Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Henüz çok yeni evlisiniz. Sizinle yeterince vakit geçirmiş olsa, size de böyle bir isteğinize engel olmayacağını düşündüğünüz birisi ise eşiniz müsaade edilebilir.

Burada güven noktası elbette önemli.

Aynı şehirde ise gidebilir ama ancak bir gece kalabilir daha fazlası için zaten işyeri izin vermez.

Koca danalarımız var onlar bakıversinler.
Bende işteyim ama bende çok bunaldım.
Cidden tatile ihtiyacım var :/

evde olsa bakar da şimdi İstanbul da düzenli olarak şehir dışları var bu sıralar

bir kaç yıl önce, oğlum ve kediyi eşimle yazlıkta bırakıp bir eğitim için şehre gelmiştim

onlar bensiz keyif yapmışlardı, ben de onlarsız

yataklarını salona taşıyıp orada yatmışlar, çarşafları bile kaldırmamışlar diye anlattılar

bir ara kedi kaybolmuş eşim çok korkmuş ama sonra kanepenin içinden çıkmış

şimdi de tatil lazım ama temmuz 2 ye kadar okul var

bayrama kadar iş var sonrasını bilmiyorum

Ben ne yapayım patronumuz yasaklardan dolayı yıllık izinlerimizi yakıyor.
Hafta sonu da evdeyim zaten anca iş güç çalışayım

Bakabileceğimi bilsem bende kedi alacağım ama bakamam :/

Normalde gitmek isterse gidebilir bundan bi sıkıntı yok yalnız 8 aylık daha yeni evliyken gitmek garip geldi al karını git ilk başta zaten pandemi den dolayı insan bir şey yapamıyor. Eminim diğer arkadaşları yeni evli değillerdir.
Ayrıca sen gidiyorsan bende gidebilirim tek taraflı olmaz bu işler ..

Ay keşke benim eşimde böyle bi teklifle gelse de git desem, biraz kafa dinlerim valla
Şaka bir yana ben böyle bir şeyi sorun etmezdim. Yani partnerle gidilen tatil farklı, arkadaşla gidilen farklı. İnsanların böyle bir şeye ihtiyacı da olabiliyor.
Ha ama o gidebilir ama konu benim gitmeme gelince sorun çıkarsa göndermem tabiki.
Böyle şeyler ilişkinin dinamiğine de bağlı bence. Bana göre gayet normal bir durum ama eminimki burada bunu gevşeklik olarak algılayacak insanlar da vardır. Bana göre de böyle bi durumun sorun olması evliliği hapishane haline getirmekten öteye gitmez. Ama tekrar söylüyorum sizin bu durumu sorun etmemenizin karşılığı sizin de böyle bir taleple geldiğinizde sorun yaşamamanız olmalı. Eğer size problem çıkarıyorsa o iş yaş. Onu da göndermem ama olaki dinlemedi gitti. Gerekirse o otele bomba ihbarı yapar, o tatili de onlara zehir ederim

Ben göndermem tatile gidecekse benimle gitsin

Vermem .

Bence gidebilir. Onunda arkadaşlarıyla eglenmeye hakki var. Benim eşim, sehir dışına arkadaşlariyla maçlara gider 2,3gun kalir gelir. Hic sorun etmem.

Benle birlikte tatile gitse sonra o gitmek istese arkadaşlarıyla tamam derim.

Bana izin vermeme gibi durumu olsa kendide gidemez o zaman

Ben dört yıllık evliyim böyle bir teklifle gelse cevabım git olur. Ama sizin yeniymis daha beraber bir tatil yapsanız daha iyi olurdu. Bir eşinin ortamı ne az çok tahmin ediyorum diğerleri laf söyler vs diye gidiyor olabilir.

Sizinle gitsin neden arkadaşları ile gidiyor ben olsam izin vermezdim tabii izin istiyor mu orası da ayrı konu.

Ben ne yapayım patronumuz yasaklardan dolayı yıllık izinlerimizi yakıyor.
Hafta sonu da evdeyim zaten anca iş güç çalışayım

Bakabileceğimi bilsem bende kedi alacağım ama bakamam :/

gençsin, güzelsin, az kaldı ruhsatı da alacaksın

yıllık izni nasıl yakıyor

cumartesileri yıllık izin mi sayıyor

yıllarca bence bu tartışma yürüyecek, asla sayılmaması lazım

isteğe bağlı olmalıdır yıllık izin

en azından senin yıllık izin isteyeceğin bir patronun var

bak eskiden hayal kurardık Mayıs tan itibaren yaz tatili diye

birbirimize göre, ofisteki düşünlere göre, eşlere göre çakışmayan tatil ayarlayacağız şeklinde

şimdi hayal dahi kuramıyorum, iş arkadaşım bile yok

bir kedim bile yok, diye Sezen Aksu şarkısı vardı, onun gibi oldu

Yasaklardan dolayı cumartesi çalışılmıyor diye cumartesileri yıllık izinden düşüyor.
Bana da burada stajyer dosyasına işlediği bir not var.
Onun düşük olmaması için çoğu şeye tamam demek zorunda kalıyorum.
Buradan gitsem biliyorum ofisi açana kadar daha iyisi yok.
Çıkarken hepsinin parasını alacağım ama

Pandemi hepimizi bitirdi cidden ne hayat kaldı, ne tatil

"izin verme" tabirini kullanmak istemiyorum
bu durum beni rahatsız etmez
aynı şekilde ben de istediğim yere giderim
hatta eşim güneydoğunun en doğusunda 1 aylık görevlendirmeye gittiğinde ben arkadaşımın çağırdığı tatil beldesine kamp yapmaya gittim
onun arkadaşları da vardı erkekli kadınlı bir gruptu
sırf o yok/uzakta diye gitmeseydim bunun kime ne faydası vardı ki, ne güzel tatil yaptım kafamı dağıttım

Biz eşimle birbirimizden izin istemeyiz zaten. Şu izin isteme kelimesi beni gerçekten rahatsız ediyor. İkimiz de arkadaşlarımızla ayrı ayr tatile gitmişizdir. Bu bana çok normal geliyor. Evlendik diye her şeyi hep birlikte yapmak zorunda değiliz ki. Eşinizin kendisi size gitme diyip sonra kendisi gidecek olması sorun ama

Evet daha cok yeniyiz.

Ve biz bi gidelim sonra yine giderse gitsin tabi kendisi.

Ayrıca ben niye gidemiyorum mesela
Birlikte hiç tatile gitmemiş yeni bir evli çiftsiniz o yüzden hak verdim, birkaç yıllık evli olsanız ve eşiniz arkadaşlarıyla gitmek istese sorun olmaz bırakın gitsin derdim, kaldı ki size neden izin vermiyor ?
Aranızda izin almak diye bir şey var madem o neden sizin izniniz olmadan gidiyor?
Eşiniz giderse siz de arkadaşlarınızla tatile gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…