Eşinizin/Sevgilinizin sigara- alkol içmesine karışır mısınız ?

alkolle pek işi yok eşimin.arada bira içer o kadar.bu nedenle pek sorun etmiyorum ama kokusu çok kötü.:sinifsinif:kokusundan dolayı dırdır ediyorum birazkaydirigubbakcemile3
ama maalesef sigara tiryakisi çok söylüyorum bırak yada hiç olmazsa azalt diye ama nafile:umursamaz:
ben her ikisindende nefret ediyorum ağzıma sürmedim tam bir yeşilaycıyım:lepi:

eşimde bende sigara kullanırız eşimin hafta sonları abartmadan içmesinede pek bişey demem alkolu sevmiyorum ama aşırı sarhoş olmadıgı içinde bir problem olmuyor

Sarhoş olmadığı sürece alkole karışmam,sigaraya zaten karışmam bu kişinin kendi tercihidir..

genelde alkol alacağı zaman birlikte oluruz, ben yokken içmez ben eşlik ederim o da abartmaz zaten. sigara konusunda çoğaltırsa müdahele ediyorum biraz dikkat et diye

Sigaradan nefret ediyorum.Sigara içmesini tasvip etmiyorum,ama içki içebilir.Yemeğe gittiğimiz zaman birkaç kadeh bir şeyler içmesi normal.Alışkanlık haline getirip,her gece içmesini kimse istemez zaten.buyrunnnnnnnnn Dozunda ve yerinde...:içelim:

ikisini içmesinden de hoşlanmam işte naparsın, karışıveriyor insan (= boshayallersmile

bnim sewgilimde iiçio ama çk nadir sinirlendiği zaman içio ancak sigarayı kullanıomuş ama arkadaşlarıyla iddaya giriro bırakırsın bırakmazsın o da ölece bırakıverio işte ama şu anda askerde olduğu için belkde tekrardan içmeye başlamıştır:bbo:

bnim yanımda içmesini istemem alkol

hmmm
hoş değil ya, bende istemem

Bireysel özgürlük taraftarıyım . Karışmam we karıştırmam .

Özgürüm özgürsün özgür , kime neeee sempatiksalakcinni

Kızlar o kadar çok tenezzül ettim ki zamanında eski sevgilime. Durmadan sigara içerdi ve leş gibi kokardı, bana da kokusunu bulaştırırdı. O zamanlar anlayış gösteriyordum, azaltır diyordum. Ne kadar büyük ahmaklıkmış meğer! Bundan sonra bal gibi de karışırım hayatıma birir girerse, beni seviyorsa sigaradan da alkolden de vazgeçer o kadar!

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

sonuna kadar karısırım ama zaten kendısıde ne sıgara nede alkol agzına surmez ne kadar zararlı olduklarını bılıyo bana sakasını bıle yaptırmaz boyle sylerın

İçki ve sigara gibi bir sorunumuz olmadı çok şükür.

Olsaydı da karışırmıydım,karışırdım evet.

Onun sağlığı benim için önemliyse neden karışmayım ki.

Ne sigara ne alkolll valla var benim sevgilimde :)Bazen diyom bir kadeh neolur Ama yok sevmiyorrrrr :teytey:

Sigara icmiyorum sanlıyım ki oda icmiyor .. Ve felaket rahatsız olurum kokusundan saglıgı acısından uyarırım .. Alkol konusunda da bir problemimiz yok ölee deli gibi icen bir tip degildir .. Genel de birlikte az miktar da cok nadir iceriz ..:içelim:

Erkek arkadaşım ilk tanıştığımız zamanlar sigara içiyordu çıkmaya başladıktan sonra bıraktı 2 yıldır da hiç içmiyor.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…