Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Hiç ne kadar kıskanıyorum ya da kıskanılıyorum gibi bir sorum olmadı kendime.
çünkü hiç sorgulayacak durumlarda kalmadım.

Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib

İyiyiz biz boyle.
Halimiz de tam olarak soyle;
Namus kisiye ozeldir.
Bir baskasi bundan sorumlu degildir ve olamaz da.
Kendi oyle zannedenler de sadece ezik ve erkek olmaktan baska bir numarasi olmayan tiplerdir.
Bunlara prim veren kadinlar da mecbureen kendilerini beni cok seviyor diye kandirirlar.
Ne diyorduk, biz iyiyiz.
Kendimizi biliriz.
İstedigimiz yere gidebilir, gittigimiz yerde istedigimiz yere oturabiliriz mesela.
Herkesin bizi yiyecegini dusunmuyoruz, inanir misin eslerimiz de oyle dusunuyor.
Cunku disi sinege bile kotu gozle bakanlardan degiller.
Kisi kendinden bilmiyor isi yani.

Velhasil kimseye namusumuzu da aklimizi da ipoteklemedik.
İyiyiz biz.

Benimki de bu konuda anlatılanlar gibi saça, makyaja, giyime aşırı karışmaz. Ben de ona neden sakalın şöyle demem. Bazıları diyormuş ya

Kadın zaten nerede ne giyeceğini bildiği sürece erkek de bunu anlar ve karışmaması gerekir. Her durumda dışarı çıkmadan önce 15 dakika sizi inceliyorsa bu neden böyle vb. o zaman eşiniz kıskanç değildir, sorunludur.

Yorumlar çok korkunç.
Kıskanmak ile kısıtlanmayı karıştırıyorsunuz. Hatta yönetiliyorsunuz.

İşin garip yanı bunu övünülecek bir şey gibi anlatmışsınız, siz nerede nasıl giyineceğinizi bilmiyor musunuz? Bana nerede nasıl giyineceğimi söylenmesini hakaret sayarım. Zekanızın küçümsenmesini vs hiççç saymıyorum bile.

Sana katılıyorum kesinlikle.
Hiç öyle kıskanan bir eş hayal etmemiştim,Allahta vermedi çok şükür.
Sadece ilk evlendiğimizde eşim,yalnız yolculuk filan yapsam ertesi gün görücüler kapıya dayanacak gibi davranmıştı:))
işini bırakıp benle gelmek isterdi,halbuki 1 saatlik yer,sonra alıştı.
Kıyafetim filan benim sorumluluğum zaten,o olmasa da dikkatliyim bu konuda.
O gereksiz tripliere ben de rastlıyorum arada.
Örneğin oğlumun okulunun müdür yardımcısı beni aramıştı,X bugün okula gelmedi,bilginiz dahilinde mi diye.
Ben de,o gün doktora götürdüğümü,telaştan unuttuğumu söyledim.
Okula gittiğim bir gün konuşurken,öğrencilerle böyle ilgili olduğu için teşekkür ettim,,bir veli dik dik bakarak,nasıl yani dedi.Ben de olayı özetledim,ama adam süklüm püklüm oldu.
Kadın müdür yardımcısına bir döndü,kaşıyla.gözüyle ben sana evde gösteririm tavırları.
Meğer adamın eşiymiş,kızının o okulda olduğunu biliyordum da kendisini tanımıyordum.
Adama acıdım vallahi...

Duygularımı cok güzel ifade etmişsiniz

Ayyy bana kolonya
Değişti mi bari

Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib
ahhhh yazıkkkkk!!!!
Ahh canımmm sen kendini böyle mi avutuyorsun???
Eşinin kısıtlamalarına kızıp delirirken burdan cok mutluyuz halleri siz önce dötünüze vuran adama güleceğinize, tepki verin.
Bak siz heryerinizi örttüğünüz halde totonuzu ellemişler, ben açıldıgım halde kımse ellemedi.
Demek kı hanzo hep hanzoymuş! Hanzolar ıcın erkeğin hapsine girmeye gerek yokmuş. Kendinizi kandırmayın! Eşim banaaaa güvenir amaaaa dışarıya güvenmezzzz ne tarafa güleyimmmmm

ne flört ne nişanlılık ne evlilik , hiçbir kıskançlık emaresi görmedim duymadım kendisinden.iyi bişey mi kötü mü pek karar veremiyorum.

ciddimisiniz.senin telin gerekiyorsa neden onunkini yazıyor.velevki telden rahatsız edildiniz. eşiniz güvenmezmi size. sizden karşılık gelmeyeceğini bilmezmi

O yönden sıkıntı yok.
Benden karşılık olmayacağını kesinlikle bilir.
Güvenle ilgili herhangi bir sorun yaşamadık bugüne kadar zaten.
Eşimin kendi hali böyle diyeyim.
Şahsıma algılamamayı öğrendim on yıl içinde.

Bu arada kibar yorumun için teşekkür ederim.
Bu adamla nasıl yaşıyorsun
Ben olsam boşamıştım. Hakediyorsun falan gibi yorumla gelmediğin için sağol

ağzı olan konuşuyor.klavyesi olanda yazıyor.sen boşver.mutluysan eşini seviyorsan kimene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…