Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Fesatlıkla ne alakası var.Ben sizin gibi ne zaman öleceğini hesaplamıyorum ki.Kaynınız evlenince kayınvalidenizi alın yanınıza.Alt tarafı bir tabak fazla koyarsınız.Nasıl olsa sizinki gitti gidecek.Acısı da varmış.

KİYAMAAAAAMMMMM

Diyo ki kızım işte idare ediver bi 5-6 yıl, ömrü sayılı. Kadın belki 90.yaşına gelecek? Belki gelini gömecek? İnsanların Allah'tan garanti almış gibi konuşması beni öldürüyor.

Demek ki vicdanınız varmış bilerek öyle yazdım zaten madem vicdaniniz var kıza bu tarz akıl vermeyin aaa yok kesinlikle asla ollmaz vah vah vah ne olmuş otursun kadınla birlikte
Bu konuya hiç yorum yapmamıştım taki sizin habire gidici gidici diye yazdığınız yorumu görene dek. Ayrıca kayınvalideyle oturma demek mi vicdansizlik yoksa zaten gidici az sabret minvalinde demek mi vicdansizlik? Sizin vicdansizlik anlayisiniz ile benimki çok başka.

Diyo ki kızım işte idare ediver bi 5-6 yıl, ömrü sayılı. Kadın belki 90.yaşına gelecek? Belki gelini gömecek? İnsanların Allah'tan garanti almış gibi konuşması beni öldürüyor.
Ekran karşısında ben sinir oldum. Hayır kk da o kadar yıllik üyeyim ilk kez bu tarz yorum yaptırdı kadın bana gece gece

Değil aynı evde, aynı binada aynı şehirde bile yaşamak istemem.
Şeytan görsün yüzünü.

Ben senin yerinde olsam yakinda olmasini da istemezdim, hatta dürüst olayim böyle bi adamla evlenmek istemezdim. Cünkü annesine asiri bagli. Ta bastan böyle cümle kuran bi insan, annesini sizin hayatiniza herzaman dahil eder. Yani pek saglikli bir iliski olacagini düsünmüyorum.
Ayri ev tutsaniz bile, esin onu sık sık size cagirma potansyeli var. Iyi düsünün bence

İnsan an geliyor kendine tahammül edemiyor kaldıki eşimin annesine edeyim, geçiniz...

Yaşamam.

Bence konu sahibini tiye alıyorsunuz.
Benim kv 85 yaşında 13 yıl olacak neredeyse evleneli. Bir görümcem her gün annesine gider çoluk çocuk, kaynım evliyken bile 3 öğün yemeğini orda yer, bir kaynım başka şehirden gelir 1 ay kalır. Örnek olması açısından yazdım. Benim annem de aynı şehirde olsam ben de ger gün giderim, gelinin keyfini mi düşüneceğim. Ki ben de yazın anneme gidip 2 çocuğumla eşimle 1 ay kalıyorum. Gelinler de aklını kullansın.

Bakın mümkünse aynı binada olun ama aynı evde degil. Bir zaruret hasıl olur o başka. Ama düşünsenize eşinize iki cilve naz yapacaksınız belki şöyle hoş giyinip süslenip özenli olmak isteyeceksiniz romantik takılmak isteyeceksiniz evde kayınvalide yada anne varken ne kadar rahat olunabilirki. Hem o kadında rahatsız olur. Sizde rahatsız olursunuz. Ev ev üstüne olmaz. Tek özel alanınız yatak odanız olur. Ama zaten şu dediklerimi bı adam dusunemiyorsa o kişiyle de evlilik hayatı zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…