- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi kocakuzusu
-
şu yazdıklarınızdan evlilikte çok yol kattemiş ve olgunlaşmış olduğunuzu görüyorumallah korusun kaybetmezsin, korkma
tecrube konusuyor tatlim burda, hepimiz ayni yollardan gectik, aklini kullanlar bu savastan zaferle cikiyor , saniyor musun herkesin evliligi evlendigi gunden itibaren gunluk gulistanlikti?
Erken yasta evlendin sanirim, henuz cok genc oldugunu tahmin ediyorum,endislenme tamam mi? o bir kez opuyorsa annesini, sen iki kez op kayin valideyi , bak neler olacak ozaman..
esin simdi bi ara surecte, kimse ,kimseyi kiskanmasin istiyor, herseyi sirasiyla yapiyor..
bayramlarda dusunsene , buyuklerden baslamaz miyiz el opmeye? onun gibi bir merasim bu opusme seanslari da:)
sirani bekliceksin sansin yok , ama sunu da soyliyeyim, tavsiyeye uyar dediklerimiz yaparsan, bir kac aya goreceksin ki esin geldimi ,hareketle ustune atlayamasa bile, gozleriyle seni ariyor olacak , gozleri seni bulunca isildayacak, sana sarilmak icin, herkesi hemen opup sana kosacak
ciddi diyorum şimdi eşiminde fikrini alaraktan fikirlerimi makul bir şekilde anlatıp uygulama yolundayımhahahah nasıl yani?
allah korusun kaybetmezsin, korkma
tecrube konusuyor tatlim burda, hepimiz ayni yollardan gectik, aklini kullanlar bu savastan zaferle cikiyor , saniyor musun herkesin evliligi evlendigi gunden itibaren gunluk gulistanlikti?
Erken yasta evlendin sanirim, henuz cok genc oldugunu tahmin ediyorum,endislenme tamam mi? o bir kez opuyorsa annesini, sen iki kez op kayin valideyi , bak neler olacak ozaman..
esin simdi bi ara surecte, kimse ,kimseyi kiskanmasin istiyor, herseyi sirasiyla yapiyor..
bayramlarda dusunsene , buyuklerden baslamaz miyiz el opmeye? onun gibi bir merasim bu opusme seanslari da:)
sirani bekliceksin sansin yok , ama sunu da soyliyeyim, tavsiyeye uyar dediklerimiz yaparsan, bir kac aya goreceksin ki esin geldimi ,hareketle ustune atlayamasa bile, gozleriyle seni ariyor olacak , gozleri seni bulunca isildayacak, sana sarilmak icin, herkesi hemen opup sana kosacak
şu yazdıklarınızdan evlilikte çok yol kattemiş ve olgunlaşmış olduğunuzu görüyorum
kelimesi kelimesine doğru saptamalar fikirlerinize katılıyorum...
evet aynen canım ben deneme yanılma yöntemiyle öğrendim...hayat ,zorla, kafasina vura vura ogretiyor insana degil mi
tesekkur ediyorum, bende yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyorum
ciddi diyorum şimdi eşiminde fikrini alaraktan fikirlerimi makul bir şekilde anlatıp uygulama yolundayım
hangimiz üst oluyoruz bu durumda:44:
canım herzaman böle olsa ben düşünüp dicemki beni sewmiyo özlemiyo ama ailesi yokken okadar mutluyuz ki sürekli beni sewdigini söylüyo yanımda otur kalkma diyo.kırıcı konuşursa sarılıp özür diliyo.beni üzmekten korkuyo.ailesinin yanındayken okadar kırıcı ki beni gözü görmüyo.yokmuşum gibi yapıyo.yüksek sesle hatta bazen küfürle konşyo ben yeni yeni fark ediyorum.onlara karşı iyi ama.ewe geldigimizde neden böle yapıyosun diye soruyorum özür dilerim bidaha olmayacak diyo ama yine aynı şeyler oluyo.180 derece degişiyo.onların yanında.ben anlam veremiyorum.
dediğim gibi yaparsan hep senin dediğin olurki yada çoğunluklaevet alt üst olayı yokmuş sizde birlikte kararlar veriyorsunuz ozaman. ben 9.5 aylık evliyim yeniyiz daha. ama benim bahsettiğim liderlik durumu bir karar alırken falan değil tabiki öyle bir durum olduğunda oturup konuşarak makul kararlar alabiliyoruz.. eşimin yapısında var lider olma durumu her konuda çok modern görüşlü biri olmasına rağmen sürekli ben erkeğim ben bilirim havalarında ama yavaş yavaş yok etcem ben onun bu güdülerini
evet alt üst olayı yokmuş sizde birlikte kararlar veriyorsunuz ozaman. ben 9.5 aylık evliyim yeniyiz daha. ama benim bahsettiğim liderlik durumu bir karar alırken falan değil tabiki öyle bir durum olduğunda oturup konuşarak makul kararlar alabiliyoruz.. eşimin yapısında var lider olma durumu her konuda çok modern görüşlü biri olmasına rağmen sürekli ben erkeğim ben bilirim havalarında ama yavaş yavaş yok etcem ben onun bu güdülerini
tamam iste , tipik bir turk erkegi esin.. belki her erkek kufure basvurmaz ama ailesinin yaninda daha horflu davranir, yeni evlisiniz ,esin de nasil bir koca oldugunu kanitlama pesinde, ailenin gozunde , bak bizim oglan nasi aslan kesildi dedirtmeye calisiyor ama biliyoruz ki o aslan evde minnak bi kedicik
yillar gectikce, sen kendi cocuklarina analik yapmaya basladikca , aile tarafindan benimsendikce, esinin bu aile icindeki horflenmeleri azalicak ama tamamen kesilecek mi hayir !
sende aslan kesildigi anlarda alttan alip, evde icabina bakicaksin, artik nasil bi ceza kesersen o senin gul insafina kalmis
Bunlarin hic biri hic birseyin kaniti da degil, sadece turk gelenek goreneginin bir parcasi, erkeklik ispatidir ..
sanirim bugun kendimi astim baya aciklama yaptim, insallah derdimi anlatmisimdir
allah uzun ve mutlu bir evlilik versin canim sana..
canım yok etsende izleri kalıyo olmadık yerde olmadık zmanda zapdiye önüne çıkıyo ...sen aslında yok ettim sanırken sadece kısa süreli hafıza kaybı yaşatmış oluyosun.
canım sen daha 20 yaşındasın ben 26 yaşında evlendiğimde çömezdim hiç bir şeyden haberim yoktucanım teşekkür ederim.kaç yıllık ewlisin yaşın kaç.?anlat bakemmm
sevdiğimiz huyları da sorulmuş konuda.. ben eşimin en çok ailesine çok fazla düşkün olmamasını seviyorum..kesinlike her zaman ilk sırada ben gelirim. ailesinin yanında kesinlikle benimle tartışmaz aynı şekilde ben de öyle.ve nişan zamanlarımızda annesi çok fazla karışmaya kalkmıştı işlerimize o anda annesiyle konuştu ve noktayı koydu olaya.annesiyle dargınlığımız olmadı ama olumsuz şekilde hiçbirşeye karışmadı da yani sözünü geçirebiliyor ailesine ...
maaşallah canım...
benim eşimin sevdiğim yönü ise geri kafalı değildir yeni fikirlere tabi olumlu fikirlere açıktır titiz olmasıda sevdiğim yönü
iyimserdir normalde dedikodu sevmez
bende eşimle dedikodu yapmak istiyorum bazen
32 yasindayim canim bencanım teşekkür ederim.kaç yıllık ewlisin yaşın kaç.?anlat bakemmm
ben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor
18 yıllık bi koca sahibi olarak uzuuuunn bi liste yapmam lazım ama ben kısa kesiyim
1-traş olunca lavaboyu temizlemeden bırakması
2-klozetin kapağını indirmemesi
3-yemekten sonra sandalyeyi zahmet edip yerine itirmemesi
4-çorabının birini anyaya birini konyaya fırlatması
5-en can sıkıcısıda horlaması biz ona horlama değil de gürleme desek daha doğru olur :84::84::84:
amaaaaa en sevdiğim yanı eve gelince önce beni öper sonrada kızını..dargın bile olsak mutlaka öper bizi .... eli boş gelmez hiç bi akşam, bnm sigaramı kızımında abur cuburunu hiç unutmaz :87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?