Eşinizin cüzdanında eski eşine ait fotoğraf bulsanız ne yapardınız

valla ne yapacağımı ne o nede siz tahmin bile edemezsiniz benim cinler geldimi vay haline helede böyle bişeyde

Herhalde ona karsi daha biseyler hissediyor diye düsünürüm.
Sende eski sevgilinin resimini koy bakalim kabul edicekmi, hic zannetmem.

eski esinin fotosunu cuzdaninda tasiycak kadar degerliyse yanindada neden tasimiyoda sizinle evlenmis.O fotoyu yedirirdim ona

vallahi direk kavgaya dalardım......
uf eski sevgilinin numarı vardıgı olay çıkartmıştım resim olsa mahvetmişim onu niye saklıyor cüzdanında ne işi var
boşanmak iplerin tamamen kopması demek
yapmasın o hatayı birdaha
yada herşeyi bitirmeden evlenmiyecek

Öncelikle resim konusunda ne kadar haklıysanız, eski eş konusundaki sözlerinizde de o kadar haksızsınız.
Açıklama yapmadığınız için, bir çok arkadaş gibi bende sanki bu evliliğin bitmesinde sizin etkiniz olduğunuzu sanıyorum.
Boşanmış ve çocuklu bir erkekle evlenirler defalarca düşünmek lazım, çünkü siz hem o adamla, hem o adamın çocuklarıyla hemde eski eşiyle bir nevi evleniyorsunuz. Hayatınızda onlar devamlı olacaktır. Tabiki o kadın çocuklarla ilgili her konuda eşinizi arayacaktır ve bu onun hakkıdır. Çocuğunun karnı ağrısada arayacaktır, o çocukları babasının evinden getirmedi değil mi?
Bence siz eşinizden resim konusunda hesap sorun ama bence asıl sorun sizin eski eşe karşı olan duygularınız. Bir an önce o duygulardan kendinizi kurtarın.

Ben böyle bir evlilik yaptığımı varsaysam önceden bunları yaşayacağımı bilemedim diyelim. Bu olan biten aramalar falan, üstelik yeni bir resim cüzdanda. Onların aşklarının yeniden canlandığını, çocuk falan olmadan ayrılmayı düşünürdüm. Siz olsanız diye sorduğun için söylüyorum neler yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz.
Bir de merak ettim meslek psikolog yazıyor. Sanırım yanlışlık yok.

çok büyükk bi sorunn değill ama benim eşim yapcakdaa yanii düşünemiyorumm artık:):)

canım bence bu yanlış bi hareket.seni seviyor ve değer veriyorsa eski eşinin resmini kaldırmalı ne olursa olsun.onun la bir konuş bana kalırsa

Olumlu düşünün önce,eşiniz dalgın bir insansa o resmi orada unutmuş olabilir.Eğer bunu söylerseniz kaldıracaktır.yırtıp atacaktır.Atmazsa o zaman art niyet arayabilirsiniz.Gerçi o zaman da cüzdanının gizlice karıştırdığınız için siz ona karşı güvensiz,kuşkucu duruma düşecek ve haklı iken haksız duruma düşeceksiniz.Bunu cüzdanını karıştırmadan öğrendiğinizi ima edecek bir formül bulursanız olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

yangına körükle gitmek gibi olmasın ama

KIZILCA KIYAMETLERİ KOPARIRDIMkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Eski eşin resmini cüzdanında taşıması çok ama çok manidar bunun altında yatan bir sürü de neden var hiç kimse bir resmi öylesine cüzdanında taşımaz..

eger benimle evliyken halen eski esinin fotografini tasiyorsa yol veririm..
cunku onun fotografini tasimasi demek hala onda gözü var demektir bana göre.
ve ben bunu kabul edemezdim...

resim konusu çok fena .kıyametler kopartırdım .hemde yeni konulmuş bir resim.
çocuklarla iletişimi çok normal çünkü siz 2 çocuklu bir insanla evlendiniz.......
tahmin yürütmek istiyorum zor bir süreçten sonra evlendim demişsiniz.eğer sizin yüzünüzden boşandılarsa sadece bir tahmin sizi huzursuz etmeye çalışması çok normal.
insan eski eşinin resmini neden koyar ki pişman mı acaba.hangi duygularla koydu o resmi?
eşinle bunları konuş.

başımdan aşağı kaynar sular dökülür ve kendisine sorardım...

peki sen eşinin cüzdanına gizlice mi baktın? sorabilecekmisin?

yokmu eski sevgilinin resmi falan koy cüzdanın çekmecene
sorarsa çok iyi ayrılmıştık nefret edemiyorum de eşinin tanımadığı bir aktörün resmide olabilir
delimi ne biz yapsak kıyamet koparırlar kendilerine herşey mübah

konu epey gelişmiş ve başka başka sorunlar çıkmış ortaya tüm mesajları okumasam da epey okudum...

çocuklu erkekle evlenme diyen hiç kimse olmadı mı ailenden.?

eğer bir tarafın çocuğu var diğer eşin çocuğu yoksa olmayan taraf olan tarafı asla anlamıyor...

cüzdanın da fotoğrafını da eminim ki çocukları için taşıyordur onların gönlü olsun diye taşıyordur...

sardunya zakkum canım herzamanki gibi olayı iyi yönden değerleniyorsun

Back
X