Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

Ne eşler varmış ya. Ben olsam gülerim hemen.

istemediği bişey söylediğimde işine gelmez ve
senin sesin bu ara yine çok çıkıyor der
illett olurum bu sözüne

Karnıma ağrılar girdi gülmekten çok yaşa emi Benim müstakbel eşimin meşhur lafı da ''Bi muhalefet etme artık'' halbuki muhalefet falan etmem herşeye karşı çıkmam yani Ama son zamanlarda farkettim bana vercek cevap bulamadığında sıkıştığında söylüyo bunu ''Bakarız''dan bahsetmiyorum bile

benım kocam değil sevgilim ama kocam olsada söylediği şeyler değişmez eminimmm
-uzatma,yeter,bitir,beni sinirlendirme..
-bilmem sen bilirsin
-bana on kere açıklama yaptırma
-fenerbahçe tutkudurr
-uykum var
-tv izliyorum bitince konusuruz ,görüşürüz vs

Son düzenleme:
Evin hesabı için benden fikir alıp, uyguladıktan sonra en ufak bir problemde "senden bir daha fikir almayacağım, kendim yaparım hepsini" deyip, ay başında kedi gibi kalem kağıtla dibimde bitmesi.

eşimin en sevmediğim sözü bilmiyorum:)sıkıya geldiği an adam bilmiyorum diyor.mesela gün içerisinde beni neden aramadım hiç mi merak etmiyorsun diyorum bilmiyorum diye cevap veriyor ve ben sonrasında bıdı bıdı ya başlıyorum:))sonrada çok konuşan ben oluyorum.ama deseki yogundum canım arayamadım anlarım yanı.sonra sakınlesıyoruz ve dıyorum tekrar sımdı soyle yogundum dıyor.dengesız benım kocam sanırım:)

akşam kaçta geliyosun:bakalım yarın ....... gidiyomuyuz.bakalım bişeyin cvabını bilsede hepcümlelerinde belirsizlik var sinir oluyorum

arada bir söylesede ona belli etmesem de nişanlım olcak beyfendinin sinirlendigim illa laf söylemesi gerekli ya haksız da olsa su sözü :

'' bu havan kime '' bazen ciddn beni benden alıyo bu sözü bende ona '' akıllı ol '' deyince sus pus oluyo seviyom yaaaa neyse ne

Genellikle sohbet etmeyi sevmez..Benimde buna sinirlendiğimi bilir...

Ewde otururken belirli aralıklarla ''naberrr'' der..Sanırım bunu sohbet olarak algılıyorr :26:

bunuuu sanki ben yazdım yaaaa aynen yaaa yok adamda muhabbet yok arkadass

ayrıca

traş yapma İĞRENİYORUM BU SÖZDEN
beni sinirlendirmeeeeeee IYYYYYYY
sen daha cocuksun büyü artık COCUK OLAN KENDİSİ OYSAKİ
coraplaro falan herseyide ortaya atar ya yapma böle derim aman çok uzun iş dimi bırak ben yaparm der ama hicbizamanda yapmaz

Ayy allah yardımcın olsun , ayrıca sabır versin canım

buradaki çoğu sözleri söylüyor, beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor ben çıldırma aşamasındayken bu sefer "bak işte agresifsin deyince kızıyorsun ama gör iste agresifsin" Allahım sık gırtlağını otur aşağı

çok var da şimdi ilk aklıma gelen: " Ekmeğine bak sen ! " Bu ara bana karışınca ben ona diyorum .
" Senin dilin uzadı iyice bu aralar ."
Aslında en sinir olduğum şey bir şeyi sorduğumda cevap vermediği için iki üç kez sorarım sonra o da biriktirip bi an da üç kere aynı şeyi tekrar eder .Yeter anladım tamam tamam tamam diye isyan ettirir beni

Bizim kocalar ikiz olmasinn.

Hahaha hosuma gitti yaaa alem bir esin varmis)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…