Hanımefendi, bana kadar kadının kaç kardeşi var, zaten görmeye gidiyoruz, yanında kaldığı teyzesine de yardım etmeye gidiyoruz. Benim kayınpedwrşm de hasta. Ben bu zamana kadar bu sıkıntıyı kendi ailemde çektim daha da çekemem. Açıkça söylüyorum ben kayınvalşdeme kayınpederime seve seve bakarım ama teyzesine bakmak benim görevim değil. Siz daha eşimin huylarını bşle bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşim huysuz biri, hişbirşeydennmemnun olmayan, beğenmeyen, en ufak bieşeyde problem çıkaean biri, ya adam komşumuz kadın kapıya gelince ondan habersiz kapıyı açtım diye neredeyse bana vuracak kapasitede biri elini kaldırdı, ben neden huzurumu bozayım. O zaman geldiğinde kim bilie neler yapacak. Yapılan iyiliği hizmeti kimse bilmeyecek görmey2cek. Ayrıca bana sormadan böyle birşeyi söylerse kabul edeceğim varsa bile etmem. 1 ay sonra ner3ye göndwrwceksin kadınj? Onu hiş düşünmüyor, kadının iyileşme kontrol, tamamen ayağa kalkma durumu 6 ay sürer ben ne yapacağım? Birde kocam çocuk istiyor, çocuk için deliriyor. Hem atanmamı istesin hemde karısını düşünmesin. Ben evlenmeden önce aile büyüklerinin babama baskısı yüzünden koltuklarda, milletle aynı odada, oturma odalarında, yerlerde vs yatmak zorunda kaldım, annem hem babamın yeğenlerinenbaktı vefasızlık gördğ iftiraya uğradı hemde hastalandı stresten şimdi kimse yaptığı iyiliği görmüyor bilmiyor. Ben son gecemde yerde uyudum kuru yerde. Burda da aynı sıkıntıyı çekemem kimse kusura bakmasın.