- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bi zamanlar kumraldım özledim de ama o zaman saçlarımda upuuzndu ah ahhh...Benim eşim uzun saç seviyor, saçlarımı her kestirmeye gittiğimde tatlı dille çok kestirme der, bende bu yüzden kısa kestiremiyorum. Kestirsem niye kestirdin demez ama bir şekilde etkisinde kalıyorum sanırım.Ama hiç sevmediğim birşeyi istese gözardı ederdim istediğini.
Bende eşimin saçına sakalına yorum yaparım. Sakalımı keseceğim bundan sonra dese , yüreğime inermüdahale ederim.
Kararsızsanız, sevgilinizde kumral saçı seviyorsa , sizin içinde asla olmaz bir renk değilse deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim, çok kibarsınızSadece öneride bulunmuş, sizin de hoşunuza giderse, kendinize yakıştırırsanız yapılır neden olmasınhoş bile olmuş bence muhabbetiniz
Tenin beyazı tutuyor mu bariİlki gibi üslup kullanmadı tabi o kadar dangozca konuşsa gerilim imdb 9.9 sende git kas yap derim
Laf arası değiştireceksen kumral yap dedi ama en basından beri kumral sevdası var muhabbet arasında geçerken sezdim.
Samimi ilişkilerin evliliklerin hastasıyım :)Eşim kısa elbise hastası diyebilirim,dolabımda onlarca elbise var,şifonu çiçeklisi düğmeli rengarenk.. Etek yine aynı şekilde. Pantolon o yanımda değilken giyiyorum desem yeridir. Ben saçına sakalına parfümüne ayakkabısına kullandığı roll ona sanırım herşeyine karışıyorum. Elimizde birbirimiz var,şekillendire şekillendire kullanıyoruz
Onu tutturdumTenin beyazı tutuyor mu bari
Samimi ilişkilerin evliliklerin hastasıyım :)
Aslında ben severim bu tarz yönlendirmeleride çokta şımartmak istemiyorum şimdiden. Önünü alamam diye.
İlki gibi üslup kullanmadı tabi o kadar dangozca konuşsa gerilim imdb 9.9 sende git kas yap derim
Laf arası değiştireceksen kumral yap dedi ama en basından beri kumral sevdası var muhabbet arasında geçerken sezdim.
Dibimde gelmişti zaten, yaptırayım bari :)Sana saygı duyuyorsa öyle bi teklifle gelmez/gelemez zaten. Neyi kabul edip etmeyeceğini bilir. Saçlarımı kıvır kıvır sever bilirim yaparım,annemi dandinle dese,sen beni dandinle derim gibi
İstediği fiziksel değişiklikleri kabul etmen senin hayatında köklü değişiklikler yapabileceği anlamına gelmez,korkma.
Cok normal bence bu tarz istekler, alıp başka bir kalıba sokmaya çalışmadığı sürece, eşin sevgilinin de gönülleri hoş edilebilmeli. Siz kumralı iyiden iyiye bir düşünün.Bi zamanlar kumraldım özledim de ama o zaman saçlarımda upuuzndu ah ahhh...
Bazende diyor ki sakın saçını kestirme boyatma hep böyle kullan bu boyda bu renkte seni çok çekici yapıyor diye.
bu halimden ben pek mutlu değilim eski saçlarıma özlem duyuyorum. Yine ortak kararda buluşucağız galiba.
Bende cok karısırım sacına kuafördeyim der saaaaakıın cok kestirmeeee diye bagrırım
Bu yorumu cidden böyle düşündüğünüz için mi yaptınızSeni oldugu gibi kabullenmiyor bu apaçık . Evlendiginiz zaman ALLAH bilir neler yaptırır .. ben olsam degismezdim eşim icin. Degisiceksem kendim icin degisirdim kendi istegimi uygulardim.
Ya ilişkilerde ufak müdaheleleri severim ben alınmam öyle ama ilk seneden de çok fazla tepeme cıkarmayayım moduna girdim nedense. Halbu ki ben karışmayı seviyorum ona bu gömlek olmamış, düşük bel pantolon giyme yanların cıktı falan gibi.yani bilmiyorum mesela bir kere sevgilim saclarinin altlarini daha cok kestirip ustleri birakmisti baya dalga gecmistim “oooo almanya amator liginden mi geldin” diye. sonrasinda kestirmeden once hep bana sormaya basladi. benim onda sevdigim bir model var oyle yapar. benim de saclarim sari ama yine de boyuyorum daha canli sari olmasini istedigim icin. gecen gun de o bana dedi mesela “saclarini dogal rengine cevirebiliyosan yapsana dogal daha guzel olur bence” diye. alinmadim ama yapmayacagim da
Cok normal bence bu tarz istekler, alıp başka bir kalıba sokmaya çalışmadığı sürece, eşin sevgilinin de gönülleri hoş edilebilmeli. Siz kurmalı iyiden iyiye bir düşünün.
Ara ara yerine göre müdahale ediyorumBence uç noktalarda rahatsız edicek bi durum yoksa değiştirilebilir sizde sakalını kesyada saçını şöyle yap yada sakal bırak tarzı yorum yapmıyormusunuz hiç
Sevgiliniz yaptırcaksan bunu yaptır demiş bence sorun yok söyleme tarzında.Ama ben her zaman kendi istediğimi yaptırrıM.Çünkü insan en çok kendine yakışanı kendi bilir.En rahat ettiğini kendi yapar.Kızlar selam,
Hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
Beni tanıdığında koyu saçlıydım ki hala öyleyim.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)
Öyle bi üslupla söylemde bulunsa tabikide ben de değiştirmem. Ben seni bu renkte beğenmiyorum, kumral seviyorum değiştir gibi.Değiştirmem beni böyle beğenmiş sonuçta. Yani kumralları çok beğeniyorsa kumral sevgilisi olur.
Mesela ben sarışın/renkli gözlü erkekleri beğenmem ama görüştüğüm kişiler o tipte olduğu zaman kalkın saçınızı boyatın gözünüze lens takın demiyorum sonuçta.
Erkeklerin bu hakkı kendilerinde görmelerine uyuz oluyorum açıkçası ki erkeğin gönlü hoş olsun diye kendinden taviz veren çok kız var keşke sadece saç rengini değiştirseler ama neyse konu fazla dağılacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?