Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

şu yazdıklarınızdan evlilikte çok yol kattemiş ve olgunlaşmış olduğunuzu görüyorum
kelimesi kelimesine doğru saptamalar fikirlerinize katılıyorum...

canım herzaman böle olsa ben düşünüp dicemki beni sewmiyo özlemiyo ama ailesi yokken okadar mutluyuz ki sürekli beni sewdigini söylüyo yanımda otur kalkma diyo.kırıcı konuşursa sarılıp özür diliyo.beni üzmekten korkuyo.ailesinin yanındayken okadar kırıcı ki beni gözü görmüyo.yokmuşum gibi yapıyo.yüksek sesle hatta bazen küfürle konşyo ben yeni yeni fark ediyorum.onlara karşı iyi ama.ewe geldigimizde neden böle yapıyosun diye soruyorum özür dilerim bidaha olmayacak diyo ama yine aynı şeyler oluyo.180 derece degişiyo.onların yanında.ben anlam veremiyorum.

şu yazdıklarınızdan evlilikte çok yol kattemiş ve olgunlaşmış olduğunuzu görüyorum
kelimesi kelimesine doğru saptamalar fikirlerinize katılıyorum...

hayat ,zorla, kafasina vura vura ogretiyor insana degil mi

tesekkur ediyorum, bende yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyorum

hayat ,zorla, kafasina vura vura ogretiyor insana degil mi

tesekkur ediyorum, bende yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyorum
evet aynen canım ben deneme yanılma yöntemiyle öğrendim...
teşekkürler....

ciddi diyorum şimdi eşiminde fikrini alaraktan fikirlerimi makul bir şekilde anlatıp uygulama yolundayım
hangimiz üst oluyoruz bu durumda:44:

evet alt üst olayı yokmuş sizde birlikte kararlar veriyorsunuz ozaman. ben 9.5 aylık evliyim yeniyiz daha. ama benim bahsettiğim liderlik durumu bir karar alırken falan değil tabiki öyle bir durum olduğunda oturup konuşarak makul kararlar alabiliyoruz.. eşimin yapısında var lider olma durumu her konuda çok modern görüşlü biri olmasına rağmen sürekli ben erkeğim ben bilirim havalarında ama yavaş yavaş yok etcem ben onun bu güdülerini

tamam iste , tipik bir turk erkegi esin.. belki her erkek kufure basvurmaz ama ailesinin yaninda daha horflu davranir, yeni evlisiniz ,esin de nasil bir koca oldugunu kanitlama pesinde, ailenin gozunde , bak bizim oglan nasi aslan kesildi dedirtmeye calisiyor ama biliyoruz ki o aslan evde minnak bi kedicik
yillar gectikce, sen kendi cocuklarina analik yapmaya basladikca , aile tarafindan benimsendikce, esinin bu aile icindeki horflenmeleri azalicak ama tamamen kesilecek mi hayir !

sende aslan kesildigi anlarda alttan alip, evde icabina bakicaksin, artik nasil bi ceza kesersen o senin gul insafina kalmis

Bunlarin hic biri hic birseyin kaniti da degil, sadece turk gelenek goreneginin bir parcasi, erkeklik ispatidir ..

sanirim bugun kendimi astim baya aciklama yaptim, insallah derdimi anlatmisimdir
allah uzun ve mutlu bir evlilik versin canim sana..

dediğim gibi yaparsan hep senin dediğin olurki yada çoğunlukla
hem onun güdüleri okşanmış olur
fikrini sorduğunda
benim eşimde oğlak burcu dediğim dedik biridir normalde..

canım yok etsende izleri kalıyo olmadık yerde olmadık zmanda zap diye önüne çıkıyo...sen aslında yok ettim sanırken sadece kısa süreli hafıza kaybı yaşatmış oluyosun.

canım teşekkür ederim.kaç yıllık ewlisin yaşın kaç.?anlat bakemmm

sevdiğimiz huyları da sorulmuş konuda.. ben eşimin en çok ailesine çok fazla düşkün olmamasını seviyorum..kesinlike her zaman ilk sırada ben gelirim. ailesinin yanında kesinlikle benimle tartışmaz aynı şekilde ben de öyle.ve nişan zamanlarımızda annesi çok fazla karışmaya kalkmıştı işlerimize o anda annesiyle konuştu ve noktayı koydu olaya.annesiyle dargınlığımız olmadı ama olumsuz şekilde hiçbirşeye karışmadı da yani sözünü geçirebiliyor ailesine ...

canım yok etsende izleri kalıyo olmadık yerde olmadık zmanda zap diye önüne çıkıyo...sen aslında yok ettim sanırken sadece kısa süreli hafıza kaybı yaşatmış oluyosun.

evet bazen gereksiz çıkışlar olabiliyor ona da yapacak birşey yok heralde...

canım teşekkür ederim.kaç yıllık ewlisin yaşın kaç.?anlat bakemmm
canım sen daha 20 yaşındasın ben 26 yaşında evlendiğimde çömezdim hiç bir şeyden haberim yoktu
zaman la ve yaşla yaşanılanlarla birlikte insan olgunlaşıyo arkadaşımızın yaşamı mühim değilde tecrubeli olduğu önemli
sende şanslısın fikirlerini seninle paylaştığı için...

maaşallah canım...
benim eşimin sevdiğim yönü ise geri kafalı değildir yeni fikirlere tabi olumlu fikirlere açıktır titiz olmasıda sevdiğim yönü
iyimserdir normalde dedikodu sevmez
bende eşimle dedikodu yapmak istiyorum bazen

aynen sabit fikirli değildir ve gerçekten çok titizdir benim eşim de:) ayrıca dedikodu hiç yapmaz ben bazen konu açarım görümcemle ilgili yada bir başkasıyla ilgili sanırsın dilsiz hiç konuşmaz. canım benim ya

ben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor

12 yıllık evliyim ve listeye ekleme yapayım.
- Kıyafetlerindeki lekelerden o gün ne yediği hemen farkedilir. Gizli saklısı yoktur yani
- Sürekli birşeyleri unutur. Evlendiğimizden beri sürekli kilit değiştiriyoruz kimbilir nahatarını nerde unutuyor. Kaçıncı güneş gözlüğünü ve şemsiyesini kaybetti bilemiyoruz saymayı bıraktık
-Araba konusunda hele çok tedirginim. Öyle lüks pahalı birşey olsun istemiyorum çünkü sürekli anahtarı üstünde kalıyor. Neyseki hala hırsızlar farkına varmadı.
Maalesef çocuğumuz yok ama maşallah eşim yokluğunu pek hissettirmiyor...

ayy ben bu topiğee bayıldım..bayıldım.. evet evli değilim ama ama sonuç olarak bir gün kısmet olursa evlenicemm... burda da görünen o ki yaşanmış ve test edilmiş bir çok öğreti mevcut..faydalanmamak kayıp olur zannımca yorumlarınız ve forumu aydınlattığınız için kendi adıma şimdiden teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…