- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Seni oldugu gibi kabullenmiyor bu apaçık . Evlendiginiz zaman ALLAH bilir neler yaptırır .. ben olsam degismezdim eşim icin. Degisiceksem kendim icin degisirdim kendi istegimi uygulardim.Kızlar selam,
Hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
Beni tanıdığında koyu saçlıydım ki hala öyleyim.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)
Eğer benim asla yapamayacağım bseyse değiştiririm ne olacak sanki ? Mesela benim saçlarım uzun biraz. Kalçamda. Ve yıllardır uzun kullanıyorum. Eşim omuz hizasında istiyor. Onu asla yapmam. Yapamam. Ama renk değişikliği veya perçem kahkül falan isterse neden olmasın ?Kızlar selam,
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)
İlki gibi üslup kullanmadı tabi o kadar dangozca konuşsa gerilim imdb 9.9 sende git kas yap derim“ben kumral kadinlari begeniyorum o yuzden sacini boyat” baskadir, “hayatim sacini boyatacaksan su renge boyat sana cok yakisir ben de begeniyorum” baskadir.
ikinci icin sevinirim birincide kafasini kirabilirim bilmiyorum.
Kızlar selam,
(not ilişki 1 senelik)
Yap, yapmak zorundasın demedi. Arada muhabbeti geçti.Seni oldugu gibi kabullenmiyor bu apaçık . Evlendiginiz zaman ALLAH bilir neler yaptırır .. ben olsam degismezdim eşim icin. Degisiceksem kendim icin degisirdim kendi istegimi uygulardim.
Kızlar selam,
(not ilişki 1 senelik)
Seni oldugu gibi kabullenmiyor bu apaçık . Evlendiginiz zaman ALLAH bilir neler yaptırır .. ben olsam degismezdim eşim icin. Degisiceksem kendim icin degisirdim kendi istegimi uygulardim.
Ben ona müdahale ediyorum saçını bu kadar kestirme, sakal bırak biraz gibi gibiBiz birbirimize müdahale ediyoruz,bundan rahatsız olmuyoruz. Yıllardır da böyle bana göre sorun yok
Eski açık kumral sarı ombreli hallerim var, sanırım onları beğeniyor. Neden kıydıysam o saçlarımıda ah ah yaramı deştim yineBana öneri yapmış gibi geldi. Sana yakışmayacağını düşünse kumral yaptır istersen demez. Niye desin? Sende istiyorsan dene bence.
Eski açık kumral sarı ombreli hallerim var, sanırım onları beğeniyor. Neden kıydıysam o saçlarımıda ah ah yaramı deştim yine
Ben ona müdahale ediyorum saçını bu kadar kestirme, sakal bırak biraz gibi gibi
O bu zamana kadar ilk defa böyle yorum yapınca yapsam mı acaba dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?