Eşinizin/Sevgilinizin sigara- alkol içmesine karışır mısınız ?

:roflol: :roflol: :roflol:

Karışırım tabii...

İçmesi yönünde ama!!! :roflol: :roflol: :roflol:

Ben de alkol seven biriyim ve güzel de içerim, ne yapalım Tekirdağ'lıyız :lepi:

Alkol içmeyen biriyle de olamazdım herhalde, o ayrı bir kültürdür.

Bugüne kadar hiç sarhoş olduğunu görmedim, ben de olmam.

İçkiyi ağzınla içtiğin sürece sorun yok...

Sigara konusundaysa, ben kullanmıyorum. Eskiden içtiğim kısa bir dönem oldu ama sporu ve sağlıklı yaşamı sevdiğim için bıraktım hemen.
Nişanlım da bir başlar bir bırakır.

İçmediği zamanlar çoğunluktadır...
:asigim:

Son düzenleme:
şükür sigara ikimiz de içmiyoruz, alkolde çok nadir içeriz, ben pek içmem eşim de ayda yılda bir, onu da içerken bile sorar bana. çok içse karışırdım tabii ki , sonuçta kendine ve bana zarar veren her şeye karışırım.

sigara içen sevgiliyi öpmem bile ben lmaz: :umursamaz: karışırım tabiki sigara içmiyor Allah'tan canım sevgilimmmm 40 yılda bir de arkadaşlarla içer belki o da az sınırlı küserim döverim :umursamaz: onu düşünüyorum napim :asigim:

sigara kullanmıyor. alkolü de nadiren alıyor. malüm şeker hastası...
alkolü sık aldığı zaman karşııyorum.

alkol kullanmıyor allahtan öyle bir sorunum yok
sigarayı da benden az içiyor karışmıyorum yani

alkol almasına karışmam çünkü sarhoş olsa bile saçmalamayacak bir insan.

yanımda fazla sigara içmez bana da içirmez,birbirimizin kokusunu daha güzel alalım diye ama ben dayanamam zorla sigara içirtirim kendim içebilmek için:roflol:

içki içmesine karışırım çok içerse.
sigaraya da yerine göre.şakkıdı
sigara içiyor ama benim içmeme karışıyor o da

sevgilim sigara alkol kullanmıyor taa başından demiştim bu gibi alışkanlıklara yatkınlığın varsa başlamadan bitsin tiksiniyorum bu tür şeyleri kullananlardan diye...allaha şükür sorunum yok..

ama eski sevgilim erkek olmayı bu tür alışkanlıklarla doğru orantılı sayıyor diye ayrılmıştım.

kalp rahatsızlığı olduğundan dolayı sigara içmesine çok karşıyım
ne güzel 1.5 senedir içmiyodu ama sınav stresi arkadaş etkisi derken başladı yine..ama az içiyo ve yine bırakacak söz verdi
içki çok içmiş eskiden o yüzden artık pek hoşlanmıyo..anca beraber içersek içiyoruz başbaşa ya da arkadaş ortamında..o da çok az zaten..bu konuda bi problemimiz yok

içki içen bir insanla kendimi yanyana düşünemiyorum... zaten yazın kuzenleriyle içmişti geçen yıl. burnundan fitil fitil getirmiştim. bu sene akıllı davranıyor. beni istiyorsa katlanacak...

eşimin içmesine karşıyım içtigi zaman saçmalamıyo ama bana göre ters içmesii içtigi gün burnundan fitil ftil getiriyorum çünkü haklıyım helalimi neden haram yapıyo yaa sinir oluyorum bu içkiyi çıkarana şuan içse bile benden izin alıyo içmek için izin verdigim oluo ama nadirr hoş içse benim ruhum bile duymazz

sigarası war ama ben nefret ederim...ewlenmeden önce (sözde ) bırakmıştı ..(20 gün hiç içmedi _balayında)ama sora yine basladı..şimdi içiyo ve ben ne yapacagımı bilmiyorum..kokusu beni inanılmaz rahatsız ediyo ( gizlice bu bıraktırıcı ilaçlar falan war onlarımı yemeklere falan katsam die düşünmeye basladım yaa üffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…