çok iyi sadece oğlunun mutlulugunu isteyen biri insan hayatina da saygılı biri gibi bazen birlikte plan yapıyoruz yok siz yapın siz vakit geçirin diye bize zaman bırakıyor erkek arkadaşım evlendigimizde yine istedigimiz gibi vakit gecirebilecegimizi söylüyo ama bilmiyorum aynı evdeyken ne kadar rahat olunabilir ki sonuçta bir yerde hep saygını koruman seviyeni koruman gerekli bu durumda kafam karışıyor gerçekten erkek arkadaşımın dedigi gibi rahat olabilir miyim diye. Annesi ayrı oturmak istiyorum diye belirtmemiş yani ben neye dersem ona tamam der sanırım ama erkek arkadaşım yalnız bırakamayacağını söylüyorİş ciddiye binince herkesin gerçek yüzünü görürsün, şu anda iyi olması normal bilemeyiz tabii belki de hep iyi olacak. Kayınvalide de istiyor mu?
Benim kendi fikrim çok iyi kayınvalidem fakat yaşamam 5 görümcem var ee onlar gidip gelse rahatsız olurum, affedersiniz yazın insan rahat yatmak duş almak ister ikiniz için de zor olur. Bir sürü örnek sayılır burada...
Niye evleniyor ozaman?Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldımEğer yaşarsan aşıkın bir anlamı kalmıyor zaten çocuk baştan göz dağı vermiş ayrı eve asla çıkmayacağını aynı evde anneme bana hizmet edeceksin etmesen yine ayrılırız aynı şey bacım böyle bi hatta asla yapma asla pişman perişan olacaksın ben etim sen etme eyleme
Isterse dunyanin en iyisi olsun, ayni evde yasanmaz. Don atlet oturamazsin, kocanla tartissan herseyden haberi olacak, rahat sevisip opusemezsin, belki aksam yemegi yerine yumurta kiracaksin kaynanadan cekinirsin. Yok olmaz o isŞu an için çok iyi sadece oğlunun mutlulugunu isteyen biri insan hayatina da saygılı biri gibi bazen birlikte plan yapıyoruz yok siz yapın siz vakit geçirin diye bize zaman bırakıyor erkek arkadaşım evlendigimizde yine istedigimiz gibi vakit gecirebilecegimizi söylüyo ama bilmiyorum aynı evdeyken ne kadar rahat olunabilir ki sonuçta bir yerde hep saygını koruman seviyeni koruman gerekli bu durumda kafam karışıyor gerçekten erkek arkadaşımın dedigi gibi rahat olabilir miyim diye. Annesi ayrı oturmak istiyorum diye belirtmemiş yani ben neye dersem ona tamam der sanırım ama erkek arkadaşım yalnız bırakamayacağını söylüyor
60lı yaşlardaKaç yaşında kv? İhtiyaç sözkonusu değilse olmaz
Gerçekten çok değer veriyoruz birbirimize benim için birçok fedakarlık yaptı ama onun hassas olduğu bu konuda bende yapmalı mıyım başta bu konuyu actigimda hallolacagını söylemişti ancak sonrasında ayrı olmaz dediAyrıl bence şimdiden tüm yolları kapamış, bugün evet dersen kendi ellerinle eline koluna kelepçe vurmuş olursun , hickimse vazgeçilmez değildir, ben bu sebepten nişana 2 ay kala benle evlenmek isteyen beyi yüz üstü bıraktım , kibarca bu şekilde yaşayamam deyip yol verdim ( kendisi beni kandırdı son 2 ay kala söylemişti) tabi sonra defalarca dönse de kabul etmedim onu , asla pişman değilim...
Evet ablaları varTek erkek çocuk demişsiniz kız kardeşi var mı ? Ben asla kabul etmezdim. Yalnızlık korkunç bir şey falan değil. Dramatize etmek anlamsız.
Mailime gelen link üzerinden actım benKonudan alakasız ama burda konu nasıl açılıyor acaba fikir danışmak için katıldım açamıyorum
Fazla tecrübeli sayılmam 2 yılı geçti evleneli, ayrı yaşamak mesafeli olmak çok güzel o zaman daha tatlı oluyorsunŞu an için çok iyi sadece oğlunun mutlulugunu isteyen biri insan hayatina da saygılı biri gibi bazen birlikte plan yapıyoruz yok siz yapın siz vakit geçirin diye bize zaman bırakıyor erkek arkadaşım evlendigimizde yine istedigimiz gibi vakit gecirebilecegimizi söylüyo ama bilmiyorum aynı evdeyken ne kadar rahat olunabilir ki sonuçta bir yerde hep saygını koruman seviyeni koruman gerekli bu durumda kafam karışıyor gerçekten erkek arkadaşımın dedigi gibi rahat olabilir miyim diye. Annesi ayrı oturmak istiyorum diye belirtmemiş yani ben neye dersem ona tamam der sanırım ama erkek arkadaşım yalnız bırakamayacağını söylüyor
Ben anneme bile diyorum gelinle aynı evde yaşamayın. Biz gelip kalıyoruz rahat rahat gelip gidemeyiz diyeEvet ablaları var
Bugun benim evimde konustugumuz konu neydi biliyomusunEvet ablaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?