Eşinizin/Sevgiliniz beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?

Anladım şimdi. Ya sizin sevgiliniz özelinde demiyorum ama gözlemlediğim bir tutum var böyle.
Kumral denenebilir tabii ama başka başka isteklerle gelmeye başlarsa oturup bir düşünürsünüz :)

Ne olduğuna bağlı. Bana incitici gelmedi tavrı. Hatta yaptırabilirsiniz çok uçuk bir şey dememiş. Bir tanıdık esmer kaş kadına sarı platin saç, mavi iğrenç lens taktırıyor. Eşi yani bu insan. Onu asla kabul etmem. Kendi eşim uzun saç sever saçımı kısa tutmam, ben sakal severim o yasak olmasına rağmen işinde benşm için sakal uzatır. Ufak jestler gibi düşünebilirsin. Kavga çıkartmamak lazım her şeye.

Benim saçlar sari , eşim de sarı seviyor
Bir kaç kere başka renklere heveslendim surat astı değiştirmedim rengini
Bir kere saçımı kestirdim eşim de oğlum da bir gün boyunca konusmadilar benimle artık kestiremiyorum
Yani ben pek takılmam bu durumlara , bende eşime sakal yakıştıramıyorum o uzattifinda kes diyorum
İlişki sağlamsa , tüm taşlar yerine oturmussa bu tarz söylemlerin arkasında sebep aramamak gerektiğini düşünüyorum

Yada boyamayın bakalım saçlarinizi belki boyasiz duru halini daha çok beğeneceksiniz? boyaya başlamanizin ustünden uzun zaman geçtiyse tekrar bırakın bi bakalım.belki seversiniz.sevgilinize de değişik gelir hem.

Konu da ki asıl soruya cevabım: Hayır böyle iyi der geçerim değişiklik yapmamı teklif etse fiziki özelliklerimle ilgili..dediği şeyi çok beğensem bile yapmam gibime geliyor.böyle incelikleri haketmedığını düşündüğüm için işime gücüme bakarım.

Evlendiği zaman ne yaptırır diye hayal ettiniz mesela çok merak ettim

Ne bileyim kafasını mı kazıtmasını ister ya da zorla rasta saç mı yaptırır ,boşansın di mi
Bu yorumu cidden böyle düşündüğünüz için mi yaptınız
Kizlar bir insan kendisine ne yakisiyorsa onu yapabilmeli kendisi nasil istiyorsa oyle yapabilmeli demek istedim . He ne isteyebilir gorduklerimden yola cikarak baglanti kurmaya calistim alakasiz olabilir mesela esi kapali olup evlenince zorla actirnlari gordum. rus kizlarini begenip karisini o sekle sokmaya çalışanı gordum acikken kapatmaya calisani ozellikle zorla carsafa sokani gördüm. Kocasi keskin koseli çene sevdigini soyleyip arkadasin cene estetigi yaptirdigini gördüm cevremde gordum yani demek istedigim oldugu gibi sevebilmeli yada sevdigi istedigi kriterde birini bulabilir
ordan yola cikarak bunu anlatmak istedim. Alakasiz gelebilir. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin .

Sizinkisi tam buluttan nem kapmak olmuş. Eşinizin söylediğinde hiçbir şey yok. Saç rengi konusunu siz açmışsınız o da öneride bulunmuş. Velev ki kumrallardan hoşlanıyor, yani? Sonuçta sizinle birlikte ve gördüğü her kumral kadına aşık olmuyor.
Keskin sınırlarım yok tabi ki hayatımdaki insanın düşünceleri de önemli. Bunu komple kendini onun istediği gibi şekillendirmek olarak algılamayın. Belirli noktalarda esnek olmak lazım. Ben hayatım boyunca siyah saç kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum bana saçını siyah mı yapsan dese asla kabul etmem ama daha önce bakır kullandım mesela bakır mı yapsan dese denerim tabi bende saç rengimi değiştirmek istiyorsam. Yeri gelir bende müdahale ederim sakalın çok uzamış kessen mi artık vb gibi.

Tabii ki insan sevgilisinin istegine göre kucuk degisiklikler yapar. Bunun bir saat kavga cikaracak nesi var ki?
Tamam sevgilimizi seviyoruz da ne var yani hosumuza gidecek bir iki degisiklikte bulunsa?
Ben mesela asla kisa sac sevmem bir erkekte. Hele kel erkekler dunya ahret abim olsun :) erkekte böyle koyun gibi saci cok severim. Hele de dalgaliysa... bu yuzden inatla kesmemesini soylerim. Sacini uzatma telkininde de bulunurum. Hatta bir sevgilim ben tatilimi uzatinca "valla geldin geldin. Gelmedin kestiriyorum saclari" diye tehdit etmisti :)
Ama bana "sen uzun saclilardan hoslaniyorsun demek ki!" Diye trip atsa ozguvensiz oldugunu düşünürdüm herhalde.
Kaldi ki uzun sactan ya da kumral sactan hoslanmak kotu birsey mi? Adam kumral seviyor diye sizi begenmedigi anlamina mi geliyor?
Yooo...
Ayrica insan karsisindakine hoş gorunmek ister. Eski sevgilimle tanistigimda bakır renkli kisa saclarim vardi. Bir gun ona eski bir resmimi göndermiştim. Agiz suyu akan emoji atmıştı :) sonra sık sık benden siyah uzun sacli resimler istedi. Anladim ki adam bunu begendi. Sonra bana bir sac boyatmama istegi geldi. O gunden sonra birkac kere koyu renge boyatip iki sene hic boyatmadim sacimi. Ayrildik baristik falan bir sonraki buluşmamızda saclarim uzun ve siyahti. Ama açıkçası o oyle istediginden degil, oylesinin daha cok yakistigini bana hissettirdiģinden...
Bilmiyorum ben mi cok itaatkarim ama benim sevgilim bana kumral sacin yakisacagini iddia etse o gun gider boyatirim. Ayni sekilde sari sac ya da kisa sac icin de. Baktim yakismadi biraz idare eder sonra yine boyatirim. Sac bu,binbir salak isleme maruz bırakıyoruz devamli. Bir boya daha cok sürmüşüz ne olacak yani?

Yapılabilir bence. Fikir söylemiş . Illa ki yaptır ben öyle seviyorum dememiş. Zaten kahve tonları demissiniz kumraldan da zarar çıkmaz bence
Makülse yapılabilir şeyler ise bende yapardım. Ne var ki onun beğenisini almak hoşuma gider. Canım sıkılınca saç değiştirdiğim için

Benim orjinal rengim küllü kumral, şu kuaförlerin elde etmekte zorlandığı etse bile solup akan turunculaşan, ama memnun değilim, bende koyu renk isterdim, herkes bayılıyor, şu konu şöyle, beyin her zaman yeni şey öğrenmek ister yeni şey görünce mutluluk hormonu salgılar, müzik dinlememiz o yüzden iyi gelir bir sonraki sözü merak ederiz.
Sen kumral gezsen bu sefer ona alışıp sarı der, der de der
Sen kendi beğendiğine gitmelisin

Giysi konusunda fikir alırım. Ama saç rengi, şekli, vücuduma ait hiçbir konuda değişiklik yapmam kimse için.

Ya bence normal şeyler bunlar. Bende sarışın erkeklerden hoşlanıyorum eşim esmer. Oda esmerden hoşlanıyor ben kumral. Gönüller bir olunca leylayı mecnunun gözünden görmek misali oluyor.
He değişime gelince boyatacaksan fikir vermiş bu gayet normal çünkü kumral beğeniyor sende değişiklik yapacaksın öyle görmek istemiş olması normal.
Ama senin belli bir rengin varsa veya saçını boyatmadığın halde ben kumral seviyorum kumral ol diye dayatırsa yada sürekli ima ederse bu başka tabiii

Yillardir koyu renk saclarim bir kere eşime kizila boyatcam dedim net bir sekilde hayir dedi. Velhasil boyatmadim ama kendim istemedigim icin. Insan kendi yakisani yapmali bence. Kuafordeydim bir kadin geldi esmer sacimi sari boyatcam dedi sac acildi yandi degisik bir sari oldu kadin mutsuz esim istiyor diye boyattim dedi... ne uzucu..

Adam kumral rengi saç sevebilir bunda bir şey yok.
Söylediği şeyde de bir şey yok fikrini beyan etmiş edebilir çok normal.
Karar sizin kendinize yakistiriyorsaniz aklınızda varsa denersiniz kumral renk .
Hiç sevmiyorsanız denemezsiniz.

20 yıllık evliyim saçını siyah yap diye tutturuyor.Hiç trip yapmadım ,hiç siyah yada koyu renk olmadım
Bana neeee yaaa.Siyah sevmiyorum.

Yani eş, sevgili fikirleri elbette önemlidir ve uygulanabilir tabi önce kendimiz istiyorsak. Ama normalde istemediğimiz ve sormadığımız bir şeyi sırf kendi beğenisi yüzünden değiştirmek elbette yanlış. Ben sizinkinde bir sorun göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…