Eşinizin cüzdanında eski eşine ait fotoğraf bulsanız ne yapardınız

doğrusu ben bunu çokda umursamazdım sonuçta çocuklarının annesidir birlikte yaşadıkları yıllar vardır

onu sevseydi boşanmaz ve benimle evlenmez diye düşünürdüm evlenip boşanmış biriyle evlenen bir kişi bu tip durumları göze alarak evlenmeli

ortak çocuklar olduğu için ona çocuklarının annesi olarak saygı duyması ve onu kollaması bana göre çok normal

aksi takdirde o erkeğin iyi bir eş ve baba olamayacağına inanırım ben şahsen

bir kadında azcık gurur olur yaa.asalak gibi başka bir insanın sırtında yaşamak.çocukların velayetine ver dedi kocam para yüzünden vermedi
böyle aşağılık. tiksiniyorum inanın.büyük oğlanı laf dinlemiyor diye evden atmış 10 yaşında.ve benim işimin aynı şehirde olmasını bekliyor.velayet onda kalcak büyük oğlan bizim yanımıza gelcek
ve benim acımak duygusundan ölecek aptal kocam bunlara çanak tutuyor.çıldırmak üzereyim bayanlar gerçekten

tamamda siz bunları bilerek evlenmediniz mi?
eşinizin daha önce bir karısı vardı ve ondan çocukları vardı...onların arasındaki münasebet sizi bu kadar ilgilendirmemeli...elbette adamın çocuğu ne yapmasını bekliyorsunuz?
koca adam eşiniz... madem bunlara çanak tutuyordu ne diye evlendiniz...
sizin eşinizin ilk eşiyle bir alıp veremediğiniz olmamalı... resim konusunda eşinizle konuşursunuz ama diğer münasebetlere bu kadar yüz göz olmamalısınız bence...

Vallaha arkadasim istedigin kadar kendini hirpala...esinin hayatinda daima o gurursuz dedigin kadin olacaktir...cünkü onunla bir gecmisi var..cünkü o cocuklarinin annesi...cünkü onunla aci tatli bir evlilik yasadi....:delphin:

Anlayamiyorum....evlenmis ayrilmis coluk cocuklu bir adamla evlenmeyi göze aliyorsunuz fakat en ufak bir problemde hemden cildiriyorsunuz...Niye? Bunlari önceden düsünmedinizmi?:kahve:

2 aylik evlisiniz henüz...daha cok yolun basindasiniz bence...ilerde sizde anne olucaksiniz, bir anne ne kadarda bosanmis olsa her zaman cocuklarinin iyiligi icin baba ile iletisimde kalmak ister, bu cok dogal...benneyaptımki

Resim konusundaki rahatsizligni söylersin tabiki buda senin en dogal hakkin...fakat eski esi ile olan iletisimi bence gayet normal...:kahve:

bazıarkadaşlar şöyle demiş
eşini seviyorsan,eşine güveniyorsan sorun olmamalı o fotonun cüzdan da olması demişler.
nasıl yaniii.tabiki sorun olmalı başlı başına bir sorun bu.arkadaşın ona güvenmesi ve sevmesi ona bu cesareti veremez.
hiç bir kadın buna tahammül edemez.çünkü eşin yeni bir hayata başladı.eski eşi ise mazide kaldı.onun için tatlı bir anıdan öte bir şey olamaz.cüzdanında fotosunu saklayamaz.çünkü artık hayatında sen varsın.senin fotonun arkasında başka hiç bir kadına yer yoktur.(kendi adıma yazıyorum).bu durum benim eşime olan güvenimi,sevgimi yoğunlaştırmaz aksine sarsar..arkadaşım eşinle adam akıllı konuşmalısın.bunun doğru olmadığını ona izah etmelisin.benim kafamda bir sürü soru işaretleri oluştu.seninde öyledir.ama kafandaki bu sorulara eşinin mantıklı bir açıklaması olamaz.tek yapması gereken cüzdanından fotoyu alımak ve birdaha asla oraya koymamak.

bende cok buyuk tepkı verırım sahsen
bosanılmıs bıtmıs ne arıyo resım
cuzdanında
madem o kadar dusuncelı resmını tasıyacak kadar evlenmeseydı
bu kadına yazık degılmı

bir kadında azcık gurur olur yaa.asalak gibi başka bir insanın sırtında yaşamak.çocukların velayetine ver dedi kocam para yüzünden vermedi
böyle aşağılık. tiksiniyorum inanın.büyük oğlanı laf dinlemiyor diye evden atmış 10 yaşında.ve benim işimin aynı şehirde olmasını bekliyor.velayet onda kalcak büyük oğlan bizim yanımıza gelcek
ve benim acımak duygusundan ölecek aptal kocam bunlara çanak tutuyor.çıldırmak üzereyim bayanlar gerçekten

niye aptal olsunki eşin bana göre vijdanlı aklı başında bir erkek tabiki çocuklarıda yanınıza gelecek sen eşinle evlenirken bunları göze alarak evlenecektin unutmaki büyük oğlan diye bahsettiğin çocuk yarın öbürgün senin çocuğunun ağbisi olacak

Çocukları olması resmı taŞımasını gerektırmez kesınlıkle......

Bunun ne anlama geldıĞını sorar ve ıÇınde hala eskı Şeylerı yaŞadıĞını hıssedersem hayatıma yenı yÖnler vermeyı dÜŞÜnÜrdÜm....

Yok yok kızlar ben şöyle arkadaşımızın yerine koydum kendimide biraz huylandım. Sivribiber arkadaşıma katılıyorum çocuklarının resmini koyması kadar doğal birşey yok ama eski karısı ne alaka...sonra canım gece yarısı aramak da ne demek oluyor. Hastanelik bi durum olsa neyse ama yokmuş öyle bi durumda....Canım bence bu kadınla senin çoooook işin var seninle uğraşacak gibi görünüyor. Akıllı davranırsan bu durumu kazasız belasız atlatırsın ama panik olup öfke ile ani hareketler çıkışlar yapma derim ben...

Lütfen şimdi söyleyeceklerime alınma sadece bir tespit yapıyorum
Uzun ve sancılı bir süreçten sonra eşinle evlendiğini belirtmişsin ve daha iki aylık evlisin
Yanılıyorsam düzelt ama uzun sürdüğüne göre kadın senin yüzünden ayrılmak istemedi ama sen daha ağır bastın ve adam boşanarak seninle evlendi:delphin:
Kendi hallerine olsalardı yani sen olmasaydın evlilikleri devam edermiydi etmezmiydi bunu bir sor kendine bence
Eşin,
"Zaten bitmiş bir evlilik çocuklar için devam ettik" demiş ya ondan bahsediyorum...
Keşke bir kaç ay önce bunları konuşsaydık,muhtemelen çoğumuz sana evlenme diyecektik çünkü o çocuklarda o kadında sonsuza kadar hayatınızda olacaklar:1no2:
Eski karısının fotoğrafını cüzdanında bulman tabi ki doğru değil,ancak o çocuklar onun,kadın onları kendi başına yapmadı ve eşin onlardan sorumlu...
Karşındaki kadın anlayışlı olsaydı muhtemelen sorunları mümkün olduğunca kendi başına çözüp size fazla yansıtmayacaktı ama anladığım kadarıyla o da bu durumu gayet güzel kullanacak...
Bu durumda sana sakin olmak düşüyor,durumdan rahatsız olduğunu uygun bir dille anlat eşine ve bu konudaki tavrın kesin olsun
Yani "Bunu böyle yapmazsan böyle yaparım" dediğin zaman dediğin şeyi yap ki blöf olmadığını görsün
Allah yardımcın olsun canım:teselli:

arada çocuklar olduğu için,
eşiniz eski eşiyle tabiki çocukları için konuşacaktır da,görüşecektir de.. ama
resmini cüzdanında taşımasına şiddetle karşıyım...
tam tersini düşünelim,bayan eski eşinin resmini cüzdanında taşısa, eşi olacak kişi
sizce nasıl tepki verir,
birde insanlar cüzdanında,her açtığında görmeyi
istediği kişilerin resmini koyar..
bence büyük hata...
ben böyle düşünüyorum...

valla bu konuda ben çok asabiyim!:kızgın:biz eşimle sevgiliyken kitaplığında eski kız arkadaşlarının resimlerini bulmuştum :1shok:ortalığı dağıttım kendi resimlerimizi yırttım!delikafaduldenunuttuğunu söylemişti!evli olduktan sonra daha da kötü :1no2:eşinle konuş bence nedenini sor unutamadıysa neden seninle evlenmiş?...:sm_confused:

bencede kabul edilemez bir durum ben de olsam sinir olurdum herşeyi anlarım ama yeni olan bir resmi cüzdanında taşımasını asla.adı üstünde eski eş eskide kaldı çocuklar için görüşülmesine tamam ama resmini taşımanın nasıl bir açıklaması olabilirki.....

Resim olayında haklısın birmiş bir evliliğin arksından resmini taşımak da ne oluyor.... Resmini cüzdanında taşıyacak kadar değer veriyorsa boşanmasaydı...
Amaaaaa sen bence yanlış bir evlilik yapmışsın... Başka bir arkadaş da bahsetmiş uuun ve sancılı bir süreçten sonra evlendik demişsin, tam anlatmadığın için olayları tahmin yürütüyoruz, bende arkadaş gibi sanki ein seni evliliğine tercih etmiş de boşanmış sonrada sizinle evlenmiş gibi geldi. Bu durumda eski eş ne yapsa mübahtır bence, ben yapam beni istemeyeni ben hiç istemem ama o yapıyor, yapabilir... SOnuçta düzeni tüm yaşamı vliliği altüst olmuş.... Ve buna sebebp de sizi görüyor...
Ayrıca eşinizin çocuklarının annesi hakkında asalak diye bahsetmeniz hç hoş olmamış. O çocukları kadn tek başına yapmadı ki tek başına büyütsün... Eşiniz de en az onun kadar meshuliyet sahibi o çocuklar üzerinde.... Tabii ki hastalandığında arayacak, tabii ki huysuzlandığında arayacak, siz arnı ağrısa arıyor demişsiniz ama ben pek zannetmiyorum.... Tbii ki çocuklar geli sizde de kalacak, bundan niye şikayetçisiniz anlamadım....
Madem evden kovmuş falan o zaman eşiniz velayetlerini üzeine alsın, bu olayı delilli olarak mahkemeye sunarsa kesin velayeti alır...
Ama pardon bu sefer de siz stemezsiniz ki çocukları, adam nasıl alsın....
velayet ondaysa tabii ki nafaka verecek, vermek zorunda, bunu şikayet konusu yapmanız gerçekten şaşırtıcı...
Boşanmış ve çocukları olan bir adamla evlenmeden önce düşünmeniz gerekirdi bunları....
Siz evlenmişsiniz, katlanacaksınız....
Bren eski eşin asalaklık yaptığını ve çocukları kullandığını düşünmüyorum, öyle bile olsa bu tahmin edilebilecek bir durum ve szin bunu baştan tahmn edip evlenme kararını bunu göze alarak vermenz gerekirdi.....
Ne malum o kadnın da burada yada arkadaş toplantılarında hem kocamı elimden aldı hem de çocklarla ilgilenmesine tahammül edemiyor, babalarını çocuklardan soğutuyor demediği....

aşırı derecede bir tepki verirdim heralde çok saöma birşey ayrıldığı hayatından çıkardığı birinin fotosu neden daha cüzdanda dursunki ne işi var ...

Açıkçası olayalara kendimi koyup düşündüm çıldırırdım resmi de yırtar atardım bakalım ozaman niye yırttın diyebilecek mi diye beklerdim zorda olsa:kızgın: bazı arkadaşlarımız sana kızıyor ama ben hak veriyorum böyle kaygılı davranışlarına çünkü elinde ki tek fotoğraf değil çünkü o fotograf daha önceden orda değilmiş (daha önceden orada olsa bile delirirdim ya orası ayrı!!! kısacası hertürlüsüne karşıyım) tamam çocuklar için bi bağları var ama bu bağ da bence biraz fazla sıkılaşmış gece yarısı eğer önemsiz bişey için arıyosa şüphelenmeyim de napıyım Çok üzgünüm çoook tabi eşinin sana karşı davranışları da önemli!!!

aman ya madem bu kadar düşünürdün karını çocuklarını ne diye ayrıldın da bu kızla evlenip onunda hayatını böyle düşüncelerle cehenneme çeviriyorsun, bide geçinemeyip ayrıldığın kadın ayrıldıktan sonra mı kıymete mi bindi de karım görürde üzülür diye düşünmeden resmini koyuyorsun cüzdanına be adam.ayrıca kadının da gece o saatlerde araması bence manidar....

Back
X