Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Anlamadigim konu ,erkek arkadasim beni hic kiskanmiyor.Bana artik garip ve komik gelmeye basladifarkli sehirlerdeyiz.ne giyimimden ne cevremdeki erkeklerden rahatsiz oluyor .Ama tabi ki kisa bir elbise giydiysem oturken yada kalkarken dikkat etmem konusunda uyariyor.
Cok yakin oldugum sadece iki erkek arkadasim oldu,onlarla disari kahve icmeye gittigimde donus saatime dikkat ediyor mesela.ben de onun soylediklerine dikkat ediyorum.Arkadaslarimin ikisini de farkli sebeplerden sevmiyordu,gorusmemdrn rahatsiz oluyor ve trip atiyordu (mesela onlara danisirsam yahut onlarla plan yaparsam)ama hic yasak koymadi.
Sevgilimin beni uyardigi konular hakli cikti ve onlari daha iyi tanidim.ikisiyle de arama mesafe koydum dostlugumu da bitirdim.
Lakin ben cok kiskancim.Bu konuda o bama karismazken ben onu cok yoruyorum cok cadilik yapiyorum

Bir gün esime beni kiskanmiyorsun hiç beni sevmiyorsun ozaman diye sormuştum bana bir bakti ne demek kiskanmiyorum,ben sana güveniyorum benim kiskancligim pistir dedi eğer seni kiskanirsam kiskandığım gün yaşatmam benim kıskançlığimdan kork sen dedi sen nerde ne yapmasini saten biliyorsun dedi insan eşini ne için kiskanir dedi namus meselesi için dedi
Birdahada o soruyu sormadim

Bu kıskanma değil hainlik bence. Ne demek elbiseyi söker makyajımı bozar falan. İlkokul 2 öğrencisi misiniz?
Vallahi bazen guluyorum bazen kiziyorum.iain ucu kavgaya donusmeden ortasini buluyoruz. Bazi kiskancliklarin guvenle alakasi yoktur.bir onceki arkadasa guzel bir sekilde izah ettim. Ben ne kadar dogru olursam olayim istedgi kadar guvensin ben ona guven versemde disarda bir suru hanzo var. Tabiki tercih meselesi adam sizi kiskanmiyor paylasmak istyor olabilir.herkese saygimiz sonsuz.

ottan bo..tan kıskanmaz eşim
bazen etek giydiğimde çok kısa değil mi o der

ya daçok az dekolte kısmı açık bir bluz giydiğimde çok açık değil mi o der

bazen etek giydiğim zaman arabaya binerken dikkat et der.

bazen de bir mekana gittiğimiz zaman erkek erkeğe oturan tipler varsa onlardan uzaga oturmamızı ayarlar.

çok aktif calısan bır bayanım, yanıma gün içinde birçok erkek ziyarete gelir iş için, telefon acarlar , whatsaptan konusuruz bunlardan kıskanmaz mesela.

Yanlis mi yazdiniz?
Kiskanmiyor paylasmak istiyor mu??
Eger dogruysa kamu spotu gibi kadinsiniz.
Arkadaslar gordugunuz uzere cok kiskanclik yasayanlar sacmalamaya baslayabiliyorlar.
Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib

Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib

Çok şükür halimiz ortada. Denize, tatile, düğüne, işe, Arkadaşlarımızla buluşmaya vs vs her yere gidebiliyoruz. Siz sadece koca kişisi anne ve babanızı görmekten saçmalamaya başlamışsınız, çok geçmiş olsun.
Edebini bil de konuş.
Ne demek kıskanmayan erkek sizi paylaşmak istiyor olabilir??
Sen burada ki kaç kadına ne dediğinin farkında mısın?
Karşılıklı birbirimizi kıskanmıyoruz çünkü güveniyoruz, medeni insanlarız. Eee çevremizde sizin gibi cahil insanlar da olmayınca kıskanılmaya/kıskanmaya gerek kalmıyor.

Direkt soyler insani deli etme der ama nadirdir.
Bazende konusmaz surati duser, anlarim ki kiskanmis.

Bazı yorumları okuyunca evlenmesem mi hiç dedim. Ruh hastası adamları nasıl anlıyoruz da koca diye almıyoruz ustalaşmam lazım... Ben makyaj yapacam, herif silecek, saç yapacam, herif bozacak, kıyafet alacam, herif yırtacak, bir yere gidecez, herif önümü arkamı kaplayacak, beni ıssız köşelere sıkıştıracak ki kimse görmesin... Böyleleriyle hayat mı geçer ya... Adam önce bana saygı duyacak, sonra da güvenecek, net.

Böyle adamları koca diye yanlarında gezdirmeyi bırak birde mutlu oluyorlar ya. Ne demek beni köşeye ıssız tarafa oturtmak. Bireyim ben ya, bir benliğim var. Benim nereye oturacağıma eşimin ne söz hakkı olabilir. Kendimden tiksinirdim ben herhalde. Sen evlen evlilik güzel güzel:) Benim eşim sevgiliykende çok anlayışlı biriydi, sevgiliyken kendini belli ediyolar zaten.

sonra ne oldu. geçmiş zamanlı konuşmuşsun geçmiştemi kaldı

neden gülüyosun sinirdenmi

ciddimisiniz.senin telin gerekiyorsa neden onunkini yazıyor.velevki telden rahatsız edildiniz. eşiniz güvenmezmi size. sizden karşılık gelmeyeceğini bilmezmi

Sevgilim hiç kıskanç değil bir ara bunu dert ederdim ama buradaki kıskanç eşleri gördükten sonra iyi ki değilmiş dedim.

Kıyafete, saça ,makyaja ne bileyim gezmeme karışmaz benim eşim. Kıskançlık böyle birşey değil zaten bence... ama bir keresinde birini fazlaca övmüştüm ona. O zamanlarda beni dinlemiyormuş gibi yapıp konuyu değiştirmişti. Yani kiskansa bile bunu öyle beni aşağılar gibi yapmaz...

Paylaşmak derken?? Bu cehalet karşısında diyecek sözüm yok. Siz oturun elbise söküklerinizi dikin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…