Ben bunlarda gülecek birşey göremedim tersine korku filmi gibi anlattıklarınızSevgiliyken Epostamdaki tüm erkek ve erkek olma ihtimali olan adresleri silmişti. Bir de yine sevgiliyken bana yabancı bir şarkı gönderen arkadaşıma benim ağzımdan mesaj atıp bana niye aşk şarkısı yolluyorsun demiş. Kıskandığını düşünüyorum, sizce yanılıyor muyum :))
Hala sizinki mi?Benimki iyici ipin ucunu kacirmisti. Kilik kiyafeti, millet bakti tartismalarini gectim, telefonlarimi deli gibi kontrol ederdi. Bir aksam kayitli kisi listemdeki herkesi tek tek kontrol etti. Tanimadigi erkek birkac kaydi yaninda aratti ve hoporleri actirip konusturdu oyle emin oldu. En uç noktasi ise. Erkek bir arkadasima borc vermistim. Bunu duyduktan sonra bankalardaki butun hesap dokumlerimi alip inceledi tek tek. Kime ne odeme yapmisim diye ordaki erkek isimlerini de kontrol etmisti. Birkere de babami hastaneye kaldirmistik gece emin olmak icin ertesi gunu yanindayken annemi aratip, babami aksam hastaneye kaldirdik degil mi anne? tarzi sacma sapan konusturtup emin olmustu.
Benimki iyici ipin ucunu kacirmisti. Kilik kiyafeti, millet bakti tartismalarini gectim, telefonlarimi deli gibi kontrol ederdi. Bir aksam kayitli kisi listemdeki herkesi tek tek kontrol etti. Tanimadigi erkek birkac kaydi yaninda aratti ve hoporleri actirip konusturdu oyle emin oldu. En uç noktasi ise. Erkek bir arkadasima borc vermistim. Bunu duyduktan sonra bankalardaki butun hesap dokumlerimi alip inceledi tek tek. Kime ne odeme yapmisim diye ordaki erkek isimlerini de kontrol etmisti. Birkere de babami hastaneye kaldirmistik gece emin olmak icin ertesi gunu yanindayken annemi aratip, babami aksam hastaneye kaldirdik degil mi anne? tarzi sacma sapan konusturtup emin olmustu.
Yolda ,markette ,avm de kolunun altına alır kalabalık ,erkek yoğunluğu olan yerlerde sağ koldan sol kola ,sol koldan sağ kola sektirirErkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?