Bazen annemle evlenmişim gibi hissettirmesinden.

Sıkı giyin Gangsta üşürsün, aa ama çok az yedin bunu bitir Gangsta, Gangsta saçlarını şöyle yapsana daha güzel duruyor, ama Gangsta kuzum ıslak saçla oturma öyle sinüzit olursun... Bla bla...
Bazen yardımlarından ve hoşgörüsünden.
Evin içinde (ki şu an çalışmadığım halde) temizlik vb. her şeye girişir. "Bugün yemek yapasım yok" dediğimde "Dışarıdan söyleriz o zaman, ne istersin canım?" der vs vs...
Zaten arada iltifat vs var, sürekli temas halinde. Gerçi buna uyuz oluyorum bazen inadına mı yapıyor onu da bilmiyorum. El şakasından hoşlanmam ama sürekli bi makas alma halinde adam, hazzetmediğim halde. Elini kırsam olacak yani öyle uğraşır. Bazen susmak bilmez konuşur da konuşur, her şeyini anlatır, işte ne yaptı günü nasıl geçti, ne espriler döndü neye güldü neye kızdı ve bana sorar "Ne yaptın bugün, günün nasıldı?" vs.
Bu ve bunun gibi şeyler, daha var da aklıma da gelmiyor.
Ama uyum önemli olan, yani şimdi şu yazdıklarıma bakarsan adam deli ilgili-sevgili benimle ki evet. Ancak benim hoşlandığım türden ilgiler, sevme biçimleri değil bunlar pek. Daha romantik bi kafam var, vakur bir anlayışım var sanırım bu konuda. "Buldun da bunuyorsun" demek serbest. :)
Gerçi körle yatan şaşı kalkar misali, ben de enseye şaplak kıvamına geliyorum bazı bazı :/