Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Kendimden başlayayım , benimki en ufak sürtüşmede 2 kelime az konuş der . Evet sizlerden incileri alalım hanımlar

Birşey söylediğim zaman "sebep" demesine sinir olurum Aslında kötü niyetle demiyor ama ben o kelimeyi sevmiyorum uyarıyorum unutuyor
Kurban olurum ona ben

nerdeyse söylediği her söze sinir oluyorum ama bu aralar en çok ben çok seksi ve çekici bir erkeğim demesine kıl oluyorum

-ben kendme içecek bişeyler alıcam (alkolden bahsediyor)
-bizim çocuklarla biraz takılıcam (içmeye gidiyor)
-ne alakası var (söylediğim her kelimeye sırf muhalefet olmak için söylüyor neyle neyi alakalandırmaya çalışıyorsa artık)
-neden (ulan ne neden ne diyosam yap işte ne sorguluyosun sanki düşmanıyımda suikast hazırlıyorum cıncına kadar incaliyo)
-hikaye onlar (ona herşey hikaye zaten)
-offfff çok yakışıklıyım (puuuhahahahahahah he anam heee)

1)hallederizzz....
2)sen bilirsin...
ben derdimi anlatmaya çalışırken ya da bişeyle ilgili fikrini öğrenmek istediğimde bu 2 kelimeyi söylemiyo mu deli ediyo beni

sanırım ben herşeye sinirleniyorum...
ama en çok gözümün döndüğü şey ''ya he tamam dediğinde'' yada gülünmicek birşeye güldüğünde ve o anda benim de önemli birşey yapıyor olmam sırasında yaptığında''
bu ikisini yaptığında böyle ümüğünü sıkasım geliyor :)))

sanırım ben herşeye sinirleniyorum...
ama en çok gözümün döndüğü şey ''ya he tamam dediğinde'' yada gülünmicek birşeye güldüğünde ve o anda benim de önemli birşey yapıyor olmam sırasında yaptığında''
bu ikisini yaptığında böyle ümüğünü sıkasım geliyor :)))

-Sabah geri giycem çoraplarım temiz ondan buraya koyuyorum...
buna alıştım artık bi senede, dokunmuyor bile, hatta çorapları için yer bile belirledik

"hallederiz, sen bi rahat ol" bu lafı duyduysan anla ki hiççç bi zaman halledilmicektir o konu...

"sen bilirsin, nası istersen" buradan çıkaracağımız sonuç paşamız senin istediğini pek de umursamıyor, sırf üzmemek adına seni geçiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…