sardunya zakkum canım herzamanki gibi olayı iyi yönden değerleniyorsun
ben evliyim ve çoçukluyum başka biriyle evlensem eski eşimin tel olur ama fotağrafı olmaz konuşurum kısa öz oda çoçuk için görüşürüm ama oğlumun resmi her yerde olurdu.............canım benim iyi yönden değerlendirmiyorum.....
olan biteni nasıl görüyorsam öyle değerlendiriyorum...
boşanmış çocuklu bir kadın olarak tekrar evlendiğim kişinin de çocuğu olmadığı için yaşanan duyguları sorunları çocuklu tarafın nasıl hissederek fotoğrafı taşıdığını çok iyi anlıyorum...
bence asıl sorun fotoğraftan çok öte...asıl sorun bir tarafın çocuklu diğer tarafın çocuksuz olması...yani çocuktan ötürü eski eş hep hayatlarının içinde olmak durumun da bunu yeni eşin kabullenememesi çok büyük sorunlar yaratıyor.
ben evliyim ve çoçukluyum başka biriyle evlensem eski eşimin tel olur ama fotağrafı olmaz konuşurum kısa öz oda çoçuk için görüşürüm ama oğlumun resmi her yerde olurdu.............
canım bir de ben olsam şöyle yapardım demekle bire bir yaşamak inan bana çok farklı şeyler...
Allah kimselere yaşatmasın çok zor oluyor çok zor.
hiç dikkat etmedim doğru ya.......ama bende var millete gelince mantıklı akıllı kendine gelince hiç mantık yok eğer meslek doğruysa aşkın gözü kördür meslek falan işlemezBen tamamen başka bişeye takıldım yaaa..Konu sahibi arkadaş mesleğini yalan yazmadıysa eger .psikolog yazmışşş... bir psikolog un bizim sorup yanıt almamız gereken konularda bizden akıl almak istemesi ilginç geldi nedensseeeyazdıklarını okuyunca eski eş hakkındaki hakaretler filan.. psikologlara olan inancımda azaldı :çok üzgünüm: hani onlar insan değilmi diyeceksiniz ama. insanları ve duyguları daha iyi anlayabilirler gibi düşünmüştüm hepp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?