Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

haklısın hayatım demesine sinir oluyorum ( madem haklıyım o zaman birşeyleri değiştir çaba sarfet bunu deyip konuyu her defasında kapatıyor kendince)
olur inşallah deyip birşeylrin olması için parmağını kıpırdatmaması umursamazlığı deli ediyo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canim yandigi zaman aci cekmek zevklidir demesi.
Soru sorunca bilmiyorum demesi.
Basim doner ve bunu soylersem mutluluktandir diyip gecistirmesi. Bi bak tansiyonum mu dustu oluyom mu dimi

erkek arkadaşım bi konuda tartıştığımızda sen benim yerimde olsan ne hissedersin veya sen olsan ne yapardın vb şeyler söylediğimde erkekle bayan eşit değil farklıyız der.. sinirrrr oluyorumm

keşke birşey dese de kavga edebilsek...susar benimki ve ben konuş dedikçe şuan sinirliyim ve mantıklı olamayabilirim,kalbini kırmaktan korkarım lütfen sus ve biraz şu ortam soğuyunca konuşalım der ve birdaha konuşmaz...

Benimki haksız da olsa bana muhalefet ediyor ve bir şekilde beni suçlu çıkarmaya çalışıyor , çıldırıyorum Yine de aşığım bu adama

gecen hafta 3 yıldır soyledıgım seyı yaptım pıs coraplarını sepete atmadıgı salonun ortasına bıraktıgı ıcın sureklı tartısıyoruz ellemıycem nekadar durucak bakalım dedım adamın umru bıle olmadı camı acıp tam 6 cıft corabı asagı fırlattım gecenın bır yarısı bana pıskın pıskın ne oldu sımdı onları attında artıss dedı!
sabah gıderken toplamıs yoldan olurda bukadar olmaz artık

- Sen bilirsin
- Sen nasil istersen
- Kafana göre takil
- Tamam sen duruma göre ayarla biseyler
- Farketmez ya.. sen nasil istiyorsan öyle yap
- Sorun yok, sen nasil biliyorsan öyle yap
- Bana her sey uyar, sen ayarla biseyler
- Benim için farketmez, sen..........

ya biraz da sen biseyler öner!!! diye kizinca da :

- Tamam ya, problem degil, bakariz, biseyler ayarlariz.... Sen rahat ol, sen....... (sil bastan)

Evliliğimizin ilk zamanlarında dışarı çıkmak istesem "nereye gidelim ne yapalım" demesi...Nereye gidelim diye diye bi yere gidemediğimizi hatırlıyorum. Önce eşimden beklerdim, şimdi planları yapıp yönlendiriyorum onu

ömrüm kapıda seni beklemekle geçecek ( 2 çocuğu hazırlayıp evden çıkmayı kolay zannedio)
aşkım bak bakim bana, sen kilo mu aldın ne ( son zamanlarda sırf beni kızdırıp eğlenmek için sölediği cümle)
uyumuyorum yaa, ne uyuması

hahaha verdigi tepkiye ve cavaba cok güldüm ya
ne kadar vurdum duymaz olabiliyorlar.. utanmasa seni suclu bile cikarir.. coraplar kom$unun sankii
en cok nefret ettigim $eydir coraplarin salonda birakilmasi.. umarim benimki yapmaz ilerde ya.. zamaninda cok büyük konusmustum

Genellikle sohbet etmeyi sevmez..Benimde buna sinirlendiğimi bilir...

Ewde otururken belirli aralıklarla ''naberrr'' der..Sanırım bunu sohbet olarak algılıyorr :26:

yuh artık :) bu kadar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…