Resim olayında haklısın birmiş bir evliliğin arksından resmini taşımak da ne oluyor.... Resmini cüzdanında taşıyacak kadar değer veriyorsa boşanmasaydı...
Amaaaaa sen bence yanlış bir evlilik yapmışsın... Başka bir arkadaş da bahsetmiş uuun ve sancılı bir süreçten sonra evlendik demişsin, tam anlatmadığın için olayları tahmin yürütüyoruz, bende arkadaş gibi sanki ein seni evliliğine tercih etmiş de boşanmış sonrada sizinle evlenmiş gibi geldi. Bu durumda eski eş ne yapsa mübahtır bence, ben yapam beni istemeyeni ben hiç istemem ama o yapıyor, yapabilir... SOnuçta düzeni tüm yaşamı vliliği altüst olmuş.... Ve buna sebebp de sizi görüyor...
Ayrıca eşinizin çocuklarının annesi hakkında asalak diye bahsetmeniz hç hoş olmamış. O çocukları kadn tek başına yapmadı ki tek başına büyütsün... Eşiniz de en az onun kadar meshuliyet sahibi o çocuklar üzerinde.... Tabii ki hastalandığında arayacak, tabii ki huysuzlandığında arayacak, siz arnı ağrısa arıyor demişsiniz ama ben pek zannetmiyorum.... Tbii ki çocuklar geli sizde de kalacak, bundan niye şikayetçisiniz anlamadım....
Madem evden kovmuş falan o zaman eşiniz velayetlerini üzeine alsın, bu olayı delilli olarak mahkemeye sunarsa kesin velayeti alır...
Ama pardon bu sefer de siz stemezsiniz ki çocukları, adam nasıl alsın....
velayet ondaysa tabii ki nafaka verecek, vermek zorunda, bunu şikayet konusu yapmanız gerçekten şaşırtıcı...
Boşanmış ve çocukları olan bir adamla evlenmeden önce düşünmeniz gerekirdi bunları....
Siz evlenmişsiniz, katlanacaksınız....
Bren eski eşin asalaklık yaptığını ve çocukları kullandığını düşünmüyorum, öyle bile olsa bu tahmin edilebilecek bir durum ve szin bunu baştan tahmn edip evlenme kararını bunu göze alarak vermenz gerekirdi.....
Ne malum o kadnın da burada yada arkadaş toplantılarında hem kocamı elimden aldı hem de çocklarla ilgilenmesine tahammül edemiyor, babalarını çocuklardan soğutuyor demediği....