Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor

Biz de takmıyoruz ama ikimizin de zerre umrunda değil bu durum .. Yüzük takması benim için sadakat ya da sevgi ölçütü değildir. Sevildiğimi duymak değil hissetmek isterim.Bir kamyon güzel laf etse boş , içinden gelerek bir bardak su getirse benim için kafidir.Geçen sandviç yapmıştı herkese , benimkinin ekmeğinin içini almış sevmem ekmek içi..Yani benim için son derece ince bi jest bu resmen gözümde devleşti :KK70: Kısacası lafa değil icraata bakanlardanım..:KK51: Beklentilerim çok düşük o yüzden hiç hayal kırıklığı yaşamıyorum yaptıkları bonus oluyor sadece..

Benim eşim ilk zamanlar bencil gururlu bir adamdı.cogu zaman beni sevmiyor mu diye düşünürdüm.zamanla öğrendi bazı şeyleri.fakat kırılma noktasi, boşanmanin eşiğine gelince oldu.kaybetme korkusu iyi geldi ona.simdi biliyorum ki beni çok seviyor.sen yokken nefes alamiyordum demişti.zamanla tanıdık birbirimizi.sabrederek.tahammul ederek.ama ortaya güzel bir iş çıktı

Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.
Yani 25 erkekle dolmuşta yolculuk yapılabilir .Belkide bende bu şekilde yolculuk yapmışmıdır yani dolmuşta kaç erkek var diye saymam,tuhafta karşılamam yok eğer rahatsız da olmuşsam iner başka dolmuşa binerim.
Gerçekten bana çok ilginç geldiniz.Üstelik bunları kıstas yapıp eşinizi ilgisiz ilan etmeniz!!

Az once esime bana sevgini gostersene dedim.once gozlerime derin derin bakti sora sozlu goster diyince seni cok seviyom dedi :deli:

Benimle evlendiği günden beri düşman aileme düşman bana düşman zaten nefret ediyorum diyor bana o yüzden ağzıyla kuş tutsa da inanmıyorum onun sevgisine sanki benim kariyerim için evlenmiş benimle ne yaparsa yapsın böyle söylediği için inanmıyorum mesela

Canımm kariyerin varsa nefretini kusan bir adamla niye berabersin ki :( nedir seni onun yanında tutan?

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Sevgi.. O kadar geniş ki sevginin anlamı. Kelimelere takılmayın..
Bazen bir bakış bile yeter..

Canımm kariyerin varsa nefretini kusan bir adamla niye berabersin ki :KK43: nedir seni onun yanında tutan?
Bebeğim in aile ortamında büyümesini istiyorum ve başka sıkıntı lar var maddi manevi o nedenle canım

Hiç konuşmamasından. Konuşursa her şeyi batırıyor. Sessiz kalması aile yaşantısı için elzemdir.

Yemeğin en güzel tarafını fazlasını benim önüme koyar,kendi ailesini evlenmemiz için ikna etmesi çok farklı yapılardayiz çünkü. Dişarda kimseye aldırmadan bazen kafamdan bazen yanağımdan öpmesi:)),günde 10 kere aramasi:))) daha da çoğaltılabilir tabii ki. Yazılmış ama ben de yazmak istedim herkesin sevgisini gösteriş biçimi farklıdır bunları yapmaması sevmediği anlamına gelmez..

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:

hangi yaşta dul kalmak istiyorsun?
ya da dul kalmak değil de sakat kalmak mı istiyorsun mesela?
veya hamile kaldığında dayak yiyip düşük yapmak?
veya çocuğunun gözünün önünde dayak yemesi?
bunlardan hangisini 19 yaşında "dul" kalmaya tercih edersin?
bu arada "dul kalmak" senin tabirin olduğu için kullandım, aslında sen dul değil boşanmış olacaksın

boşanmak istemiyorsan bile resti çekmek zorundasın
boşanacak gibi yapmak zorundasın
geri dönüş şartı olarak da tedavi olması gerektiğini şart koşmalısın
bu da senin son çaban olmalı

Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin

Allah yardımcınız olsun
konu sahibi başka olunca, durumunuz nedir diye soramıyorum...

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Beklentini azaltırsan eşinden daha mutlu olursun canım . Bi insanı degiştiremezsn .ben mesela öpmeyi cok severim durup dururken öperim yanagından filan o da hiç sevmez kızar ben ilklerde çok takılırdım niye böyle yapıyor diye sonradan dedimki aman cokda önemli . Ben ben gibi hareketler yapıyorum o da kendi gibi yasayıp gidiyoruz. Sevdiginide nerden anlıyorum biliyomusun 5 yıllık evliyim seni seviyorum lafını agzından bir kere bile duymadım ama yataga yatınca kolunu basımın altına alıp bana sarılıp uyuyor ya ordan anlıyorum beni sevdigini

Benimki de soylemez seni seviyorum falan.. Bazen oyle bi yerde oyle bisey soyler ki heh beni seviyormus derim.
Onun disinda ailesine karsi her zaman arkamdadir vs. Biyere gittigimizde onurlandirir, ustun tutar.
Velhasil herkesin kistasi farkli. Kimseyle kiyaslamamalisin..

Şimdi normal şartlarda (son zamanlarda aramız limoni) öper koklar sarılır, al8sberise yanliz gitmesi gerektiyse benim sevdigim ufak birsey alir(ev için ufak bir eşya veya gofret vs).
Başka insanların yaninda beni yüceltir,istemedigim seylere zorlamaz vs. Ama iki cocuktan sonra (biri 2 yaşında digeri 1 aylık) çok yiprandik ve eski halimi özlüyorum doğrusu.

Bazi erkekler sevdigini söyleyemezmiş belki eşiniz sizden genel anlamda cekinmiyordurda sadece o kelimeleri kullanamiyordur. Bizim oralarda bir laf vardir "erkekligine b*k sürdürmüyor" hesabı

Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Eski konularinizi hatirliyorum. Zaten tereddutluydunuz burda herkes evlenme yol yakinken don demislerdi. Allah yardimciniz olsun. Esle imtihan guc.

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Hehe benmkide aynı takmyr bende takmyrm ona da bişy demiyr:) bende çalişmyrm dolaysyla erkeklerle gerçktn hiç irtibatım yok. Kıskanır mı onu bile bilmyrm çnkü hiç böyle bi durum yaşamadk. Biz kadınlar olarak sevldğmizi hissetmek istiyrz ama adamların fıtratına ters sanki:))

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:
O cicekleri ona yedir
Sonra da darp raporu al ablacim
Hadi bir daha elini kaldirsin da gorsun gununu,o eli polis alip nerelerine takiyormus kendisinin

Son düzenleme:
Eski konularinizi hatirliyorum. Zaten tereddutluydunuz burda herkes evlenme yol yakinken don demislerdi. Allah yardimciniz olsun. Esle imtihan guc.

Nikah olmuştu zaten. Bana pek bi zulmü yok hatta gelir gider makas alır, öper ama aramızda tutku yok, aşk yok maalesef

Benim eşim ozel gunlerden gunlere seni seviyorum der ama son zamanlarda ciddi anlamda soylemese de beni sevdigini biliyorum. Bence bir erkek gozleriyle de anlatabilir. Evliligimizin ilk senelerinde o kadar donuk bakiyordu ki bana gormuyordu anlamiyordu ama bende hic uslu bir eş olmadim cok sinirliydim daha sonra tiroidimin oldugunu ogrendim ve ilac basladim. Kendiliginden hersey duzene girdi artik sinirli degildim daha iyiydik. Ona bakislarim bile degismişti. Onunda ayni sekilde bana. Bu cok goreceli bir kavram aslinda. Sadece esime karsi degil herkesin sevgisini farkli yollardan gorursun. Kuzenim tup bebek parasini ben vermek istiyorum sana gonlumden koptu sende yasa bu duyguyu dedi ve ben biliyor olmama ragmen kendimi cok degerli hissettim. Bir kaza yapmistim canim aciyordu kaynbabam yanima yaklasip biliyorum kizim canin aciyor ama benimki seninkinden daha cok aciyor seni boyle gordukce paramparca oluyorm icim gidiyo demisti onunkini de o zaman anladim. Yani sadece laftta degil. Insanin diliyle soyledikleri ve davranislari bakislari birbirini tamamliyorsa o kisinin sizi sevdigini anlayabilirsiniz.

Back
X