Eşinizin/Sevgiliniz beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?

Eşim uxun saçları çok sever kısa aacli kadınlardan nefret eder. Erkek gibi der. Ben de uzun saçı severim genelde.uzun kullandım hep ama azıcık kestirmek bile istesem eşimin düşüncesi aklıma geliyo kestirmiyorum çünkü hiç güzel olmamış fln dicek moralim bozulcak.
Ama sarışın ol dese asla boyatmam o kadar da değil.

Değiştirmek ıstiyorsan kumral yaptır demiş durup dururken git kumral yaptır dememiş anladığım kadarıyla bence triplik bir durum yok fikrini söylemiş. Ben makul isteklerse ve kafama yatarsa esimin istegini uygulayabilirim. Benimki zaten boyaya da karsi benim de pek niyetim yok:)

Benim eşimin sadece saç boyuyla ilgili takıntısı var.
Kısa saç sevmiyor, o yüzden saçlarımı pek kısa kestiremiyorum.
İlla sarışın vs ol deseydi, git öyle birini bul derdim :)

eşimle tanışıtğımızda kızıldı saçlarım
yıllarca çok severek kullandım, ama bakımı zor ve sürekli boyatmak gerektiği için bıraktım bir zaman sonra
her renk denedim şuan saçlarım ombreli
eşim bazen halen saçlarını kızıla boyatsana, sana çok yakışıyordu der ama ben hiç düşünmüyorum dediğim gibi çok uzun süre kullandım ve çok çabuk akıyor sürekli boyatmam gerekiyor, artık saçlarımda beyazlarda fazlalaştı onlarda kötü gözüküyor kızılda. Yaptırmıyorum.

yaparım. o da yapar gerekirse.

benimki kızıl seviyor, bunu kaç defa söyledi. aklıma bile gelmedi kıskanmak yani. cesaret işi olduğu için tamamını boyayamadım ama bir tutam boyamıştım.

eyeliner sever mesela onla buluşacağım zaman özellikle eyeliner çekerdim.

Cok etkilenmem acikcasi, rahatima duskunumdur, esim arada gider topuklu ayakkabi gosterir bak ne kadar sik diye, a evet cok guzelmis der gecerim

Yok kıskanmadım aslında sadece genel bi kumral sevdası var. Bi iki kerede slav muhabbeti açıldı ha dedim tamam bunun begendiği kız tipi kumral saç açık ten. Beni öyle kalıba sokmaya çalışmıyor ama ilk mesela tatilden döndüğümde cok bronzlaşmıştım. Cok esmerleşmişsin, beyaz tenli daha hoştun demişti. Simdi böyle yap boz parçaları birleştiriyorum. Suan ki saçımı o mesela cok beğeniyor seni cok cekici yapıyor değiştirme diyor ama ben nedense onun kafasında ki kalıba girme potansiyeline girdim.

Ben cocugun soylediyinde trip atilacak bir sey gormedim.
Ben sizin yerinizde olsam kendim icin kumrali da denerdim.

benim için sorun olmayacak şeylerse yaparım. mesela ben saçlarımı kısa daha çok seviyorum. erkek arkadaşım uzun saç seviyor, beni kısa saçlı tanıdı, ilk görüştüğümüzde saçlarımı da bana çok yakıştırdı ama şimdi uzatmamı istiyor. bunu kötü bir üslupla, diretmeyle yapmıyor tabii. ben de şimdi direniyorum saçlarımı kestirmemek için:)
siz de zaten aynı tonlarda gidip geliyorsunuz, sevgilinizin de kumral rengi hoşuna gidiyormuş, yaptırın görmüş olursunuz. beğenmezseniz yine boyatırsınız.

evet deneyebilirim oda uzun seviyor diye dokunmuyorum boyuna bi yandan da bu saç boyu rengi sana cok yakısıyor kal böyle diyor. adam her halükarda seviyo be aa

sevdiğim adamı sevdiğim şekilde görmek tabi ki hoşuma gider. aynısı onun için de geçerli ama bu tip şeylerde asla zorlama olmaz. eğer onun bende beğeneceği şeyi ben de kendime yakışacağını düşünürsem bi şans verirdim ama olduğum halimden memnunsam ı-ıh olmaz o iş

Sonuçta bu kalıcı bir değişiklik değil. Bir kadın saçını milyon kere boyatabilir. İlla bu renge boyat diye de konuşmamış. O yüzden bence denenebilir. Bir sefer de onun istediği gibi olmasında ne mahsur olabilir ki? Eşim uzun saç sever ben nefret ederim çünkü bakamam öyle bir vaktim yok. Gerçekten bakım yapabilsem ve bunalmasam uzatırım bir seferlik

Seni sevse en sevdigi renk senin sacinin rengi olur. Mesela su anda siyah mi siyahtir en sevdigi renk kadinda. Sari mi yaptin en sevdigi renk saridir. Kizil mi yaptin, kizildir. Net.

kökü sende nasılsı olsa ,gönlünü hoş ediyorsa kısa bir süreliğine sende onun gönlünü hoş edebilirsin bence

şekillendiririm tabi,sevgilim,kocam beni beğensin diye ona güzel görünmek için herşeyi yapıyoruz zaten.Makyaj,giyinme,vs.. saç rengimi neden onun istediği gibi yapmayayım eğer beni çok mutsuz edecek bir renk değil ise.Mor boyat dese boyatamam tabi.Ama kumral çok ok bence.

Öf bu da tam rezillik ya, goruntu ayri rezillik, istek ayri rezillik.
Ben eşin isteklerini garip karisilamiyordum ama bu kadari aklimdan gecmemisti. Tam zit özelleri isteyip, lens gibi şeyler talep etse eşim istedigi kadar güzelce soylesin hakaret algilarim net şekilde.

Ben sacimi boyadigim donemlerde de kalkip siyaha veya cok koyulara boyatmiyordum mesela kendi sacim acik kumral ve ona uygun sutlu cikolata ya da en fazla sarilara boyatiyordum. Adam kalkip siyah sac istese, gozunude kahve lens tak dese
Bu istek degil ki bambaska bir insan gormek istiyor resmen.

kökü sende nasılsı olsa ,gönlünü hoş ediyorsa kısa bir süreliğine sende onun gönlünü hoş edebilirsin bence
Benden önceki kız arkadaşının saçı küttü ve ciddilermiş, evlenmeyi de düşünmüşler olmamış, bana onu hatırlatıyor küt saç, eşimden ayrılsam olabilir ama onlayken asla...

ya bu kadar büyütmeyin. adamın giyim tarzını beğenmesen fikir verebilirsin, sakal şeklini beğenmesen fikir verebilirsin.
kumral tonlarını beğeniyormuş olabilir. ağız aramak, trip atmak felan çok çocukça.
canın istiyorsa kumral tonlarına boyatırsın istemiyorsa boyatmazsın.
benim eşim scarlett johanson hayranı. sende de sarı güzel durur dedi kaç kez. salladım mı? tabi ki hayır. canım isterse yaptırırım istemezse o lafı dedi diye neden kafama takayım ki?
özgüven sahibi olun biraz. herkes bir şeyler beğenebilir bunda triplik bi mevzu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…