Eşinizin cüzdanında eski eşine ait fotoğraf bulsanız ne yapardınız

esemure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
10
0
86
Samsun
Aslında konu başlığı durumu olduğu gibi anlatıyor.
ben 2 aylık evliyim sorunlu ve acı dolu bir süreçten sonra evlendiğim eşimin cüzdanında eski eşine ait fotoğraf vardı.Eşi yaşıyor ve çocuklarından dolayı görüşüyorlar.
konu uzarda gider neyse...
evet EŞİNİZİN CÜZDANINDA ESKİ EŞİNE AİT FOTOĞRAF BULSANIZ NE YAPARDINIZ

çocuklarıyla beraber eski eşinin resmimi? yoksa sadece eski eşinin resmimi? belki çok öncelerden orda kalmıştır.orda olduğunu unutmuştur bile.

evet benim resmim verdı o resmin arkasında. anlamı sorarsın elbet ama sorun sorup sormamak değil ki.

bence resimin önemi yok seni sevdiğine inanıyorsan sorun etme daha yeni evlisin söylersin cüzdanında taşımaz önemli olan onu kalbinden atabilmiş mi neden ayrılmışlar dı

eşim ne mi diyor eski eşi görmek istemeyeceği nefret ettiği biri değilmiş.
daha çok önce resimlerini ayırmıştı.eskiden kalma bir resim değil.
yeni konumuş. ya arkdaşlar konuyu yakalayın sevdiğiniz adamın paylaşmaya tahammül edemeyeceğiniz insanın cüzdanında başka bir kadının resmi var eski eş meski eş

Şahsen çok üzülürdüm hatta yıkılırdım diyebilirim Birde eskiden kalma bir resim deyilmiş Bir insan eski eşinin yada sevgilisinin resmini neden taşırki...

o zaman eşin eski karısından almış bu resmi siz sordunuz mu ne arıyor diye ben olsam çok kızarım eşime hatta kendim alır yırtarım

bir şey bitmişse bitmişti. herkes yerini bilip kalmalı. bugün fotoğraf yarın oturup kahve içerler sonra aşk tazelerler
niye bitmiş evlilik aslında hiç başlamamalımışda sonra çocuklar yüzünden yürümüşte

Seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam o resmi parçalardım....
Resim eski olsa amenna unutuldu falan...Ama yeni konulduysa iş değişir bende :1closedeyes:

sordum ilk başta cevap alamadım sonra zaten ben çok sinirlendim yırttım fotoğrafı. işin en dayanılmazı şuydu.benim bilgsayarımda olan fotoğraflar silinmiş.tabi ben çıldırdım
ay ben çok doluyum. bu kadın acizliğni çocuklarını kullanıp bir şekilde kocamın etrafında
sabahın 8,5da hangi eski eş arar yaaa var mı böyle bir düstursuzluk.amaa yüz veren benim kocam.çocuklara baıyormuşta morali iyi olmalıymış da.böyle bir şey var mı yaa
kalkıp çalışmaz anlaşmalı boşandılar maaşın 4/3 hanfendiye gidiyor.çocuk laf dinlemez kocamı arar çocuğun karnı başı ağrır hanfendi telefon eder kaç defa çok afedersiniz geceyarısı yatakta o telefon etti inanamazsınız.tabi bende huzur yok

tabiki çok rahatsız edici bir durum ama
bunu eşinize sorun bence..
o resmi saklamasının nedeni neymiş..??
sevgiler...

bir kadında azcık gurur olur yaa.asalak gibi başka bir insanın sırtında yaşamak.çocukların velayetine ver dedi kocam para yüzünden vermedi
böyle aşağılık. tiksiniyorum inanın.büyük oğlanı laf dinlemiyor diye evden atmış 10 yaşında.ve benim işimin aynı şehirde olmasını bekliyor.velayet onda kalcak büyük oğlan bizim yanımıza gelcek
ve benim acımak duygusundan ölecek aptal kocam bunlara çanak tutuyor.çıldırmak üzereyim bayanlar gerçekten

sorardım kendisi için ne anlama geldiğini...
arada çocuk varsa kopmaz bağları da var, benim düşündüğüm gibi olmayabilir diye sorardım...

bi sakinleşin lütfen...
olayı baştan anlatabilirmisiniz?
eski eş,çocukların velayetini istiyor,
eşiniz vermek istemiyor ama,sonra neler oluyor,
inanın kafam karıştı...

Back
X