Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin

Hangisini yazym ki:KK68::nazar:

Bu soruyu sordugunuza göre söylüyorum Her seviyorum diyene inanırmısınız ?

Seni seviyorum dese ne demese ne? Hareketleri davranışları ilgisi yeter sevdiğini anlamaya. Demekki onunda sürekli söylemeyen bir yapısı var. Söylemiyor diye sevgisinden şüphe edip konu açmak, milletin kocasıyla kıyaslamak doğru bi davranış mı?

Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Allah yardımcınız olsun :( bir çaresi yok mı bu durumun? Henüz 2 aylık çok çok yenio_O

Adam duymaktan sıkılmış. O yüzden böylr söylüyor. Bunu söylemekten vazgeçin bence. Sevgililik dönemi gibi seviyorum demeye gerek yok sevmese aynı yatağı,aynı evi niye paylaşsın?
Ama her paylaşanda seviyo değil malesef :)

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Ben artık beni sevdiğini sanmıyorum.:110:

Eşim beni sevmiyor, ben de onu. Boşanma işlemlerine Pazartesi başlayacağım için hala eşim resmiyette ama kalbimde ve beynimde yabancı biri. Sevgiye inanmıyorum artık her şey sahte geliyor bana. Yapmacık, yalan dolan dolu insanların içi. Gerçekten iyi birileri varsa ben hiç denk gelmedim. Ben de dahil kalbimde her zaman ikiyüzlülük var. Yalanlarla yürüyor rutin hayat. İş hayatı ev hayatı hep bir rol, hepsi ayrı maske gerektiriyor.
İçimi dökmüş gibi oldum kusura bakma :)

Ben sadece cinsellk istemiyorum esim bunu cok istiyor.bazen dusunuyorum insan sevmedigi biriyle niye birlikte olmak istesin ki diye bazen de beni degil de seksi seviuormus gibi hissediyorum
Bende oyle hissediyorum benimyerimde baskasi olsada olur gibi .....

Yazacak birşey bulamadım :) genelleme yapmadım zaten. Sevmeyende vardır muhakkak ama o durumda da boşanmalı. Kendi durumunuzdan mı bahsediyorsunuz anlamadım?
Hiç bi konuda genelleme yapamayız zaten.

Ayrıca burada okuduklarımdan kaynaklı yazdım onu :) hani bi söz varya "Allah herkesi sevdiğine kavuştursun diyeceğim de; ben sana, sen ona.. Nasıl olacak ki" diye :) konuyla alâkamız kalmadı ama olsun güzel bi noktaya değindik :D

Eşim beni sevmiyor, ben de onu. Boşanma işlemlerine Pazartesi başlayacağım için hala eşim resmiyette ama kalbimde ve beynimde yabancı biri. Sevgiye inanmıyorum artık her şey sahte geliyor bana. Yapmacık, yalan dolan dolu insanların içi. Gerçekten iyi birileri varsa ben hiç denk gelmedim. Ben de dahil kalbimde her zaman ikiyüzlülük var. Yalanlarla yürüyor rutin hayat. İş hayatı ev hayatı hep bir rol, hepsi ayrı maske gerektiriyor.
İçimi dökmüş gibi oldum kusura bakma :)
Bende böyleyim sizin gibi:KK12:

Davranislarindan anlasilir zaten illa dile dokulmesi gerekmiyorki gerci biz kadinlar seni seviyorum sizunu her zaman duymak isteriz:KK68:

Seviyorum kız seni deli karı diyor :KK70:
Zaten sevilmesem cekilecek cile degilim.
Bak bugun hasta yatiyorum, sabahtan beri ne yapacagini sasirdi, bitki caylari, corbalar, havlu isitip belime koymalar...
Her zamanki halimiz bu, dokunmadan oturamayiz, birlikte fazladan 10 dk gecirmek icin cabalariz vs vs
Ama sevgiden anladığınız kiskancliksa bakın o hic yok, olsa zaten o aşkından ölse de ben onu sevmezdim:kahve:

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor

Canım bu hiç onemsenecek birşey degil inan bana biz de takmıyoruz cunku ben alısamadım. Esım takıyordu ben ona da sen de cıkar dedim :) muhım olan parmaktaki yuzuk degil ki hiç takılma buna

Bazen annemle evlenmişim gibi hissettirmesinden. :olamaz:
Sıkı giyin Gangsta üşürsün, aa ama çok az yedin bunu bitir Gangsta, Gangsta saçlarını şöyle yapsana daha güzel duruyor, ama Gangsta kuzum ıslak saçla oturma öyle sinüzit olursun... Bla bla...

Bazen yardımlarından ve hoşgörüsünden.
Evin içinde (ki şu an çalışmadığım halde) temizlik vb. her şeye girişir. "Bugün yemek yapasım yok" dediğimde "Dışarıdan söyleriz o zaman, ne istersin canım?" der vs vs...

Zaten arada iltifat vs var, sürekli temas halinde. Gerçi buna uyuz oluyorum bazen inadına mı yapıyor onu da bilmiyorum. El şakasından hoşlanmam ama sürekli bi makas alma halinde adam, hazzetmediğim halde. Elini kırsam olacak yani öyle uğraşır. Bazen susmak bilmez konuşur da konuşur, her şeyini anlatır, işte ne yaptı günü nasıl geçti, ne espriler döndü neye güldü neye kızdı ve bana sorar "Ne yaptın bugün, günün nasıldı?" vs.

Bu ve bunun gibi şeyler, daha var da aklıma da gelmiyor.
Ama uyum önemli olan, yani şimdi şu yazdıklarıma bakarsan adam deli ilgili-sevgili benimle ki evet. Ancak benim hoşlandığım türden ilgiler, sevme biçimleri değil bunlar pek. Daha romantik bi kafam var, vakur bir anlayışım var sanırım bu konuda. "Buldun da bunuyorsun" demek serbest. :)

Gerçi körle yatan şaşı kalkar misali, ben de enseye şaplak kıvamına geliyorum bazı bazı :/

Davranışla ilgili milyon şey sayılabilir ama bazen bir bakışı oluyor... Bazen ben uyurken gelip saçımı okşuyor..

Eşimde bana hep hayatım diye hitap eder ama eşimin beni yürekten sevdiğine eminim

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:
Çalışıyor musun?ayrılsan ayaklarının üzerinde durabilecek misin kimseye muhtaç olmadan?neden soruyorum biliyor musun senin kocamdan es olmaz sana bir ömür geçmez o adamla dul olmak bu adamın kahrını eziyetini çekmekten iyidir bu ne ya ezdirmeyin degersizlestirmeyin kendinizi bu kadar işin ve mesleğin yoksa bile git ev temizle daha iyi siz yolun başındayken kaç kere dayak yemissin yarin bir gun öldürür seni kocan

2 aylık evlisiniz ama adam 40 yıllık evli gibi davranıyor.Uzun bir flört döneminiz mi oldu?

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:
Canım yaşında çok genç, bebeksin sen daha...şimdiden bunları yaşarsan erken çekersin, çok yıpranırsın lütfen koru kendini.Dul kalmak neymiş ya ayrıl sana zarar veren bu adamdan.
Hayata bir kere geliyorsun kendine layık gördüğün yaşam bu mu?

19 yaşındasın ve seni döven bir adamla evlisin.Yapma lütfen

Back
X