- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
buna alıştım artık bi senede, dokunmuyor bile, hatta çorapları için yer bile belirledik
"hallederiz, sen bi rahat ol" bu lafı duyduysan anla ki hiççç bi zaman halledilmicektir o konu...
"sen bilirsin, nası istersen" buradan çıkaracağımız sonuç paşamız senin istediğini pek de umursamıyor, sırf üzmemek adına seni geçiştiriyor
gecen hafta 3 yıldır soyledıgım seyı yaptım pıs coraplarını sepete atmadıgı salonun ortasına bıraktıgı ıcın sureklı tartısıyoruz ellemıycem nekadar durucak bakalım dedım adamın umru bıle olmadı camı acıp tam 6 cıft corabı asagı fırlattım gecenın bır yarısı bana pıskın pıskın ne oldu sımdı onları attında artıss dedı!
sabah gıderken toplamıs yoldan olurda bukadar olmaz artık[/QUOTE
İlahi çok güldüm ama bizim de var çorap maceralarımızAlıştım artık napiym.
-Sabah geri giycem çoraplarım temiz ondan buraya koyuyorum...
gecen hafta 3 yıldır soyledıgım seyı yaptım pıs coraplarını sepete atmadıgı salonun ortasına bıraktıgı ıcın sureklı tartısıyoruz ellemıycem nekadar durucak bakalım dedım adamın umru bıle olmadı camı acıp tam 6 cıft corabı asagı fırlattım gecenın bır yarısı bana pıskın pıskın ne oldu sımdı onları attında artıss dedı!
sabah gıderken toplamıs yoldan olurda bukadar olmaz artık
sabah gıderken toplamıs yoldan olurda bukadar olmaz artık
Genellikle sohbet etmeyi sevmez..Benimde buna sinirlendiğimi bilir...
Ewde otururken belirli aralıklarla ''naberrr'' der..Sanırım bunu sohbet olarak algılıyorr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?