- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Acaba bu yaziyi ben mi yazdm diye defalarca baktm daha neler gorcez kimbilir bu sigara olayi degil guven eksikligi yapiyor karsi taraf sonrada kadin yuzunden ayrilik olnuo nedense niye ne yapsa tmm demedogo icin.kim iliskiyi bozuyo goren yokAllah aşkına bana bir şey söyleyin ,bir yol gösterin...
Eşimi 6 yıldır tanıyorum,ve sigara içen bir insan değildi,yani ben öyle biliyordum..
Geçen yıl 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve o dönemde sigara içtiğini öğrendim.. Çok kızdım,canımın sıkkın olduğu İçin dedi ,çok üstelemedim..
3 hafta önce cebinden çakmak çıktı,normalde olmaz..bu çakmak ne için toksa sen sigara mı içiyorsun dedi,kardeşiyle birlikte içtiklerini söyledi..
Şuan az önce işten geldi,ağzında koku hissettim.. sen sigara mı içtin dedim hayır dedi,içmişsin dedim.. kahve içtim dedi..tekrar kokladım sigara kokuyor.. 1 tane adam verdi içtim dedi..çok sinirlendim ve ben seni böyle tanımadım, aynı şeyi ben yapsam senin güvenin kırılmaz mı,hoş mu dedim..
1 sigara içecek kadar özgür değil miyim len ben,vs başladı bağırmaya.. biri teklif ettiğinde içemeyecek kadar özgür değil miyim diyor.. dedim ki senin kullanmadığını bilen biri sana zaten teklif etmez,ayrıca içmiyorum teşekkürler diyemiyor musun dedim..
Ben seni böyle tanımadım.. benim daha bilmediğim neler yapıyorsun dedim..
Aramızdaki huzursuzlukları,bu evliliğin devam edeceğine inanmadığını (benden dolayı), çocuk olmayışını vs. Bahane ederek içmesinin arkadına sığınıyor...
Bana adam gibi bundan sonra içmeyeceğim desen bile kapatacağım konuyu dedim.. yukarıda yazdığım bahaneleri söyledi yine evliliğin devam etmeyeceğini düşündüğü İçin içtiğini vs.
Huzursuzluklardan dolayı içtiğini.. o zaman ben de mi içeyim dedim.. aynı şeyi düşün ben yapsam sen nasıl karşılarsın dedim bana ; bayanla erkek bir mi diyor... içen bayan yok mu dedim,saçma sapan şeyler söylüyor..
İnşallah sen de bir gün tanıdığın insanın farklı yönlerini görüp beni anlarsın.. senden kötü bir şey mi istiyorum dedim çıktım odadan ...
Çok öfkeliyim şuan..
Ben hayatımda hiç sigara içmedim, kendisini de bana öyle tanıttı...
Söylediklerimde düşüncelerimde hatalı mıyım ne olur bir şeyler söyleyin...
Öğrendim sebebini sordum. Senin eşin gb bunaldığını söyledi. Bir sey demedim. Kokusunu sevmiyorum dedim. Icip geldikten sonra dislerini fircalar oyle yanima gelir. Sorunlar, arkadas cevresi vs. İcmek icin bahane cok. Ters dusmekle cozulecek bir durum degil fakat guzellikle cozuluyor. Esim iciyor cunku bizim disimizda cozemedigimiz problemlerimiz var. O da stresini boyle atiyor diye dusunuyorum, ses etmiyorum. Cunku zitlasinca daha cok icmek istiyor. Donunce psikiyattiye gidecegiz. Belki boylece azaltir.Allah aşkına bana bir şey söyleyin ,bir yol gösterin...
Eşimi 6 yıldır tanıyorum,ve sigara içen bir insan değildi,yani ben öyle biliyordum..
Geçen yıl 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve o dönemde sigara içtiğini öğrendim.. Çok kızdım,canımın sıkkın olduğu İçin dedi ,çok üstelemedim..
3 hafta önce cebinden çakmak çıktı,normalde olmaz..bu çakmak ne için toksa sen sigara mı içiyorsun dedi,kardeşiyle birlikte içtiklerini söyledi..
Şuan az önce işten geldi,ağzında koku hissettim.. sen sigara mı içtin dedim hayır dedi,içmişsin dedim.. kahve içtim dedi..tekrar kokladım sigara kokuyor.. 1 tane adam verdi içtim dedi..çok sinirlendim ve ben seni böyle tanımadım, aynı şeyi ben yapsam senin güvenin kırılmaz mı,hoş mu dedim..
1 sigara içecek kadar özgür değil miyim len ben,vs başladı bağırmaya.. biri teklif ettiğinde içemeyecek kadar özgür değil miyim diyor.. dedim ki senin kullanmadığını bilen biri sana zaten teklif etmez,ayrıca içmiyorum teşekkürler diyemiyor musun dedim..
Aramızdaki huzursuzlukları,bu evliliğin devam edeceğine inanmadığını (benden dolayı), çocuk olmayışını vs. Bahane ederek içmesinin arkadına sığınıyor...
Bana adam gibi bundan sonra içmeyeceğim desen bile kapatacağım konuyu dedim.. yukarıda yazdığım bahaneleri söyledi yine evliliğin devam etmeyeceğini düşündüğü İçin içtiğini vs.
Huzursuzluklardan dolayı içtiğini.. o zaman ben de mi içeyim dedim.. aynı şeyi düşün ben yapsam sen nasıl karşılarsın dedim bana ; bayanla erkek bir mi diyor... içen bayan yok mu dedim,saçma sapan şeyler söylüyor..
İnşallah sen de bir gün tanıdığın insanın farklı yönlerini görüp beni anlarsın.. senden kötü bir şey mi istiyorum dedim çıktım odadan ...
Çok öfkeliyim şuan..
şu sigara içenlere de vebalı muamelesi yapanları anlamıyorum ya, bi küçümsemeler hahaha hihihiler. he tamam sizsiniz
Hiç önemsemezdim. Sizin bu şekilde baskı yapmanız , daha çok içmeye sevk eder . Tepkiniz gereğinden fazlaAllah aşkına bana bir şey söyleyin ,bir yol gösterin...
Çok öfkeliyim şuan..
Hiç icmeyenler için , eşlerden biri içmeye başlayınca elbette sorun olur. Sigara içenler bunu anlayamaz.
Tek tükle başlar ve devam eder bunu herkes biliyor.
"Sana mi soracak , koskoca adam o " denilmiş. Elbette ki eşi istemiyorsa yanaşmayacak bile. Bu partnerine yaptığı haksızlık. Çünkü evlenmeden önce icmiyordu.
Istelik bebek tedavisinde icilmemesi gerekiyor.
Siz baskı yaptıkça o içmeye devam edecek. Üstelik içtiğini öğrenip iki dırdır ettikten sonra yapacak başkası bir şey olmadığından o da buna alışıp artık gizlemeden içecek ve sayısı artacak bu yüzden.
Diyeceginizi demişsiniz , bundan sonra görmemezlikten gelin ki gizli içerse az içer eve taşımaz diye düşünüyorum .
Bende kesinlikle içmesine karşıyım . Asla içemez. Çok katıyımdır . Sigara ve alkol konusunda . Çünkü ben asla bunları içen adamla bırlıkte olmazdım .
Kuzenlerle toplandıgımızda kuzenler sigara içiyor . Her seferınde eşime de uzatırlar eşimde gözleirmin içine bakar. Geçenlerde uzatan kuzene kızdım . Eğer dedım bir daha uzatırsan sana hakkım haram zıkkım olsun . Onlarda bu konuda çok hassasdır. Bnu dedın ya yenge bır daha asla dedi .
Haklısın sonuna kadar .. Evet bir sigara içecek kadar bile özgür olamaz. Kokusunu alayım kıyametı kopararırım.
Rstorantlarda kaç kişiyi şikayet ettim . Bunu benım kocamın yapmaması lazım .
Bildiğimiz sigara mı bu yoksa içinde farklı şeyler olandan mı?
Benim annem de ben öğrenciyken sürekli didiklerdi beni koklardı ceplerimi karıştırırdı falan. Ama o benim "annem" sen eşinin annesi değilsin, eşin de muhtemelen lisede değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?