- Konu Sahibi noclearmind
-
Anladım şimdi. Ya sizin sevgiliniz özelinde demiyorum ama gözlemlediğim bir tutum var böyle.Öyle bi üslupla söylemde bulunsa tabikide ben de değiştirmem. Ben seni bu renkte beğenmiyorum, kumral seviyorum değiştir gibi.
Konu zaten benim saç rengimi oturtamamdan açıldı, 99 tane tane kuaför gezip farklı renk ve fiyat konusunda iyice dağıldım. Onun önerisini değerlendirsem mi diye düşündüm zaten zamanında kumral kullandım cok uzak değil bana. Tutup gri yap dese tepkim biraz farklı olurdu.
Eski açık kumral sarı ombreli hallerim var, sanırım onları beğeniyor. Neden kıydıysam o saçlarımıda ah ah yaramı deştim yine
Evlendiği zaman ne yaptırır diye hayal ettiniz mesela çok merak ettim
Ne bileyim kafasını mı kazıtmasını ister ya da zorla rasta saç mı yaptırır ,boşansın di mi
Kizlar bir insan kendisine ne yakisiyorsa onu yapabilmeli kendisi nasil istiyorsa oyle yapabilmeli demek istedim . He ne isteyebilir gorduklerimden yola cikarak baglanti kurmaya calistim alakasiz olabilir mesela esi kapali olup evlenince zorla actirnlari gordum. rus kizlarini begenip karisini o sekle sokmaya çalışanı gordum acikken kapatmaya calisani ozellikle zorla carsafa sokani gördüm. Kocasi keskin koseli çene sevdigini soyleyip arkadasin cene estetigi yaptirdigini gördüm cevremde gordum yani demek istedigim oldugu gibi sevebilmeli yada sevdigi istedigi kriterde birini bulabilirBu yorumu cidden böyle düşündüğünüz için mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?