Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Üzgünüm ama hayatınızın en önemli kararında sizin düşüncelerinize saygısı yok. Size bu konuda açık kapı bile bırakmıyor ne düşündüğünüzu dahi sormuyor. Yol yakınken dönün derim

Asla bak asla diyorum çünkü şu an canım cicim zamanları şu an herkes iyi herkes melek. Belki sende aşığım sonuçta onun annesi benim annem diye düşünüyorsundur ama pişman olursun. Çok istiyorsa karşılıklı daire tutun (ki bu bile sakıncalı ) ve eğer bu sebebten ayrılmak istiyorsa bence yolun başında sen ayrıl

Asla kayınvalidemle birlikte oturmam, bunu isteyen biriyle de evlenmem. Kv ile oturmayı normal gören insanın yaşam tarzı benim yaşam tarzıma uymaz. Ayrıca 60 yaş yaşlı bile sayılmıyor, yetişkin bir insan eşinizin annesi. Merhamet etmekmiş şuymuş buymuş değil yani kendini feda etmek hiçbir zaman iyi bir şey değildir. Merhamet ediyorsanız ara sıra gider gönlünü edersiniz, evini temizlersiniz vb. Sevgiliniz için zor bir karar olabilir ama bu siz kendi evinizi feda etmek zorundasınız demek değil.
Bir arkadaşım katta dubleksi ikiye böldü, eşinin ailesiyle oturuyor. Kültürleri, kişisel alan algıları o kadar farklı ki, saygılı olmaya çalışıyor kv ama asla başaramıyor çünkü kişisel alan denen şeyi öğrenmemiş. Kız evinde bir saat rahat oturamıyor (gel kahve içelim, müge anlı izleyelim, yemeği bizde yiyelim, çat kapı gelmeler, asla yalnız bırakmamalar vb.).

Ne kadar iyi olsada bır sure sonra fıkır uyuşmazlıgı oluyor maalesef, o yuzden uzak her daim iyidir

Kabul etmeyin derim. Ayrılsın o zaman blöf yapıyor. Seviyorsa ayrılmaz bunun için bir orta yol bulmaya çalışır zaten. Orta yol bulmaya çalışmayıp dediğim dedik davranıyorsa da size saygısı da sevgisi de yoktur.

Ya evli değilsin ya da yaşını yanlış yazdın kaynana adayısın. Sen git kvile yaşa da gör dünya kaç bucak

Son düzenleme:
Babam 70, annem 68, amcam 76, yengem 78 yaşında hepsi canavar gibi maşallah, ne gidicisinden bahsediyorsun sen ya, ömrün kotası mı var. Ya kvden önce gelin ölürse ne olacak. Dünyaya bir defa geliniyor, elden ayaktan düşmemiş insanlara hizmet ederek geçirmek zorunda değil kimse

Son 2 yılım 60 olacam helvamı kavurun bir zahmet:))

Bir kere bu konuda şart koşup direttiyse sonrasında da güven olmaz.Köprüyü geçene kadar dayı der ev tutar sonra emrivaki yapar.Bu yüzden koşarak uzaklaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…