Eşinizin/Sevgilinizin sigara- alkol içmesine karışır mısınız ?

karışırım. sigarayı bıraktı. kavga edince içiyor sadece.
alkol kullanmasını da kesinlikle istemem

Hem sigaraya hem alkole karşıyım.
ıçmemesini söyler karışırım da...
Sonuçta onun sağlığını düşünüyorum.

sevgililerimden bir tanesi çok içerdi, alkol almadığında pek konuşmazdı. alkol alınca da ağlayanı güldürecek kadar komikleşirdi. bencilce bir düşünce biliyorum ama, içse de biraz gülsem diye gözünün içine bakardım çünkü acayip komikleşirdi mimikleriyle sözleriyle filan...sonra, çocuk yüzünden ayrıldık onla. son erkek arkadaşım izne ayrıldığında tek tük içer, hiç karışmam çünkü onla beraber ben de arada kaynatıyorum eşlik etme babında. ıçen içer beni ilgilendirmez kendine zarar vermediği sürece tabii ki.

Alkol ve sigarası yok aynı şekilde benimde. Bu yüzden kadeh bardak aldırmaz bana bide içmeye yeltensem kıyametler kopar herhalde. Kısacası şiddetle karşıyız. Yaşasın yeşilay..

Alkol ve sigarası yok aynı şekilde benimde. Bu yüzden kadeh bardak aldırmaz bana bide içmeye yeltensem kıyametler kopar herhalde. Kısacası şiddetle karşıyız. Yaşasın yeşilay..

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

sigaradan ve bütün dumanlı şeylerden nefret ediyor.. alkol da almaz..spor yapar.. sağlıklı beslenir.. o bana karişir.. nargileme karişir.. ben nargile triyakisiyim.. alkol de alırım.. çoooooook karişiyor çooook.. offfff... bunaltiyor çenesiyle.. tamam sağliğimi düşünüyo ama çok üstüme geliyor.. benim en iyi dostum içkim nargilem alla alla

Ay canım hadi ya, bırakmaya çalışsan
:kedi:

sigaradan nefret eder ickiyi de ozel bi gecede yada cok cani isterse yilda bir icer..Allaha sukur o konuda sorun yok.sigarayi cok icen insanlardan resmen tiksiniyorum hem konusurken agizlari kokuyor,hemde bizi dumana maruz birakiyorlar.ama belli yere kadar karisabiliyorsun.yapcak bisey yok.

Ay canım hadi ya, bırakmaya çalışsan
:kedi:

cnm nargileyi şuan için bırakamam ki.. elimin altında.. gözümün önünde.. ama evlenince veda etmem gerekecek.. alkol de her zaman değil ara sıra içiyorum.. sevgilim onu da istemiyor.. bi yere gittiğimiz zaman ben içiyorum o içmiyor.. aslında keyfi değil sağlığımı düşündüğü için karişiyor biliyorum.. spor yapmamı istiyor.. ekmeği azaltmamı.. tuzdan uzak durmamı.. yani inanılmaz disipline sokmaya çalişiyor beni.. bu topiği görünce aklıma direk sevgilimin dırdırları geldi.. tuzsuz yemek yemekten bıktım yaa... şekerime de karişiyo.. çok şekerli içiyorum kahveyi.. azalt diye söyleniyo.. :gitme: evlenince nargileyi süs esyası olarak kullanacakmışız :gitme: kaç kere içtin diyor 2 kere diyorum inanmıyor.. tütün almaya gidiyorum.. ii bişi almaya gitmezsin zaten diyor.. annem bile bu kadar karişmiyor bana ama yaa :gitme:

sarhoş erkekten nefret ettigim kadar hiç bir seyden nefret etmem..yanında bir bayan varken bir erkek sarhoş olmamalı..
sarhoş olmadıgı sürece dilediği kadar icki icebilir..sigara zaten bende kullanıyorum,kullanmayan bir erkek arkadas benim için çok zor olurdu..sigarasına hiç karışmam bu yuzden..evlenince birakcaz nasılsa :)

benım sevgılım duzenlı olarak hergun ıckısını ıcer aslında bastan olee deıldı ama snradan sapıttı sebepsız... karısırım fazlası zararlı ama soyledıgımde terslendım ben

alkolün adı bile geçmez ama sigarasına karışıyorum göz göre göre kendini zehirlemesine içim yanıyoooo asker diye sesimi çıkarmıyorum şimdi ama oda biliyo askerden sonra bırakma dönemine başlayacağını bi ara bıraktı gitmeden ama dayanamadı iyi ama askerliğin bitsin madem kendin bırakamıyorsun doktora gidicez dedim kabul etti oda bana karışır hiç istemez sigara içmemi içmiyorum zaten ama bıraksın diye ona inat başladığım oldu. kızdığını biliyorum ya ya sen bırak ya da bende başlarım dedim :jeyyar:

hmmm
:kedi: bende nargileyi çok severim, çay ı kahveyi de şekersiz içerim, ona karışır o da, şekersiz içme der, çay ı demli içerim, demli içme zararlı der xD oy yaa özledimm :asigim:

ben karışmam ona ama o bana karışır,sigara içmeyi seviyorum o elinin altında olsa bile günde bir iki defa içer,ben her gözüm gördüğündenaniknanik haliyle çatışıyoruz

ama sarhoşluklarını seviyorum ben ya çünkü kontrolünü kaybeden biri değil,bir kere beni arayıp şarkı söylemişti ''oohh döktür yandan yıldızlarda kayar durmaz yerinde hoppalaa'' falan şeklinde:teytey:

kiz Allah iyiliğini versin sarhosken seni arayıp doktur doktur hoppa diye şarkı mı dinletiyor :)))))) insan aşığım oluyorum bitiyorum falan diye şarkı dinletir be :)))))

içkiyi ağzına sürmemiş ben bile ondan daha tecrübeliyim sempatiksalakcinni
bi kaç denemem olmuştu daaa bayanssulusmile

ama sigaratayı bıraktıramıyorum malesefff ilk evlendiğimiz zamanlar çok tartışıyodum sigara yüzünden
artık baktım olmuyo bende saldım tek kelime etmiyorum kendim eşlik ediyorum ona
şimdi de o bana sigarayı bırakmam için yalvarıyo
eee etme bulma dünyası die boşa demiyolar kaydirigubbakcemile3

kiz Allah iyiliğini versin sarhosken seni arayıp doktur doktur hoppa diye şarkı mı dinletiyor :)))))) insan aşığım oluyorum bitiyorum falan diye şarkı dinletir be :)))))

aaaa cekhu niye ama demek eniştemiz farklı bişeyler yapmak istemiş.. benim sevgilim de bana şemmame yi armağan etmişti laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…