• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle gecmis olsun
Esinize ne mana demediniz mi?
Kvde olsa hadi bi derecede kvdenin kardesi.
Üstelik cocukları da varmıs.
7 senelik evliyim ben bile 1 ay yatılı misafir agırlayamam kusura bakmasın kimse💆🏻‍♀️

Eşinizin üzerinde hakkı varsa eşiniz mi bakacak sanki? Hem ne münasebet yeni evlinin evinde hasta bakılması? Teyzenin evlatları hayatına baksın yeni evli yiğenin eşi baksın?

Duruşunuzu bozmayın, kayınvalideniz kardeşi oluyor teyzenin, o kadar biliyorlarsa kayınvalide ne güne duruyor ? Kesinlikle kabul etmeyin

not: eve bir yerleşti mi yaşlı kadın ahı vahı hastalığı bitmez, çocuklarından göremediği ilgiyi sizden görecek çünkü. Gitmeyi istemeyecek

Kadının kocası varmış? Niye gelini bakmıyor muhabbeti yapılıyor?
Teyze gitsin kendi evine gündüz yardıma kv gitsin gece eşi ilgilensin.
Hem siz ne alaka?
Bir de evli misiniz yoksa siz evin sgklı çalışanı mısınız?
Harika bir tespit.
Kocası baksın o zaman.

Bende erkeklerin bu davranislarina ayar oluyorum ya su gelsin bu gitsin su bizde kalsin sanki kendileri hizmet ediyolar ya cildiriyorum.eşimde yapiyo bazen aynisini sunu cagiralim bu gelsin gibisinden sen hizmet edeceksen cagir diyorum.5 aylik evlilikte ne munasebet eşimin teyzesine bakicam 2 3 ay. Coukta istiyomus dersin o zaman teyzen gidene kadar cocuk falan yok diye :sinirli:

Asıl sorun eşinin sana sormadan bu kadar büyük bi kararı kendi başına alması.
Bu aman susayım aramız bozulmasın olayı değil, bozulacaksa bozulsun bundan dolayı çocuk olmadan gerçek yüzünü görürsün. Seni resmen hiçe sayıyor eşin.
Yani kayınvalidenin kardeşi değil mi, zaten kayınvalide bakacak neden bir de işin içine siz giriyorsunuz.
Bu arada o 1 ay olur toparlanana kadar 2-3 ay, sonra doktora da siz götürürsünüz, en ufak bir şeyde herkes elini ayağını çeker bakan var diye.
Eşin kızsa da sana farklı gözle de baksa istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin evlendin diye. Hem de insanın kendini en rahat hissedeceği kafa dinleyeceği yerde

Merhaba. Eşinizin sizinle anlaşmadan böyle bir şey yapması çok yanlış, sonuçta hasta size kalır, o genelde işinde olur. Hasta bir kişiye bakmak çok zor ama tabi ki de sevabı da çok. Siz eşinizle güzelce konuşun bence 2-3 haftalığına olsa çekilir ama teyzenin eşi olmadan, sadece teyze kalırsa, kadının bol bol duasını almış olursunuz.

Öncelikle arkadaşlar şöyle söyleyeyim. Teyze beyin tümöründen amelşyat oldu, kocasu çok ilgileniyor ama çok pasif biri yani sessiz içine kapanık. Evleri köyde, İstanbuldan da ev almışlar ama o evde oğlu oturuyoe 1 evladı var başka çocukları yok. Kayınvalidem de köyde biz yeni evlendik onlar da evi boşaltıp bize bıraktılar biz de evi dayayıp döşedik oturuyoruz. Yılda 2 3 kere doktor kontrolüne geldiklerinde bizde kalacaklar odaları da var kalacak ama onlar bizi rahatsız etmemek için gelmiyorlar, mecbur kalırsak geliriz diyolar. Ona lafım yok onlar gelse sadece başımın üstğnde yerleri var. Ama eşim ameliyatlı teyzesine annesinin de bakmasını istiyor. Diğer teyzesinde biraz kalsın, birazda benim annem baksın bizde diyor. Ben eşimin işinden dolayı sabaha kadar uyumuyorum o geldiğinde uyuyorum onunla birlikte öğleden sonra kalkıyorum. Onlar gelirse erken yatıp erken kalkmak zorunda kalacağım sadece kayınvalidem baksa bile ben de hizmet etmezsem benim lafımı edecekler.

Esimin teyzesi bizde yalniz kalsa bakarim ama kv ve teyzesinin kocasi gelirse kabul etmem.

Daha evliliginiz cok yeni..Cicim aylarindasiniz..Biraz gecmis bir evlilik olsa Allah rizasi icin kabul edin diyecegim ama ben sahsen en guzel aylarimi ayni cati altinda bir hasta,ve 3 yaşli ile gecirmek istemezdim.Kendi anneniz babaniz olur ya da esinizin annesi babasi olur sizden baska da bakacak kimse yoktur .Tabiki dusunmem bile..Ama sizinki biraz farkli olmus.Bir ev tutun kayinvalideniz orda baksin.Esinizin evin kirasini falan karsilasin olmadi.

Hasta kendi evinde kalsın ve ortaklaşa bir bakıcı tutun bu öneriyi kv denize bizzat siz iletin ,sınava çalıştığınızı böylesinin daha doğru olduğunu söyleyin 3 ay bakıcı baksın

Ve rahat ederlerse ve belli bir duzen kurulursa surenin uzayacagini dusunuyorum ben.Hasta bir kisi ile duzen kurup bozmak zor olur.

Bakmazdım, Esime de burası sadece senin evin degıl benimde evim dıyıp unuttuğu seyı hatırlatırdım.
Kızarsa da buzla duş alsın.

Deme oyle ya kocisler onemli :KK70:pamuklara sarip sarmalamali ki cok deger gorsunler :KK53:
Bazi kadinlar evliligi ve sevgiyi cok yanlis anlamis uzuluyorum sadece.

Bazı şeyleri söylğyorum ama ben kötü olduğum için sonrasında birşey demeyip surat asıp oturuyorum ama annesiyle konuşacağım. Stres yaptım ya.
Deme oyle ya kocisler onemli :KK70:pamuklara sarip sarmalamali ki cok deger gorsunler :KK53:

Bazı şeyleri söylğyorum ama ben kötü olduğum için sonrasında birşey demeyip surat asıp oturuyorum ama annesiyle konuşacağım. Stres yaptım ya.

Senin iletisimden anladigin surat asip oturmak mi? Annesi ile mi evlisin neden annesi ile konusuyorsun? Neyin stresi ki bu? Neden esinden bu kadar korkuyorsun?

Bende uzuluyorum ama nafile. Kendine üzül ese dosta üzül, gel tanımadıgın insana üzül, bizimde baska isimiz yok zaar🤣🤣🤣nasılsa degısmeyecekler bosuna uzuluyoruz herkes mutlu 🤣🤣🤣🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X