Alkol ve sigarası yok aynı şekilde benimde. Bu yüzden kadeh bardak aldırmaz bana bide içmeye yeltensem kıyametler kopar herhalde. Kısacası şiddetle karşıyız. Yaşasın yeşilay..
sigaradan ve bütün dumanlı şeylerden nefret ediyor.. alkol da almaz..spor yapar.. sağlıklı beslenir.. o bana karişir.. nargileme karişir.. ben nargile triyakisiyim.. alkol de alırım.. çoooooook karişiyor çooook.. offfff... bunaltiyor çenesiyle.. tamam sağliğimi düşünüyo ama çok üstüme geliyor.. benim en iyi dostum içkim nargilem alla alla
Ay canım hadi ya, bırakmaya çalışsan :kedi:
cnm nargileyi şuan için bırakamam ki.. elimin altında.. gözümün önünde.. ama evlenince veda etmem gerekecek.. alkol de her zaman değil ara sıra içiyorum.. sevgilim onu da istemiyor.. bi yere gittiğimiz zaman ben içiyorum o içmiyor.. aslında keyfi değil sağlığımı düşündüğü için karişiyor biliyorum.. spor yapmamı istiyor.. ekmeği azaltmamı.. tuzdan uzak durmamı.. yani inanılmaz disipline sokmaya çalişiyor beni.. bu topiği görünce aklıma direk sevgilimin dırdırları geldi.. tuzsuz yemek yemekten bıktım yaa... şekerime de karişiyo.. çok şekerli içiyorum kahveyi.. azalt diye söyleniyo.. :gitme: evlenince nargileyi süs esyası olarak kullanacakmışız :gitme: kaç kere içtin diyor 2 kere diyorum inanmıyor.. tütün almaya gidiyorum.. ii bişi almaya gitmezsin zaten diyor.. annem bile bu kadar karişmiyor bana ama yaa :gitme:
ben karışmam ona ama o bana karışır,sigara içmeyi seviyorum o elinin altında olsa bile günde bir iki defa içer,ben her gözüm gördüğündenaniknanik haliyle çatışıyoruz
ama sarhoşluklarını seviyorum ben ya çünkü kontrolünü kaybeden biri değil,bir kere beni arayıp şarkı söylemişti ''oohh döktür yandan yıldızlarda kayar durmaz yerinde hoppalaa'' falan şeklinde:teytey:
kiz Allah iyiliğini versin sarhosken seni arayıp doktur doktur hoppa diye şarkı mı dinletiyor :)))))) insan aşığım oluyorum bitiyorum falan diye şarkı dinletir be :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?