Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Garip bir soru bu ya herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır. Buradaki her insanın eşi ya bunu hep dile getirir ya arada hediyeler alır yada içinde saklar. Bunlardan birini yapmıyor diye sevmiyor olmaz sonuçta herkes karakterine göre davranış sergiler eşinizin sizi sevip sevmediğini yine en iyi siz anlarsınız çünkü siz tanıyorsunuz onu.

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Konu sahibesi kac yillik evlisiniz?
Cocuk var mi?
Esiniz is durumu nasil yani yogun mu calisiyor?
.
.
.
Bu tur sorularin cevabi da etkili sevgiyi gostermede.
Bide su var ki cok onemli esinizin sevgi dili ne?
Esiniz nasil fitratta biri.
Aile yapisi nasil?
Cocukken herseyi anne babamizdan ogreniyoruz.
Sevgi dilini de oyle.
Yani karsiya sevgimizi gosterme bicimimizi de ailemizden ogreniyoruz.
Esinizinde mutlaka bi sevgi dili vardir.
Onu tanimaya calisin.
Illa her erkek ayni olacak diye bisey yok.
Robot degiller sonucta.
Burda arkadaslar iyi kotu ornekler vermis .
Orneklere takilip kafanizda kurupta esinizi de bunaltmayin.
Mutluluklar dilerim...

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Ilk bikaç ay taktım , sonra hiç takmadim.
Yüzük olayina hiç takılmam.
Eşim de takmiyor.
Daha büyük şeyleri kafanıza takın mesela saygı gösteriyor mu ? Arkanizda duruyor mu ? Vs vs.
Yüzük takipta etmediğini bırakmayan bi adamla olmayı , yüzük takmayip seven sayan bi adama yeglerim.

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Söylemektense yaptıkları daha önemli bence.

Mandalinamin beyaz kısmını yemedigim için soyar yumurtami rafadan yapar gece üstümü örter koltuğun altını temizlemek için çekerken belini agritma ben yaparım der gece ayaklarımı ısıtır gibi gibi alyans konusunda eşim takıyor ben rahat etmediğim için takmıyorum o da birşey demez ben sormuştum rahatsız okuyordan takayım sadakat yüzükle mı oluyor demişti

Çok güzel bir kitap okumuştum onu tavsiye etmek istiyorum Beş sevgi dili, Her insanın sevgisini ifade ediş tarzı farklı , bana çok yön göstermişti.. Okuyun derim

sevdiğini hissettiriyor olabilir ama duymak da istiyor insan bazen. seni seviyorum dediğinde ben de seni seviyorum demeli. biliyorum ne demek ya? en gıcık cevap.

Benimki hiç romantik değildir, seni seviyorum derim tamam oldu der mesela,yada fazla merak etmez telaşlanmaz, hastaysam pek umursamaz, yada biriyle bir sorun yaşadığımda o kişiye kin beslemez olayları objektif değerlendirir ama beni seviyor biliyorum. Nerden biliyorum bende bilmiyorum ama hissediyorum bir şekilde. Bir arkadaşın eşi çok romantikti imrenirdim meğer adam aldatıyormuş, romantizm düşünceli olmak, kadınların dilinden anlamak karakter meselesi sevmeyle ilgisi yok.

Eşiniz yüzsüzse, odunsa evet tahmin ettiğiniz gibi seksi seviyor ve muhtemelen onun için evlenmiş.
Ama naif bir adamsa utanıyordur. yavaş yavaş alıştırın onu.
Ama 'biliyorum beni sevdiğini ehi ehi' demesi kıllandırdı beni.
Benim eşim dese ağzının ortasına bir tane... töbe töbe...

Valla beni çok düşünür onu giy terlik giy getirir giydirir zahmet ettirmez yemek yapsam uğraşma yorma kendini der cimrilik yapmaz maaşının çoğunu bana verir heray hesap sormaz ne aldın falan filan diye ailesine karşı hep arkamda durur laf ettirmez vb.
ay senin eşinin yok mu kardeşi falan :halay:şaka bi yana allah bana da böyle bir eş nasip etsin hayal gibi :nazar::nazar:

bazen bana marsmelov alıyo:confused: şaka bı yana evlenınce oyle mıç mıç olunmuyo ya

sen onu hissedersin zaten hissedemiyorsan sorun var demektir.

Ne iltifat eder ne guzel bir soz soyler ne de dogru duzgun muhabbet eder.ama 30 yil da gecse bu eve kedi giremez diyen adam birgun sokaktan kapip getirdigim kedimizle 4 yildir ask yasiyor.mesela bu beni sevdigini gosterir.normalde ne sarilir ne oper.cok afedersiniz birliktelik sirasinda yanagimi falan oksar hani sanki yeni sevgilibolmusuz gibi.bu sevdigini gosteriyor.annesine laf sokmalarima ses etmez genelde.bu beni sevdigini gosterir.10 yillik evliligimde dusununce hep benim dedigim oluyor sonucta.hayatta yapmam dedigi herseyi yapti ben istiyorum diye.bu beni sevdigini gosterir.(ben hicbirini yapmadim henuz)sadece su lanet sehirden bir turlu goturemedim adami.sirf ailedi burada diye buradayiz.ama onu da basaracagim birgun biliyorum.inadim inat yapacagim.cocuklarimizla deli gibi ilgilenir.bir emzirmedigi kaldi.gerekli techizat olsa onu da yapardi eminim.gecen koltukta uyuyakalmisim.kizim anbe kalk cisim var dedi.esim anneyi rahatsiz etme sizin icin calisiyor yorgun gell ben gotureyim dedi.basit birsey belki ama bu eni sevdigini gosteriyor.sadece gecen gun nadil olduysa seni seviyorum dedi.hic belli olmuyor dedim.eger belli edemiyorsam bu benim okuzlugumdendir ama bu boyle bunu bil dedi.fakat bunlarin disinda hastalanirim umursamaz pek dilinin ucuyla nasil oldun der sadece.40 yilda bir bulasik makinesi bosaltma disinda hicbirseye yardim etmez.cok cabuk sinirlenir.sinirlenince dilinin ayari kacar cok abuk kalp kirar.hayatta gelip ozur dilemez gonul almaz.ben de yapmam.bu yuzden aylarca ayni evin icinde birbirimizin yuzune bakmadan kus kalmisligimiz vardir.valla ben de bilmiyorum sevginin gostergesi nedir artik.esime ne zaman sorsam eni seviyor musun diye heralde yani seviyorum.sevmesem niye evli kalayim seninle der.yani ona gore evli kalmak sevgi gostergesi icin yeterli:))

benimki daha bana iltifat etmedi. ben etsin diye ona ediyorum. uuuu kıyafet üzerine nasıl oturmuş falan diyorum karşılığı gelmiyo :dondurma: ama sevgi eşittir iltifat değil ki. yaptığı yığınla şey var anlıyorum. hislerine bak. sevilmediğini hissediyorsan sevmiyordur

her işimde bana destek olması, yardım etmesi, gece uyurken üstümü örtmesi, senin ellerin kurumuş deyip alıp nemlendirici sürmesi vs. vs. :KK68:

Merhaba sevgili Aysus,

Ben hep seven insanın bunu bir şekilde belli edeceğini düşünürüm. Öyle büyük jestler değil bahsettiğim. Bir sevgi, aşk varsa elbet bunun bir yansıması olur. Bir eş yorgunluktan ölse bile eve dönünce bakışı ile, seni gördüğüne mutlu olduğunu belli ederek bunu belli edebilir. İlla ki sevdiğini söylemesine gerek yok.

Bunu hissedemiyorsan önce ciddi bir şekilde düşün, daha sonra suçlayıcı bir dille değil, fakat olumlu ve çözüm odaklı bir şekilde eşinle "sevgiyi" "aşkı" eşlerin birbirlerine yaklaşımı, duygular, samimiyet gibi... onu anlamana yönelik konuları konuş. Eğer gerçekten seni mutsuz eden biri ise veya mutsuz bir evlilikse ... Tekrar ciddi bir şekilde düşün.

Mutluluklar dilerim.

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Bana firin makarna yapar...bende mutlu olurum...baska hicbisey umrumda degil makarna yapiyosa seviyordur benim kistasim bu

Mesela dün akşam babamlara gidecektik ben dedeme çok düşkünüm onu da çağıralım dedi eşim. Akşam çay içerken bir baktım dedemin çayına şekerini atmış onu karıştırıyor sessiz sessiz Dedem tv seyrederken çok şükür :KK200:

Bana olan sarsılmaz güveni mesela bilmiyorum bu sevgiyle alakalımıdır ama ben böyle davranınca sevdigini hissediyorum.

Esime olan güvenim de tam degil cunku guvenimi sarsiyor.ben dogum yaptiktan sonra +18 videolr izpemisti ikinci krte yakaldigimda bir hafta cekip gittim .ucuncu kere olmasin dedim.bugun telefonunda google girdigimde gecmise baktigimda tekrar bu sitelere girdigini gordum. Simdi ben ne yapayim.evlilikte en önemli sey sadakat guvendir. Ama guvenimi sarsti

Back
X