Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Nerde bir ıssız yer var orda otururuz dışarıya çıkınca.

Direkt söyler yüzüme şunu giyme bunu giyme, makyaj yapma, o tayt ne öyle

Ben bunlarda gülecek birşey göremedim tersine korku filmi gibi anlattıklarınız

Şu ana kadar koşmama durumu olmadı bilemiyorum aramızda kıskançlık Yok ve böylesi bizim için daha rahat.

Benimki iyici ipin ucunu kacirmisti. Kilik kiyafeti, millet bakti tartismalarini gectim, telefonlarimi deli gibi kontrol ederdi. Bir aksam kayitli kisi listemdeki herkesi tek tek kontrol etti. Tanimadigi erkek birkac kaydi yaninda aratti ve hoporleri actirip konusturdu oyle emin oldu. En uç noktasi ise. Erkek bir arkadasima borc vermistim. Bunu duyduktan sonra bankalardaki butun hesap dokumlerimi alip inceledi tek tek. Kime ne odeme yapmisim diye ordaki erkek isimlerini de kontrol etmisti. Birkere de babami hastaneye kaldirmistik gece emin olmak icin ertesi gunu yanindayken annemi aratip, babami aksam hastaneye kaldirdik degil mi anne? tarzi sacma sapan konusturtup emin olmustu.

Niye kıskansın ki, onu anlamadım ben...
Bir tek çok dekolte giyersem ‘ya bu hakikaten çok’ der, ben de ‘o zaman dibimden ayrılma kapmasınlar beni’ derim.
Bu kadar!

Hala sizinki mi?

Tesettürlü bir bayanım eşim giyimimi kıskanmaz ama dışarda makyajlı dolaşmama kesinlikle karşı.Parfüm deodorant kullanırım onu kıskanır.dışarda biri bana bakmıosa bile bakıo zannedip onu kıskanır.Kıskanılmak güzel bisey.Yanlız hiçde kabul etmez kıskandığını.Ara ara bide işyerinde sana asılan varmı diye sorar

Yalnız bu hastalık boyutunda. Adam size zerre güvenmiyor nasıl size güvenmeyen biriyle hala birliktesiniz? Yanlış anlamayın işinize karışmak gibi opmasın ama size sürekli onu aldatıyormuş muamelesi yapıyor bu gurur kırıcı bir şey değil mi?

Kıskanmam da kıskanılmakta istemem bizim erkeklerin ortası yok çünkü kıskançlık denen şey bir zaman sonra hayata müdahale etmeye ve ego tatminine dönüyor.Zamanında yaşanmışlığım var bu durumu.Allah herkese akıl vermiş herkes nerede duracağını bilsin kimsede kimseyi ergen gibi kıskanıp kısıtlamasın.

Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Yolda ,markette ,avm de kolunun altına alır kalabalık ,erkek yoğunluğu olan yerlerde sağ koldan sol kola ,sol koldan sağ kola sektirir dışarı çıkmadan kapının önünde dön bakım arkanı der benim kasa az büyükce belli eden türden benimki ,bide belli etmeyen acısını evde çıkaran tür var evlerden ırak

Sevgilim bana direk söylüyor,ses tonu değişiyor ,bakışları sertleşiyor aslında bir erkeğin seni kıskandığını anlamak çok kolay direk kendini belli ediyor.Aşırıya kaçmadığı sürece sorun yok ama çok çok aşırısı sorun.

5 sene boyunca 1 kere bıle kıskanmadıgını farkettım
ben 1 kere kıskandım ondada bana hak vermıstı kendısının sucu yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…