- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hakli1 sigara içecek kadar özgür değil miyim len ben,vs başladı bağırmaya.. biri teklif ettiğinde içemeyecek kadar özgür değil miyim diyor..
Benim kaynana icki fotosu gorunce hemen arıyor bizi,oda ickili kaza yapmayalim falan diye Allah korusun yoksa kariscagindan degil. Esim daha once kaza geçirmiş.Ne var ya? Bir dal sigara, bir kadeh içki...
Bana normal geliyor.
Ben de hiç sigara sevmem, sigara içen insanlardan da rahatsız olurum. Ama yani iki kadeh içkinin yanına da güzel gidiyor, o yüzden alkolle beraber içiyorum. Aynı midye yer gibi, meze olarak.
Kocam , ailem bu konuda bana laf edebilir mi?
Zannetmiyorum.
Ufacık şeyler bunlar. Bağımlılığa evrilecek gibi durmuyorsa yaptığınız sadece dırdır. Cebinde esrar poşeti bulmuş gibi davranmişsiniz
ben ki sigaradan nefret ederim, ben bile vermem bu tepkiyi.
bir de çocuk gibi hatasını bulmaya çalışmalar, hesap sormalar falan, bence ilişkinin seviyesini bu kadar düşürmeyin, üzülürsünüz.
Ne bu hiddet bu celal? Sigara sağlığa zararlı tabiyki içmek marifet değil ancak içip içmeme kararını kendisi verir. Eşinize verdiğiniz tepkiler çok aşırı. Karşınızdaki 15 yaşındaki çocuğunuz değil ki çocuğa bile bu tepkiyi verseniz ters teper, içmeyeceği varsa da içer. Ben seni böyle tanımadım gibi cümleler ne alaka ki, sanki aldatılmış yada şiddete maruz kalmış gibi konuşmuşsunuz. Ayrıca kimse anne karnında başlamıyor bu kötü alışkanlığa. Yani otuzundan sonrada başlayabilir, hiç kullanmayadabilir. Bu onun bileceği iş.Allah aşkına bana bir şey söyleyin ,bir yol gösterin...
Eşimi 6 yıldır tanıyorum,ve sigara içen bir insan değildi,yani ben öyle biliyordum..
Geçen yıl 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve o dönemde sigara içtiğini öğrendim.. Çok kızdım,canımın sıkkın olduğu İçin dedi ,çok üstelemedim..
3 hafta önce cebinden çakmak çıktı,normalde olmaz..bu çakmak ne için toksa sen sigara mı içiyorsun dedi,kardeşiyle birlikte içtiklerini söyledi..
Şuan az önce işten geldi,ağzında koku hissettim.. sen sigara mı içtin dedim hayır dedi,içmişsin dedim.. kahve içtim dedi..tekrar kokladım sigara kokuyor.. 1 tane adam verdi içtim dedi..çok sinirlendim ve ben seni böyle tanımadım, aynı şeyi ben yapsam senin güvenin kırılmaz mı,hoş mu dedim..
1 sigara içecek kadar özgür değil miyim len ben,vs başladı bağırmaya.. biri teklif ettiğinde içemeyecek kadar özgür değil miyim diyor.. dedim ki senin kullanmadığını bilen biri sana zaten teklif etmez,ayrıca içmiyorum teşekkürler diyemiyor musun dedim..
Ben seni böyle tanımadım.. benim daha bilmediğim neler yapıyorsun dedim..
Aramızdaki huzursuzlukları,bu evliliğin devam edeceğine inanmadığını (benden dolayı), çocuk olmayışını vs. Bahane ederek içmesinin arkadına sığınıyor...
Bana adam gibi bundan sonra içmeyeceğim desen bile kapatacağım konuyu dedim.. yukarıda yazdığım bahaneleri söyledi yine evliliğin devam etmeyeceğini düşündüğü İçin içtiğini vs.
Huzursuzluklardan dolayı içtiğini.. o zaman ben de mi içeyim dedim.. aynı şeyi düşün ben yapsam sen nasıl karşılarsın dedim bana ; bayanla erkek bir mi diyor... içen bayan yok mu dedim,saçma sapan şeyler söylüyor..
İnşallah sen de bir gün tanıdığın insanın farklı yönlerini görüp beni anlarsın.. senden kötü bir şey mi istiyorum dedim çıktım odadan ...
Çok öfkeliyim şuan..
Ben hayatımda hiç sigara içmedim, kendisini de bana öyle tanıttı...
Söylediklerimde düşüncelerimde hatalı mıyım ne olur bir şeyler söyleyin...
Agiz koklamalar falanannemde agizimi ellerimi koklardi
Bana içmedim diyor.. ağzında kokuyor ,alıyorum o kokuyu..
Her şey 1 defa ile başlar, sonrasında devamı gelmesinden endişe ettiğim için söyledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?