- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi melek34567
-
Ablaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker
KİYAMAAAAAMMMMMYorumunuzu okuyunca sinirim bozuldu. Sürekli kadın gitti gidici yazıp durmussunuz. Hayır yani haşa Azraille mi konustunuz, nereden biliyorsunuz? Ölüm sırayla gelmiyor ayrıca 60 yaş öyle yaşlı bir yaş da değil. Tamam kayinvalideyle aynı evde oturmasını yine savunun ama sürekli gidici gidici diye okuyunca benim sinirim bozuldu buradan. Sanki ölmesini ister bekler gibi bir niyetle.
Fesatlıkla ne alakası var.Ben sizin gibi ne zaman öleceğini hesaplamıyorum ki.Kaynınız evlenince kayınvalidenizi alın yanınıza.Alt tarafı bir tabak fazla koyarsınız.Nasıl olsa sizinki gitti gidecek.Acısı da varmış
K@ tamamFesatlıkla ne alakası var.Ben sizin gibi ne zaman öleceğini hesaplamıyorum ki.Kaynınız evlenince kayınvalidenizi alın yanınıza.Alt tarafı bir tabak fazla koyarsınız.Nasıl olsa sizinki gitti gidecek.Acısı da varmış.
Ay gerçekten mi duygulandım bakın, göz yaşım pıtKİYAMAAAAAMMMMM
Diyo ki kızım işte idare ediver bi 5-6 yıl, ömrü sayılı.Yorumunuzu okuyunca sinirim bozuldu. Sürekli kadın gitti gidici yazıp durmussunuz. Hayır yani haşa Azraille mi konustunuz, nereden biliyorsunuz? Ölüm sırayla gelmiyor ayrıca 60 yaş öyle yaşlı bir yaş da değil. Tamam kayinvalideyle aynı evde oturmasını yine savunun ama sürekli gidici gidici diye okuyunca benim sinirim bozuldu buradan. Sanki ölmesini ister bekler gibi bir niyetle.
Bu konuya hiç yorum yapmamıştım taki sizin habire gidici gidici diye yazdığınız yorumu görene dek. Ayrıca kayınvalideyle oturma demek mi vicdansizlik yoksa zaten gidici az sabret minvalinde demek mi vicdansizlik? Sizin vicdansizlik anlayisiniz ile benimki çok başka.Demek ki vicdanınız varmış bilerek öyle yazdım zaten madem vicdaniniz var kıza bu tarz akıl vermeyin aaa yok kesinlikle asla ollmaz vah vah vah ne olmuş otursun kadınla birlikte
Senin annen Jennifer Lopez sanirim yaslanmayacak deimiDiyo ki kızım işte idare ediver bi 5-6 yıl, ömrü sayılı.Kadın belki 90.yaşına gelecek? Belki gelini gömecek? İnsanların Allah'tan garanti almış gibi konuşması beni öldürüyor.
Ekran karşısında ben sinir oldum. Hayır kk da o kadar yıllik üyeyim ilk kez bu tarz yorum yaptırdı kadın bana gece geceDiyo ki kızım işte idare ediver bi 5-6 yıl, ömrü sayılı.Kadın belki 90.yaşına gelecek? Belki gelini gömecek? İnsanların Allah'tan garanti almış gibi konuşması beni öldürüyor.
Valla kadın 56 yaşına geldi, ne yüzü kırıştı ne de beyazı var.Senin annen Jennifer Lopez sanirim yaslanmayacak deimi
Bi de iyilik satmaz mı sağa sola?Ekran karşısında ben sinir oldum. Hayır kk da o kadar yıllik üyeyim ilk kez bu tarz yorum yaptırdı kadın bana gece gece
Siz kayınvalide misiniz?Yani ilerisi için geline yol mu yapıyorsunuz?Senin annen Jennifer Lopez sanirim yaslanmayacak deimi
Kendi sadece 2 yıl oturmuş.İnsan ömrünün 65 yıl olduğunu düşünüyor.Gün sayıyor Azrail misali.Pamuk gibi kalbi var.Bi de iyilik satmaz mı sağa sola?
Ben senin yerinde olsam yakinda olmasini da istemezdim, hatta dürüst olayim böyle bi adamla evlenmek istemezdim. Cünkü annesine asiri bagli. Ta bastan böyle cümle kuran bi insan, annesini sizin hayatiniza herzaman dahil eder. Yani pek saglikli bir iliski olacagini düsünmüyorum.Yok kabullenmiycem bu durumu ileride hep içimde bir şeyler kalmasını istemiyorum belki şu an benim için çok zor olucak ama ilerde de keşke demek istemiyorum her anlamda anlaşmış olsak bile benim özgürlügüm kısıtlanacak bir yerde belki bir şeyleri kendime ait hissedemiycem. cıkarmak istemiyorum hayatımdan ama tekrar konuşur yakın olmasını kabul ederim ancak aynı evin içinde olmayacagını anlatıcam umarım beni anlar bu konuda. Anlamazsa da yapıcak bişey yok artık ayrılmaktan başka
İnsan an geliyor kendine tahammül edemiyor kaldıki eşimin annesine edeyim, geçiniz...Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Yaşamam.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Bence konu sahibini tiye alıyorsunuz.Ablaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker
Bakın mümkünse aynı binada olun ama aynı evde degil. Bir zaruret hasıl olur o başka. Ama düşünsenize eşinize iki cilve naz yapacaksınız belki şöyle hoş giyinip süslenip özenli olmak isteyeceksiniz romantik takılmak isteyeceksiniz evde kayınvalide yada anne varken ne kadar rahat olunabilirki. Hem o kadında rahatsız olur. Sizde rahatsız olursunuz. Ev ev üstüne olmaz. Tek özel alanınız yatak odanız olur. Ama zaten şu dediklerimi bı adam dusunemiyorsa o kişiyle de evlilik hayatı zor.Şu an için çok iyi sadece oğlunun mutlulugunu isteyen biri insan hayatina da saygılı biri gibi bazen birlikte plan yapıyoruz yok siz yapın siz vakit geçirin diye bize zaman bırakıyor erkek arkadaşım evlendigimizde yine istedigimiz gibi vakit gecirebilecegimizi söylüyo ama bilmiyorum aynı evdeyken ne kadar rahat olunabilir ki sonuçta bir yerde hep saygını koruman seviyeni koruman gerekli bu durumda kafam karışıyor gerçekten erkek arkadaşımın dedigi gibi rahat olabilir miyim diye. Annesi ayrı oturmak istiyorum diye belirtmemiş yani ben neye dersem ona tamam der sanırım ama erkek arkadaşım yalnız bırakamayacağını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?