En iyi sen bilirsin. Ben özellikle bu durumda bakardım. Fakat eşimi öncesinde ciddi bir dille uyarırdım. Ben kendi karakterim gereğince bunları yazıyorum; siz anladığım kadarıyla eşinizin karşısında pasif kalıyorsunuz. Dediğim gibi ben kendi koşullarımda bakardım. Sizin ameliyatlı teyzeden daha büyük sorunlarınız var.
Benim eşimde sinirli, agresif ve aniden parlayan bir insan. Geçen daha saçma sapan bir sebepten parlar gibi oldu. Neymiş banyonun paspasları neredeymiş, ayacıkları üşümüş... ben koyamadıysam, sen nerede biliyorsun koyuver, dedim. Söylene söylene işe gitti. Akşam geldi, her şey normal. Ben önden yattım kitap okuyorum, iki hafta önce yeni paspas almıştık onları da yatağın altına kaydırdım. Eşim de geldi sırnaşıyor. Aldım paspası koydum yatağın ortasına al bebeğim, seni bunlar ısıtır, dedim vurdum kafayı yattım. Ramazanlarda aşırı asabi olur mesela ve her ramazan öncesi bir hafta önden başlarım. Ya eve geldiğinde koltuğuna kurul sesin çıkmasın ya da iftara yakın gel vallahi seni çekemem, derim. Böyle yuvarlanıp gidiyoruz.