Eşinizin/Sevgiliniz beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?

Bi zamanlar kumraldım özledim de ama o zaman saçlarımda upuuzndu ah ahhh...
Bazende diyor ki sakın saçını kestirme boyatma hep böyle kullan bu boyda bu renkte seni çok çekici yapıyor diye.
bu halimden ben pek mutlu değilim eski saçlarıma özlem duyuyorum. Yine ortak kararda buluşucağız galiba.
Bende cok karısırım sacına kuafördeyim der saaaaakıın cok kestirmeeee diye bagrırım

Yaparım. Ama kendisi şekilci insanların tam zıddı olduğu için böyle bir şey demez. Keşke dese de yapsam ama. Benden bir şeyler istemesini seviyorum ben. Rahatsız etmez bu beni.

Samimi ilişkilerin evliliklerin hastasıyım :)
Aslında ben severim bu tarz yönlendirmeleride çokta şımartmak istemiyorum şimdiden. Önünü alamam diye.

Begenilerini dile getirebilir zorlarmiş gibi yapmadigi surece ve evet eşimin soylediklerine kulak veririm.
Sacimin boyali halini begenmiyordu mesela ve aslinda eşim için saçimi boyamayi biraktim kendi saç rengimi kullaniyorum uzun zamandir ve hatta eskiden boyadigima pisman bile oldum. :)

Başka birsey isterse ve benim icin de uygunsa yaparim, eşim de yapar.
Fikir belirtildi diye hemen "sen beni begenmiyor musun? Sen şunlari bunlari mo begeniyorsun" diye insanin canini okumamak lazim bence.

Samimi ilişkilerin evliliklerin hastasıyım :)
Aslında ben severim bu tarz yönlendirmeleride çokta şımartmak istemiyorum şimdiden. Önünü alamam diye.

Sana saygı duyuyorsa öyle bi teklifle gelmez/gelemez zaten. Neyi kabul edip etmeyeceğini bilir. Saçlarımı kıvır kıvır sever bilirim yaparım,annemi dandinle dese,sen beni dandinle derim gibi

İstediği fiziksel değişiklikleri kabul etmen senin hayatında köklü değişiklikler yapabileceği anlamına gelmez,korkma.

İlki gibi üslup kullanmadı tabi o kadar dangozca konuşsa gerilim imdb 9.9 sende git kas yap derim
Laf arası değiştireceksen kumral yap dedi ama en basından beri kumral sevdası var muhabbet arasında geçerken sezdim.

yani bilmiyorum mesela bir kere sevgilim saclarinin altlarini daha cok kestirip ustleri birakmisti baya dalga gecmistim “oooo almanya amator liginden mi geldin” diye. sonrasinda kestirmeden once hep bana sormaya basladi. benim onda sevdigim bir model var oyle yapar. benim de saclarim sari ama yine de boyuyorum daha canli sari olmasini istedigim icin. gecen gun de o bana dedi mesela “saclarini dogal rengine cevirebiliyosan yapsana dogal daha guzel olur bence” diye. alinmadim ama yapmayacagim da

Dibimde gelmişti zaten, yaptırayım bari :)

Cok normal bence bu tarz istekler, alıp başka bir kalıba sokmaya çalışmadığı sürece, eşin sevgilinin de gönülleri hoş edilebilmeli. Siz kumralı iyiden iyiye bir düşünün.

Seni oldugu gibi kabullenmiyor bu apaçık . Evlendiginiz zaman ALLAH bilir neler yaptırır .. ben olsam degismezdim eşim icin. Degisiceksem kendim icin degisirdim kendi istegimi uygulardim.
Bu yorumu cidden böyle düşündüğünüz için mi yaptınız

Ya ilişkilerde ufak müdaheleleri severim ben alınmam öyle ama ilk seneden de çok fazla tepeme cıkarmayayım moduna girdim nedense. Halbu ki ben karışmayı seviyorum ona bu gömlek olmamış, düşük bel pantolon giyme yanların cıktı falan gibi.
Ben zamanında kumral kullandım ki severim açık küllü tonlarını dibimde gelmişken napsam yea nolcak benim bu kahve kargaşam diye bunalıma girdim. Bi arayıştayım bende yani

Bence uç noktalarda rahatsız edicek bi durum yoksa değiştirilebilir sizde sakalını kesyada saçını şöyle yap yada sakal bırak tarzı yorum yapmıyormusunuz hiç

Sevgiliniz yaptırcaksan bunu yaptır demiş bence sorun yok söyleme tarzında.Ama ben her zaman kendi istediğimi yaptırrıM.Çünkü insan en çok kendine yakışanı kendi bilir.En rahat ettiğini kendi yapar.

Değiştirmem beni böyle beğenmiş sonuçta. Yani kumralları çok beğeniyorsa kumral sevgilisi olur.
Mesela ben sarışın/renkli gözlü erkekleri beğenmem ama görüştüğüm kişiler o tipte olduğu zaman kalkın saçınızı boyatın gözünüze lens takın demiyorum sonuçta.
Erkeklerin bu hakkı kendilerinde görmelerine uyuz oluyorum açıkçası ki erkeğin gönlü hoş olsun diye kendinden taviz veren çok kız var keşke sadece saç rengini değiştirseler ama neyse konu fazla dağılacak :))

Öyle bi üslupla söylemde bulunsa tabikide ben de değiştirmem. Ben seni bu renkte beğenmiyorum, kumral seviyorum değiştir gibi.
Konu zaten benim saç rengimi oturtamamdan açıldı, 99 tane tane kuaför gezip farklı renk ve fiyat konusunda iyice dağıldım. Onun önerisini değerlendirsem mi diye düşündüm zaten zamanında kumral kullandım cok uzak değil bana. Tutup gri yap dese tepkim biraz farklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…