Eşinizin ara ara sigara içtiğini öğrenseniz...

Uzuun yillardir sigara icerim esimde icer evlenmeden sigarayla ilgili soyledigim teksey evinicinde asla sigara icilmiyecek balkonda icilicek bukadar hepsi

Bekarlen haftada 10 gunde 1 paket alirdim esimin ictigim 2 sigaraya cok demesinden gunde enaz 1 pakete cikti 12 de aldim paketi bitti bile neden ? icme sunu icme sunu az ic dedikce daha cok yaktim

Karismayin evinizde koku istemiyosaniz evde icirmeyin onun disinda onun iradesinde olmali

Nasil o size sende ic ic ic ic diye baski yapmiyosa

Öyle değil.. benim bir gün ondan ayrılacağımı ve bu evliliği bitireceğimi düşünüyor o yüzden üzülüyormuş güya..
O zaman sigara mi için sen yerine eğer gizli ya da açık bigün sigara içtiğini öğrenirsem giderim hayatından deyin icmesi sizin için çok katlanilamaz bi alışkanlıksa veya daha tatlı bi zamanda ağzında sigara kokusu alıyorum bazen ben yaşlaninca da ellerini böyle sımsıkı tutmak istiyorum Lütfen kendi sağlığından önce benim.icjn içme çünkü ben Sensiz olamam cümleleriyle hem ona güven vermiş olursunuz hem sigara icmemesi sözünü tatlilikla alırsınız..

Ben olsam sen bigün gideceksin sözünün ardından ellerimle yanaklarını oksarken gözlerine bakıp "hayir ben gitmeyecegim kendine sigara içmek için bahane arama asıl bi daha duyarsam giderim" derdim. .
(Kahretsin dışardan bakınca herkesin es problemine bir güzellik yolu buluyorum ve tüm ask kadini haraketlerime ragmen karşımda koca odun duruyor )

Allah sizin çocuğunuzun yardımcısı olsun...
Koskoca yetişkin eşine böyle yapan çocuğunu dedektörler ile K9 köpekleri ile içeri alır herhalde

Benimki de mutfağa gider, oradan seslenir gel hatun sigara içek bende kuru kuru olmaz bir el tavla atarsak gelirim derim

Sizin duruma gelince, yasaklar cazip gelir ve siz onu bastırmaya çalıştıkça o iyice içecek. Bence baskıyı çok yapmayın.

ben bu kavgaya bir anlam veremedim
tanidigim gibi cikmadinla bir alakasi yokki
sigara hassas noktaniz sanirim ama biraz fazla abartmissiniz sanki

Sigara kokusu olduğunda eşim e iyyy bu ne böyle git üzerini değiş dişini fırçala guzek kokular sürün diyorum.
Esim de gidip erinmeden bu dediklerimi yapıyor Benim esim de birisi verirse içiyor .
Ama ben biktirmak için bu yolu seçtim . Başka birine yapamam bunu.

Ben olsam birini rahatsız eden bir kokudan uzak durmaya çalışırım. Mis gibi kokmak varken sigara kokmak nedir arkadaş...

Ben sigara kokusunu oldum olalı sevmem biri yanımda sigara icince burnumu kapatmak zorunda kalıyorum. Ve söndürüyor hihahahaa
Ben değil o rahatsız olsun arkadaş hihhahahaha

Çok komiksiniz, koca adam sigara içti diye hesap mı verecek? Bana böyle tanıtmadı kendini derken? Siz sigarayı başka bişey sanıyosunuz galiba.

Öğrendim, kızdım ben de bağırdım. Gizli gizli içmeye ve yalan söylemeye başladı.
Ben de saldım artık.
Evde içmiyor, balkon dahil, daha bir defa elinde görmüş de değilim, 13 yıldır tanıyorum.
Göz görmeyince gönül katlanıyor.

Arkadaş Altı üstü sigara ya amma abartmışsınız. Sanki eroyin çekmiş. Bence rahat bırakın biraz Adamı . Tamam sağlığa zarar lı ama siz gereksiz abartmışsınız.

Herkes sigarayi amma kucumsemis
Bence kavga etmek icin oldukca gecerli bir sebep
Israri halinde bosanma sebebi bile olabilir
Ama sizin baska sorunlariniz var, esiniz bunu bahane edip sacmalamis
Bu sorunlarin cozumu uzerinden giderseniz sigara olayini da cozersiniz diye temenni ediyorum

Not: icmeyin be şu zıkkımı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…