- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi melek34567
-
Üzgünüm ama hayatınızın en önemli kararında sizin düşüncelerinize saygısı yok. Size bu konuda açık kapı bile bırakmıyor ne düşündüğünüzu dahi sormuyor. Yol yakınken dönün derimAnnesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Aileniz ne diyor bu durumaSeneye düşünüyoruz ama bu durumda ilerlemek çok zor oluyor ortak bir karar olmayınca başlangıcta olumlu gelmişti belki çok sevdigim için ama şu an bazı şeyleri çok sorguluyorum
Asla bak asla diyorum çünkü şu an canım cicim zamanları şu an herkes iyi herkes melek. Belki sende aşığım sonuçta onun annesi benim annem diye düşünüyorsundur ama pişman olursun. Çok istiyorsa karşılıklı daire tutun (ki bu bile sakıncalı ) ve eğer bu sebebten ayrılmak istiyorsa bence yolun başında sen ayrılErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Ne kadar iyi olsada bır sure sonra fıkır uyuşmazlıgı oluyor maalesef, o yuzden uzak her daim iyidirErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hala gülüyorum.Müzik,tv açın yorumunuza.Ne kadar iyi olsada bır sure sonra fıkır uyuşmazlıgı oluyor maalesef, o yuzden uzak her daim iyidir
Ya evli değilsin ya da yaşını yanlış yazdın kaynana adayısın. Sen git kvile yaşa da gör dünya kaç bucakCanım bence git otur hiç birşey olmaz kadincagiz zaten tek başına evde yabanci erkekde yok kaynin falan da yok babası ölmemiş olsaydı emin ol çocuk bahane yapiyor ayrılmak için derdim ama babası da yokmus o kadın belki de tek evladına tutunmak istiyodur eğer iyiyse otur kendi anneni gözünün önüne getir ve karar ver çünkü hepimizin hayatı sırlar dünyası gibi yarın veya yaşlanınca bizde çok şey göreceğiz önemli olan ne yaşatırsan onu yaşaman pişman olmazsın emin ol kadın sana da karışmaz evladinin mutsuz olmasını istemez benim öyle kaynanam olsa tek olsa ben onu mutlu etmeye çalışırım kocası ölmüş sonucta napsın yarın senin de evladın olur sana da evladına da yardım eder bir büyük olarak
Eli ayağı tutuyordur herhalde.62 yaşında
Babam 70, annem 68, amcam 76, yengem 78 yaşında hepsi canavar gibi maşallah, ne gidicisinden bahsediyorsun sen ya, ömrün kotası mı var. Ya kvden önce gelin ölürse ne olacak. Dünyaya bir defa geliniyor, elden ayaktan düşmemiş insanlara hizmet ederek geçirmek zorunda değil kimseAblaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker
Son 2 yılım 60 olacam helvamı kavurun bir zahmet:))Babam 70, annem 68, amcam 76, yengem 78 yaşında hepsi canavar gibi maşallah, ne gidicisinden bahsediyorsun sen ya, ömrün kotası mı var. Ya kvden önce gelin ölürse ne olacak. Dünyaya bir defa geliniyor, elden ayaktan düşmemiş insanlara hizmet ederek geçirmek zorunda değil kimse
Allah sağlıkla yaş almayı nasip etsinSon 2 yılım 60 olacam helvamı kavurun bir zahmet:))
Amin cümlemize olsun.Allah sağlıkla yaş almayı nasip etsin
Bir kere bu konuda şart koşup direttiyse sonrasında da güven olmaz.Köprüyü geçene kadar dayı der ev tutar sonra emrivaki yapar.Bu yüzden koşarak uzaklaşırdım.Kabul etmeyin derim. Ayrılsın o zaman blöf yapıyor. Seviyorsa ayrılmaz bunun için bir orta yol bulmaya çalışır zaten. Orta yol bulmaya çalışmayıp dediğim dedik davranıyorsa da size saygısı da sevgisi de yoktur.
Şehir dışındayım döndüğümde bu konuyu açıcam ancak yüz yüze konuşmak istiyorum bekliyorum şu an o yüzdenHala gülüyorum.Müzik,tv açın yorumunuza.
Konu sahibi konuştu mu erkek arkadaşıyla acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?