- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kızlar selam,
Hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
Beni tanıdığında koyu saçlıydım ki hala öyleyim.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)
Yok kıskanmadım aslında sadece genel bi kumral sevdası var. Bi iki kerede slav muhabbeti açıldı ha dedim tamam bunun begendiği kız tipi kumral saç açık ten. Beni öyle kalıba sokmaya çalışmıyor ama ilk mesela tatilden döndüğümde cok bronzlaşmıştım. Cok esmerleşmişsin, beyaz tenli daha hoştun demişti. Simdi böyle yap boz parçaları birleştiriyorum. Suan ki saçımı o mesela cok beğeniyor seni cok cekici yapıyor değiştirme diyor ama ben nedense onun kafasında ki kalıba girme potansiyeline girdim.yaparım. o da yapar gerekirse.
benimki kızıl seviyor, bunu kaç defa söyledi. aklıma bile gelmedi kıskanmak yani. cesaret işi olduğu için tamamını boyayamadım ama bir tutam boyamıştım.
eyeliner sever mesela onla buluşacağım zaman özellikle eyeliner çekerdim.
Bahara doğru düşünücem simdi zart diye yapamamBen cocugun soylediyinde trip atilacak bir sey gormedim.
Ben sizin yerinizde olsam kendim icin kumrali da denerdim.
evet deneyebilirim oda uzun seviyor diye dokunmuyorum boyuna bi yandan da bu saç boyu rengi sana cok yakısıyor kal böyle diyor. adam her halükarda seviyo be aabenim için sorun olmayacak şeylerse yaparım. mesela ben saçlarımı kısa daha çok seviyorum. erkek arkadaşım uzun saç seviyor, beni kısa saçlı tanıdı, ilk görüştüğümüzde saçlarımı da bana çok yakıştırdı ama şimdi uzatmamı istiyor. bunu kötü bir üslupla, diretmeyle yapmıyor tabii. ben de şimdi direniyorum saçlarımı kestirmemek için:)
siz de zaten aynı tonlarda gidip geliyorsunuz, sevgilinizin de kumral rengi hoşuna gidiyormuş, yaptırın görmüş olursunuz. beğenmezseniz yine boyatırsınız.
kökü sende nasılsı olsa ,gönlünü hoş ediyorsa kısa bir süreliğine sende onun gönlünü hoş edebilirsin benceEğer o yönde daha önce değiştirme ama kararsızlık gibi bir durumdaysam değiştiririm ama net olduğum konularda asla yapmam, örneğin 14 yıllık evliyim ve saçlarım en kısa olduğu zaman bile omuzlarımdaydı, tanıştığımız günden beri her kuaföre gitmemde eşim küt kestirsene sana yakışır diyor ama ben kısa sevmediğim için asssssla küt kestirmem.
şekillendiririm tabi,sevgilim,kocam beni beğensin diye ona güzel görünmek için herşeyi yapıyoruz zaten.Makyaj,giyinme,vs.. saç rengimi neden onun istediği gibi yapmayayım eğer beni çok mutsuz edecek bir renk değil ise.Mor boyat dese boyatamam tabi.Ama kumral çok ok bence.Kızlar selam,
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)
Ne olduğuna bağlı. Bana incitici gelmedi tavrı. Hatta yaptırabilirsiniz çok uçuk bir şey dememiş. Bir tanıdık esmer kaş kadına sarı platin saç, mavi iğrenç lens taktırıyor. Eşi yani bu insan. Onu asla kabul etmem. Kendi eşim uzun saç sever saçımı kısa tutmam, ben sakal severim o yasak olmasına rağmen işinde benşm için sakal uzatır. Ufak jestler gibi düşünebilirsin. Kavga çıkartmamak lazım her şeye.
Benden önceki kız arkadaşının saçı küttü ve ciddilermiş, evlenmeyi de düşünmüşler olmamış, bana onu hatırlatıyor küt saç, eşimden ayrılsam olabilir ama onlayken asla...kökü sende nasılsı olsa ,gönlünü hoş ediyorsa kısa bir süreliğine sende onun gönlünü hoş edebilirsin bence
Kızlar selam,
(not ilişki 1 senelik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?