- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
Vallahi bazen guluyorum bazen kiziyorum.iain ucu kavgaya donusmeden ortasini buluyoruz. Bazi kiskancliklarin guvenle alakasi yoktur.bir onceki arkadasa guzel bir sekilde izah ettim. Ben ne kadar dogru olursam olayim istedgi kadar guvensin ben ona guven versemde disarda bir suru hanzo var. Tabiki tercih meselesi adam sizi kiskanmiyor paylasmak istyor olabilir.herkese saygimiz sonsuz.Bu kıskanma değil hainlik bence. Ne demek elbiseyi söker makyajımı bozar falan. İlkokul 2 öğrencisi misiniz?
adam sizi kiskanmiyor paylasmak istyor olabilir.herkese saygimiz sonsuz.
Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kibYanlis mi yazdiniz?
Kiskanmiyor paylasmak istiyor mu??
Eger dogruysa kamu spotu gibi kadinsiniz.
Arkadaslar gordugunuz uzere cok kiskanclik yasayanlar sacmalamaya baslayabiliyorlar.
Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib
Bazı yorumları okuyunca evlenmesem mi hiç dedim. Hastalıklı adamları nasıl anlıyoruz da koca diye almıyoruz ustalaşmam lazım... Ben makyaj yapacam, herif silecek, saç yapacam, herif bozacak, kıyafet alacam, herif yırtacak, bir yere gidecez, herif önümü arkamı kaplayacak, beni ıssız köşelere sıkıştıracak ki kimse görmesin...Böyleleriyle hayat mı geçer ya... Adam önce bana saygı duyacak, sonra da güvenecek, net.
sonra ne oldu. geçmiş zamanlı konuşmuşsun geçmiştemi kaldıBenimki iyici ipin ucunu kacirmisti. Kilik kiyafeti, millet bakti tartismalarini gectim, telefonlarimi deli gibi kontrol ederdi. Bir aksam kayitli kisi listemdeki herkesi tek tek kontrol etti. Tanimadigi erkek birkac kaydi yaninda aratti ve hoporleri actirip konusturdu oyle emin oldu. En uç noktasi ise. Erkek bir arkadasima borc vermistim. Bunu duyduktan sonra bankalardaki butun hesap dokumlerimi alip inceledi tek tek. Kime ne odeme yapmisim diye ordaki erkek isimlerini de kontrol etmisti. Birkere de babami hastaneye kaldirmistik gece emin olmak icin ertesi gunu yanindayken annemi aratip, babami aksam hastaneye kaldirdik degil mi anne? tarzi sacma sapan konusturtup emin olmustu.
neden gülüyosun sinirdenmiBen tesettürlü ve makyaj yapmayip gayet dikkatli olduğum halde her giydiğime ve herşeye karişan bir kocam var.
Bir yere misafirliğe göndermez kendi anne baba kardeşlerim dişinda .
Düğünlere denize götürmez konu komşu ya gitme de yok ....
Alin size psikopat kiskanç koca örneği ...beni sağ gözü kapali olsa sol gözünden kiskanacak drrecede hasta hasta ya resmen :)
+1hic kiskanilmadigimi fark ettimbuyuksun kk
ciddimisiniz.senin telin gerekiyorsa neden onunkini yazıyor.velevki telden rahatsız edildiniz. eşiniz güvenmezmi size. sizden karşılık gelmeyeceğini bilmezmiOtobüste metroda kalkan oluşturur etrafımda resmen.
Bi mekana girdiysek hızlıca bi göz atar en münasip yer neresi diye.
Satıcılarla kendi muhatap olur.
Direk benle iletişim kurana söylenir.
Mağazalarda tel no bırakılacaksa falan
Kendi nosunu yazdırır.
Ondan habersiz gezmelere trip atar.
Haberliyse de sürekli arar. Napıyorsunuz diye.
Akşamları telde ilgilenmemden nefret eder.
Sürekli onunla aktivite yapalım.
En çok onunla mutlu olayım.
Vaktimin çoğunu onunla geçireyim ister.
İşten geldiyse ve yorgunluktan ölüyorsa bile
Dışarı çıkalım mı desem hayır demez.
Yeter ki onunla gezip tozalım.
O hep korumacı olsun etrafımda
Hergün çıksak hiç ses etmez.
Kıskanılmak bence çok özenilecek birşey değil.
Hem kıskananı hem kıskanılanı yoruyor.
Bi rahat ol.
Kasma bu kadar.
Ben zaten dikkatliyim desem de
Kendini ancak bu kadar rahat bırakabildi on yılda.
Keşke hiç okumasaydım üzüldüm...Gercekten hastaymış!!eski konulara bak
sonra ne oldu. geçmiş zamanlı konuşmuşsun geçmiştemi kaldı
neden gülüyosun sinirdenmi
Paylaşmak derken?? Bu cehalet karşısında diyecek sözüm yok. Siz oturun elbise söküklerinizi dikin.Vallahi bazen guluyorum bazen kiziyorum.iain ucu kavgaya donusmeden ortasini buluyoruz. Bazi kiskancliklarin guvenle alakasi yoktur.bir onceki arkadasa guzel bir sekilde izah ettim. Ben ne kadar dogru olursam olayim istedgi kadar guvensin ben ona guven versemde disarda bir suru hanzo var. Tabiki tercih meselesi adam sizi kiskanmiyor paylasmak istyor olabilir.herkese saygimiz sonsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?