Eşinizin sizi çileden çıkartan sözleri nelerdir?

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Bir tartışmada ,kavga anında yada normal bir zamanda eşinizin sizi çileden çıkartan sözleri mutlak vardır. Bunlar nelerdir acaba.

Kavga esnasında eşim çok sessiz bense çileden çıkan ve susmayan bir tipim eşim bana "kes sesini " der ve onda dahada çileden çıakrım restleşmeye başlarım resmen .ya sz

kes sesini mi :bbo:

evet ya evliliğimiz ilk yıllarından bunu kullanırdı ama okadar çok tepki verdimki hem kavga sırasıdna hemde normal zamanda bu sözün beni ne kadar incittiğini anlattımki sonunda bunu söylemekten vaazgeçti .vazgeçmeseydi bende ona kullnacaktım sırf beni anlaması için :)

Eeee?

Bu sözü beni delirtiyor.. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum, bir şeyler anlatıyorum.. Cümlemi bitirip sustuğum anda "Eee?" diyor.. Ve ben dakikalarca boşa konuştuğumu anlayıp susuyorum, susuyorum, susuyorum...

bizde de cok basit biseyden kaynaklanan bi tartısma bile olsa arada gerilim olunca ben dayanamıyorum.konusalım cözülsün istiyorum ama konusmak icin biseyler soyledigimde bnmki neyse diyoo uyuzzz oluyorummm snra neyse deme bak cözelim bitsin dedigimde tamam kapat konuyu diyo

"Tamam,tamam
bir daha sen ne dersen o olacak":tomato:

Daha tartışma bitmeden
"neyse"
"boşver"
ya da hiç bişey demeden durması.

Benimde en sinir olduğum sözünden biri "bakarız" demesi...
Bir konudan bahsediyorum mesela bakarız diyor sinir oluyorum.Sanki umursamıyormuş olsada olur olmasada olur gibi bir anlama çıkıyor.Ama ben net olmasını istiyorum...
Yada diyelim ki bir konudan bahsediyoruz tamam kapatalım bu konuyu diyor.İyice çileden çıkıyorum...
Ayy yazarken bile sinirlendim valla.
kötükedihüso

sessızlıgne sınır oluyrm cok sabırlı hıc sesını cıkartmaz susar olece dınlemedgnı dusunyrm hıc tepkı vermıyo ben cok uzatıncada kalkım gıder kavgacı degıl bızımkı bagrıp cagrmadgm surece tepkı vermıo ozamanlarda bıle amacn ne ndn huzurumzu kacırysun der cok gıcık oluyrm bu hareket(sizliklerinne )
kaydirigubbakcemile5 ama askımı cok sevyrm

bencede ya bütün erkekler kavga esnasında aynılar galiba bizimkide anlatırım anlatırım ee deer E simi var anlattım ya işte derim deli olurum birde yazıklar olsun kelimesinden hoşlanmam oda anlamını bilmeden çok sık kulalnır sonrada özür diler o hariç

Bu huy bizimkindede var.Ben böyle sinirden kendi kendi yerim.Ama o böyle bir konu olsun susar hiç tepki vermez.Mesela geçen gün 14 sayfa mesaj yazdım çok sinirlenmiştim.Eve gelmiş haber vermiyor.Size yemin ederim 14 sayfa mesajın üstüne tek söylediği ben eve geldim canım oldu.(Sanki onları ben yazmamışım.Bazen kavga etmeyi özlüyorum içimi boşaltsam rahatlasam diye.Öyle sakin davranıyor ki daha fazla üstüne gidemiyorum.Kendi kendimi yediğimle kalıyorum).

Ama ne olursa olsun bende çok seviyorumm canımcım o benimm oy oyy opuyorumnanaktan

Benimki de aynı.. Ama ben çözdüm artık.. Bakarız=Evet.. Kabul etmeyeceği bir şeye bakarız demiyor ve bakarız dediği zaman o şey mutlaka oluyor.. O yüzden ben takılmıyorum artık

bakarız demesıne gıcık oluyorum
farketmez dedıgı zaman delırıyorum
ne demek farketmez farketmelıııııııııııı
bı de otobuse bınerken sırtımdan tutar gec derrrrr
o an her defasında delırırımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen mesen gecmıcektım
orda kalcaktım zaten
ıyı dedın de otobuse bınebıldım derımmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak aklıma geldı

Benimki de aynı.. Ama ben çözdüm artık.. Bakarız=Evet.. Kabul etmeyeceği bir şeye bakarız demiyor ve bakarız dediği zaman o şey mutlaka oluyor.. O yüzden ben takılmıyorum artık

Bakarız dediğinde bizimkide olumlu oluyor ama yinede ne bilim bu kelimeyi kullanması hoşuma gitmiyor işte...Ama trip atmıyorum tabi alıştım artık ne yapimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…