- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib
ayrilmasi gerek ama sanirim destek cikani yok... ama bole bir insanla da nerwye kadar... kiskanclikdan daha beter bir insan durumKeşke hiç okumasaydım üzüldüm...Gercekten hastaymış!!
Sana katılıyorum kesinlikle.Kiskanclik yok bizde.
Neyimi kiskansin ki?
Dusunuyorum dusunuyorum valla bi sey bulamadim :)
Ben cok kiskanc kadinlarla esli gorusmelerde cok sikiliyorum.
Baktim kiskancsa bir daha gorusmemeyi tercih ediyorum.
Ahmet desem esine, kil kapacak gibi, avini bekleyen bir kaplan gibi gorunuyor gozume.
Ahhmet derken h'yi bir vurgulu soyledin, sen benim kocama mi yanliyorsun diyecek potansiyele sahip kadinlar var.
Ya da esime hos geldin deyip nasilsin'a girmiyor.
Esimden once ben rahatsiz oluyorum.
El ele oturmuyorsunuz ya arkadasim, ne oluyor yani ufak bir sohbetten.
Yok esi kiskaniyormus, ses tonunu cok cekici buluyormus o yuzden sesine takikmis.
Millet de ahmetin karisi konussa da azicik seks dusunsem diye bekliyordu zaten.
Tuhaf tuhaf kafalar.
O acidan biz boyle rahatiz.
Duygularımı cok güzel ifade etmişsinizYorumlar çok korkunç.
Kıskanmak ile kısıtlanmayı karıştırıyorsunuz. Hatta yönetiliyorsunuz.
İşin garip yanı bunu övünülecek bir şey gibi anlatmışsınız, siz nerede nasıl giyineceğinizi bilmiyor musunuz? Bana nerede nasıl giyineceğimi söylenmesini hakaret sayarım. Zekanızın küçümsenmesini vs hiççç saymıyorum bile.
Hımmm,sen pompililer sayfasına bir bakın istersen:))Eşim kıskanır da kıskanmaz.
Kıskanma biçimi daha çok şöyle:
Kedi seviyorum, "Bi beni şöyle sevmiyorsun" diye laf sokar.
Bu tarz kıskanır. Değişik yani.
Ayyy bana kolonyaBenimki iyici ipin ucunu kacirmisti. Kilik kiyafeti, millet bakti tartismalarini gectim, telefonlarimi deli gibi kontrol ederdi. Bir aksam kayitli kisi listemdeki herkesi tek tek kontrol etti. Tanimadigi erkek birkac kaydi yaninda aratti ve hoporleri actirip konusturdu oyle emin oldu. En uç noktasi ise. Erkek bir arkadasima borc vermistim. Bunu duyduktan sonra bankalardaki butun hesap dokumlerimi alip inceledi tek tek. Kime ne odeme yapmisim diye ordaki erkek isimlerini de kontrol etmisti. Birkere de babami hastaneye kaldirmistik gece emin olmak icin ertesi gunu yanindayken annemi aratip, babami aksam hastaneye kaldirdik degil mi anne? tarzi sacma sapan konusturtup emin olmustu.
Hımmm,sen pompililer sayfasına bir bakın istersen:))
Genelde evden sakin cikip donerken kavga kiyamet oldugunda zaten anliyorsun. Fonlu saclarima su serper. Makyajli yuzume elllerini surer elbise aldigimda bir yerini soker kapidan cikariz asansore kadar dort defa dondurur isikta bakar icim gozukuyor mu diye. Manyakmi yok
Vallahi bazen guluyorum bazen kiziyorum.iain ucu kavgaya donusmeden ortasini buluyoruz. Bazi kiskancliklarin guvenle alakasi yoktur.bir onceki arkadasa guzel bir sekilde izah ettim. Ben ne kadar dogru olursam olayim istedgi kadar guvensin ben ona guven versemde disarda bir suru hanzo var. Tabiki tercih meselesi adam sizi kiskanmiyor paylasmak istyor olabilir.herkese saygimiz sonsuz.
ahhhh yazıkkkkk!!!!Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib
Etiketleyeyim dur:))O nedir? Kötü bi şey değildir inş.
İnanamadım gerçekten.Duygularımı cok güzel ifade etmişsiniz
ciddimisiniz.senin telin gerekiyorsa neden onunkini yazıyor.velevki telden rahatsız edildiniz. eşiniz güvenmezmi size. sizden karşılık gelmeyeceğini bilmezmi
ağzı olan konuşuyor.klavyesi olanda yazıyor.sen boşver.mutluysan eşini seviyorsan kimene.O yönden sıkıntı yok.
Benden karşılık olmayacağını kesinlikle bilir.
Güvenle ilgili herhangi bir sorun yaşamadık bugüne kadar zaten.
Eşimin kendi hali böyle diyeyim.
Şahsıma algılamamayı öğrendim on yıl içinde.
Bu arada kibar yorumun için teşekkür ederim.
Bu adamla nasıl yaşıyorsun
Ben olsam boşamıştım. Hakediyorsun falan gibi yorumla gelmediğin için sağol
hic kiskanilmadigimi fark ettimbuyuksun kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?