Eşinizin cüzdanında eski eşine ait fotoğraf bulsanız ne yapardınız

sardunya zakkum canım herzamanki gibi olayı iyi yönden değerleniyorsun

canım benim iyi yönden değerlendirmiyorum.....

olan biteni nasıl görüyorsam öyle değerlendiriyorum...

boşanmış çocuklu bir kadın olarak tekrar evlendiğim kişinin de çocuğu olmadığı için yaşanan duyguları sorunları çocuklu tarafın nasıl hissederek fotoğrafı taşıdığını çok iyi anlıyorum...

bence asıl sorun fotoğraftan çok öte...asıl sorun bir tarafın çocuklu diğer tarafın çocuksuz olması...yani çocuktan ötürü eski eş hep hayatlarının içinde olmak durumun da bunu yeni eşin kabullenememesi çok büyük sorunlar yaratıyor.

her ne olursa olsun bence hic hos bir davranis degil... ben olsam gic iyi karsilamazdim soz konusu burada eski esi kiskanmak felan degil bence yeni ese yapilmis buyuk bir saygisizliktir:kahve:

eğer sürekli cüzdan taşıyan cüzdanına bakan bir adam değilsee unutmuş olduğunu söylüyor ise.. sorun etmem..

ama bilerek bir sebepten dolayı ise kıyamertler kopar. bende eski sevgilimin resmini koyarım.

önce sorup aslını astarını anlamaya çalışırdım ama bence o resmin orda olması çok ters geliyor bana canım ya :((

canım benim iyi yönden değerlendirmiyorum.....

olan biteni nasıl görüyorsam öyle değerlendiriyorum...

boşanmış çocuklu bir kadın olarak tekrar evlendiğim kişinin de çocuğu olmadığı için yaşanan duyguları sorunları çocuklu tarafın nasıl hissederek fotoğrafı taşıdığını çok iyi anlıyorum...

bence asıl sorun fotoğraftan çok öte...asıl sorun bir tarafın çocuklu diğer tarafın çocuksuz olması...yani çocuktan ötürü eski eş hep hayatlarının içinde olmak durumun da bunu yeni eşin kabullenememesi çok büyük sorunlar yaratıyor.
ben evliyim ve çoçukluyum başka biriyle evlensem eski eşimin tel olur ama fotağrafı olmaz konuşurum kısa öz oda çoçuk için görüşürüm ama oğlumun resmi her yerde olurdu.............

ben evliyim ve çoçukluyum başka biriyle evlensem eski eşimin tel olur ama fotağrafı olmaz konuşurum kısa öz oda çoçuk için görüşürüm ama oğlumun resmi her yerde olurdu.............

tabiki fotoğraf koyulmaz...ben eski eşimin fotoğrafını evlenene kadar olan 14 yıl süre içinde cüzdanıma koymadım...

fakat şöyle bir şey erkekler çok düz düşünürler, biz kadınlar kadar hassas titiz kılıkırk yarmazlar...ben inanıyorum ki eski eşinin fotoğrafını cüzdanına sadece oğlu mutlu olsun diye koymuştur...

daha önce de dediğim gibi fotoğraf yaşadıkları sorunların en hafifi bence...fotoğrafı kaldırır olur biter...eski eşi ortak çocukları yaşadığı sürece hayatların da hep olacak...bunu sindirmiş kabullenmiş değil konu sahibi arkadaşımız...

canım bir de ben olsam şöyle yapardım demekle bire bir yaşamak inan bana çok farklı şeyler...

canım bir de ben olsam şöyle yapardım demekle bire bir yaşamak inan bana çok farklı şeyler...

Allah kimselere yaşatmasın çok zor oluyor çok zor.

Eski eşin resminin cüzdana konması; yeni evliliğe yapılan büyük bir hakarettir malesef..
Eski eşle belli bir birliktelik yaşanmış olsa da, o birliktelik noktalanmış ve artık yeni bir hayata başlanmıştır...

Hem resmi cüzdanda taşımak, kalbinde taşımakla birebir aynı anlamı ifade ediyor nerdeyse...
Üstelik senin resmin, ilk eşinin resminin arkasında...
Bu durumun benim lügatımda anlamı şu: Eşin hala ilk eşini seviyor ve sen onun hayatında arka plandasın...
Üzgünüm..

Ama herkes benim gibi düşünmek durumunda değil tabii.

Ben tamamen başka bişeye takıldım yaaa..Konu sahibi arkadaş mesleğini yalan yazmadıysa eger .psikolog yazmışşş... bir psikolog un bizim sorup yanıt almamız gereken konularda bizden akıl almak istemesi ilginç geldi nedensseee :delphin: yazdıklarını okuyunca eski eş hakkındaki hakaretler filan.. psikologlara olan inancımda azaldı :çok üzgünüm: hani onlar insan değilmi diyeceksiniz ama. insanları ve duyguları daha iyi anlayabilirler gibi düşünmüştüm hepp..

Ben olsam konuşurdum ve bunun hoşuma gitmedigini söylerdim..
aslında psikolog olan sizsiniz onun davranışının kayangını bulabilirsiniz...
eski eşin gece geç saatlerde araamsı da cok can sıkıcı özel hayatınıza müdahale ediyor bence...
eşiniz mesafe koymalı araya tek bağ çocuklar olmalı..
keşke evlenemseydiniz demek için çok geç eger önceden konu acsanız asla evlenmeyin derdim...
ama artık tek yapacagınız mücadele tabi bir yere kadar..

daha neler?
ben bu konularda aşırı hassas ve kıskancımdır..
önce sorardım,sonra da yırtıp atmasını isterdim...
ne alaka yani eski eş falan ??

Allah kimselere yaşatmasın çok zor oluyor çok zor.

doğru haklısın yaşamak çok zor zaten bu zorlukları tahmin ediyorum......bazen çok yaşadığım şeyler oluyor işte ozaman tam ayrılma noktasına gelip vaz geçiyorsun niye çoçuğun için.....o üzülmesin yeni bir hayat a katlanamaz..... tam noktayı koyamıyorsun.........belkide çoçuk için yapılması gereken bir şeydi.....................

Ben tamamen başka bişeye takıldım yaaa..Konu sahibi arkadaş mesleğini yalan yazmadıysa eger .psikolog yazmışşş... bir psikolog un bizim sorup yanıt almamız gereken konularda bizden akıl almak istemesi ilginç geldi nedensseee :delphin: yazdıklarını okuyunca eski eş hakkındaki hakaretler filan.. psikologlara olan inancımda azaldı :çok üzgünüm: hani onlar insan değilmi diyeceksiniz ama. insanları ve duyguları daha iyi anlayabilirler gibi düşünmüştüm hepp..
hiç dikkat etmedim doğru ya.......ama bende var millete gelince mantıklı akıllı kendine gelince hiç mantık yok eğer meslek doğruysa aşkın gözü kördür meslek falan işlemez

Öncelikle konuya cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Yanıtlardaki bazı tespitlere cevap vermek durumunda hissettim kendimi.
Mesleğim psikolog evet. İnsanlara sorunlarını çözüm yolu bulmada onlara yardım ediyorum.
Ama doğarken insan ve bir bayan olarak doğdum. Hangi cerrah kendini ameliyat edebiliyor.
Hayat insanlara acı tatlı olayları sunarken psikolog kadın çocuk ayrımı yapmıyor.
Bu konuyu; birçok zaman meslektaşlarım gibi çevremde duygu arkadaşı bulamadığımdan, benden başka kadınlar böyle bir durumda ne hisseder ve karışmış olan duygu ve mantığımın başka kadın seslerine ihtiyaç duymasından açtım.
Size sorduğum soru gayet basitti –esinizin cuzdaninda eski esine ait fotograf bulsaniz yapardiniz-
Ben eşime sordum kendince mantıklı bir açıklaması vardı. Ama duygu devredeyse mantık ne eyler
Herkese iyi akşamlar

eskiden kalma olmadığına eminmisin canım..
belki orda unutulmuştur...
yoksa hiç bir açıklamsı yok...
saçma ve yanlış bir davranış gönül bağı btmemş. muhtemelen ilk göz ağrısı gibi düşünüyor. anlaşamadığı biten bir aşk gibi...

o resmi aldım yırttım.eşimin cüzddanını karıştırmam.tesadüf oldu.oğlu koymuş.çocuklarını emin olun ikisinden daha çok düşünüyorum allah biliyor ve ona göre hareket de ediyorum.bu forumu ona da okuttum.çünki verdiğim tepkilerin sanki sadece bana özel bir şey olmadığını, benim yerimde birçok kadının böyle bir şeye tahammül edemeyeceğini, incinip başka fikirlere kapılabileceğini bilsin istedim.eşime duygularımı herzaman anlatıyorum.ama ne yazık bir arkdaşın da dediği gibi erkekler kadınlar gibi hassas değil, düz ve bir çok zaman kadınlık duygularımı anlamayıp eleştiriyor.bu konuyla ilgili paylaştığınız duygularınız için teşekkür ederim tekrar

Back
X